Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 145 hír

Bátraké a világ az Anna & the Barbies új klipjében

Pásztor Anna és együttese egy frappáns, öniróniával átitatott videóval indítja a napot. A "Játék az egész" című dalhoz készült klipben az együttes tagjai különböző sportágakban mérettetik meg magukat.

A szülinapos Pásztor Anna vallott: Nézem az üres utcákat és sírok

Femcafe
-
 Tegnap 22:15Bulvár

Őszintén mesélt a mostani nehéz időszakról.

Pásztor Anna: Mindenem fáj, de arra gondolok, bárcsak sose lenne vége

Origo
-
 Tegnap 20:40Bulvár

Az Anna and the Barbies énekese a koronavírus-járványról, a Dancing with the Starsról és egy tervezett karácsonyi koncertről is beszélt az Origónak. Interjú.

Pontosan ma van 9 éve annak, hogy elrajtolt a Curiosity marsjáró

Androgeek
-
 Tegnap 20:30Tudomány

Egy roppant fontos évfordulót ünnepel ma a tudomány, mivelhogy pontosan ma van 9 éve annak, hogy elrajtolt a Földről a Curiosity marsjáróhoz kapcsolódó küldetés, ami aztán megannyi sikeres évet hozott maga után a vörös bolygóval kapcsolatos vizsgálatok terén. Ez volt #kover#a legnagyobb és legerősebb rover, amit valaha a Ma

Rák és járvány – Hogyan küzdjünk meg egyszerre két krízishelyzettel?

Életforma
-
 Tegnap 18:09Életmód

A daganatos megbetegedés többszöri krízishelyzeteket generál a beteg életében: mindennapijainak részét képezheti a vizsgálatok, kezelések miatti negatív stressz vagy a kiújulástól való félelem, ezt pedig tovább fokozhatja a koronavírustól való rettegés. Hogyan segíthetnek magukon, hogyan segíthetünk nekik?

Sós Csaba: Katinka a legmélyebb gödörből is vissza tudott térni

Infostart
-
 Tegnap 17:32Sport

Töretlenül bízik Hosszú Katinkában Sós Csaba szövetségi kapitány azután is, hogy a háromszoros olimpiai bajnok nem ért el kiemelkedő időeredményeket a Nemzetközi Úszó Liga múlt héten zárult budapesti sorozatában. A szakvezető az InfoRádiónak beszélt arról is, hogy a versenyző maga dönt a felkészülése átalakításáról.

Orbán Viktor: Nem tehetem ki Magyarországot annak a kockázatnak, hogy olyat kényszerítsenek a magyar emberekre, a…

Origo
-
 Tegnap 16:56Belföld

A migráció, a nemzeti szuverenitás és a gender kérdésében vannak viták az unióval, és ezért kell élni a vétóval - mondta a magyar miniszterelnök a lengyel miniszterelnökkel közös sajtótájékoztatón.

Orosz Anna: Osztálypénzből fizették a tanárnő Covid-tesztjét egy iskolában

Ez a lényeg
-
 Tegnap 16:09Vélemény

Elég volt a bizonytalanságból, valódi közszolgálatra és valódi segítségre van szükség a kormány részéről – mondja a XI. kerület alpolgármestere.

„Ha nem zárom be az ajtót, akkor be fog jönni a fény” – Megjelent Szabó T. Anna új kötete

kultura.hu
-
 Tegnap 15:59Könyv

Szabó T. Anna új novellái a felemelkedésről szólnak, arról, hogy miként tudjuk lerázni magunkról a szorongásainkat.

Black Friday: van, aki egyszerre több mint 15 webshopot néz

Mekkora kiadással számolunk az idei Black Friday alkalmával? Hány webshopban nézelődünk párhuzamosan és milyen digitális platformon? Melyik átvételi és fizetési módot részesítjük előnyben? Szoktunk esetleg használt terméket is vásárolni?

Gulyás Gergely elmondta, a részéről semmi akadálya annak, hogy George Clooney-val kávézzon

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter is reagált a híres hollywoodi színész komolyabb kritikáira, bár megjegyezte, semmi akadálya nem lenne annak, hogy együtt kávézzanak.

Vonattal a világban – Élménydús útirajzok Csicsek Anna tollából

Zaol
-
 Tegnap 12:00Könyv

A lokálpatrióta írónő, Csicsek Anna vonattal járta be szinte egész Európát. A kivételes élményekből a napokban jelent meg a Homo ferroviatus című könyve, a Novum Publishing kiadó gondozásában.

Bátraké a világ az Anna and the Barbies új klipjében

Pásztor Anna és együttese egy frappáns, öniróniával átitatott videóval indítja a napot. A "Játék az egész" című dalhoz készült klipben az együttes tagjai különböző sportágakban mérettetik meg magukat.