Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Lehettünk volna

Style
-
  Ma 10:34 Életmód

Mindenki fél ember egészen addig, amíg meg nem találja a másik felét. Akadnak olyan emberek, akik egyedül is egésznek érzik magukat, ők rendkívül erősek és néha napján irigylem őket.

Magyar papként megfigyelve a csehszlovák demokráciákban

A független Csehszlovák Köztársaság megteremtőjeként tisztelt Tomáš Garrigue Masaryk alakja sokak előtt úgy jelenik meg, mint a demokratikus társadalmi rend megteremtéséért harcoló cseh polgári politikusé. Az ország első köztársasági elnökére utalva nem véletlenül nevezik hát az új berendezkedést masaryki demokráciának.…

Verstappen: Szoros lehet... a mögöttünk levőkkel

A Mercedest elérhetetlennek érzi a Red Bull holland vezérpilótája, ellenben veszélyben érzi még az elérhető harmadik helyezést is. Több csapat pályázik a második erő címére Silverstone-ban.

Felvételi – Még egy napig lehet jelentkezni a pótfelvételi eljárásban

Még egy napig, vasárnap éjfélig lehet jelentkezni a pótfelvételi eljárásban meghirdetett, szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. Pótfelvételire azok jelentkezhetnek, akiket a július 23-án zárult általános eljárásban egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel, vagy idén nem jelentkeztek a felsőoktatásba – közölte az Oktatási Hivatal.

Terike from Budapest: az Insta-oldal, ahol fiatal magyar tervezők mutathatják meg magukat a nagyvilágnak

Noizz
-
  Ma 10:30 Divat

Sok szakmában nehéz a pályakezdők élete, különösen igaz ez a divattervezőkre. Frissen végzett magyar designerként nem könnyű megélhetést találni a divatipar verseny hajtotta globális színterén. Istvánffy Emma és Szarvas Valentin változtatni szeretne ezen, ezért létrehozták a Terike from Budapest nevű Instagram-felületet, ahol még tanuló…

Eddie Murphy megszenvedte az Amerikába jöttem 2. forgatását

Megfogadta, többé nem játszik kettős szerepet, de mégis megtette.

Eddie Murphy megszenvedte az Amerikába jöttem 2. forgatását

Megfogadta, többé nem játszik kettős szerepet, de mégis megtette.

Karácsony megoldja: sikerül a főpolgármesternek felszámolni a Fidesz legdurvább elszúrását

HírHugó
-
  Ma 10:27 Vélemény

Tarlós István azt mondta: hát büfékocsi ne legyen? Karácsony Gergely egészen másként viszonyul a problémához: megoldja. Most a Fidesz örökség egyik legdurvább hagyatékára sikerült megoldást találnia az ellenzéki főpolgármesternek: hogyan lehetséges légkondikat beszerelni a 3-as metróba. A BKV hónapok óta tárgyal nagy…

Még a Porsche 911 GT3 RS is lehet jobb

Vezess
-
  Ma 10:15 Autó-motor

Állítható futóművel, jobb aerodinamikával és fékekkel van még néhány másodperc a Porsche 911 GT3 RS köridejében is. A Manthey-Racing már csak tudja!

Így lehet a te konyhád is trendi és szexi

marie claire
-
  Ma 10:00 Otthon

A modern stílus legyőzte a vidéki idillt és rusztikus romantikát 2020-ban az Instagramon a kedvenc konyhák között.

Újabb három rovarhotelt adott át a főpolgármester, ám a Lánchíd-tendert még mindig nem írta ki

Újabb három rovarhotelét állította fel Karácsony Gergely hivatala, ám még mindig nem írták ki a közbeszerzést a Lánchídra.

Megtalálták a megoldást! - Így kárpótolják a közönséget a Campus Fesztivál szervezői

Blikk
-
  Ma 10:00 Zene

Négy estén át összesen nyolc népszerű formáció tart nagykoncertet augusztusban a debreceni Nagyerdei Stadionban. A Campus Fesztivál csapatának szervezésében megvalósuló eseményeken a legszigorúbb biztonsági előírásokat betartva, ülve lehet bulizni majd.

Nagyon szomjas lehetett

Police
-
  Ma 09:57 Baleset-bűnügy

Nagyon szomjas lehetett Pest Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 08. 08., szo - 09:57 Telepakolta a bevásárlókocsit, majd fizetés nélkül eltolta.

Még egy napig lehet jelentkezni a pótfelvételi eljárásban

Még egy napig, vasárnap éjfélig lehet jelentkezni a pótfelvételi eljárásban meghirdetett, szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre.

Még egy napig lehet pótfelvételizni

Idén állami ösztöndíjas képzésekre is lehet jelentkezni.