Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 107 hír

Pénzt kapnak Romániában a háziorvosok, ha ráveszik a pácienseiket a koronavírus elleni oltásra

Vlad Voiculescu egészségügyi miniszter jelentette be a bukaresti kormány egészségügy

Nem kapnak teljes táppénzt az egészségügyi dolgozók

Erre az összegre csak akkor jogosultak, ha a munkáltató igazolja, hogy az alkalmazott munkavégzés közben fertőződtek meg. „Érthetetlen és elfogadhatatlan, hogy ebben a nehéz helyzetben, amikor megteltek a kórházak, az intézmények vezetése vonakodik kiadni ilyen igazolást” - nyilatkozta a TASR-nek Miroslav Mendel, a LOZ Ružinovi…

Ungár: Az egyszeri 500.000 forintos bérpluszt meg kell adni a szociális munkásoknak

HírTV
-
 Tegnap 18:07Vélemény

Az egészségügyben dolgozókhoz hasonlóan a szociális munkásoknak is szüksége van az egyszeri, 500 ezer forintos bérkiegészítése - jelentette ki az LMP frakcióvezetője.

Állami támogatást kapnak a brit repülőterek

AIRportal
-
 Tegnap 18:04Gazdaság

Az Egyesült Királyságban lezárásokat rendeltek el a koronavírus mutációinak terjedése miatt, egyre több országból nem fogadnak járatokat, a kormány ezért pénzügyi segítséget ígért.

Plusz 100 pontot kapnak az innovációs verseny dobogósai a felsőoktatási felvételin

A kormány célja az, hogy a magyar fiatalok a jövő nyertesei legyenek, ehhez elengedhetetlen, hogy a megfelelő ismeretek, szaktudás mellett innovatív szemlélettel is rendelkezzenek. A zsűri javaslata alapján 82 pályázat jutott tovább a második fordulóba, így 113 fiatal versenyezhet az összesen 2,5 millió forint ösztöndíjért. Idén a dobogós…

Nem kapnak teljes táppénzt az egészségügyi dolgozók

Nem minden esetben kapják meg a koronavírussal megfertőződött egészségügyi dolgozók a bevételük kivetési alapjából kiszámított 80 százalékos táppénzt – hívta fel a figyelmet a problémára az Orvosszakszervezet (LOZ).

Nem kapnak teljes táppénzt az egészségügyi dolgozók

Nem minden esetben kapják meg a koronavírussal megfertőződött egészségügyi dolgozók a bevételük kivetési alapjából kiszámított 80 százalékos táppénzt – hívta fel a figyelmet a problémára az Orvosszakszervezet.

Ennyivel kapnak többet az aldisok

Idén is az inflációt meghaladó mértékben emelte az Aldi az áruházi és a logisztikai munkavállalói bérét, a legtöbb pozícióban legalább 4 százalékkal nőttek a bérek január 1-jétől, de egyes munkakörökben az emelés a 8 százalékot is elérte. A vállalat bérezési politikája továbbra is a lojalitást díjazza, vagyis minél hosszabb, az Aldinál eltöltött mu

A bankolás ára – levelet kapnak a számlatulajdonosok

Január végéig részletes, de egyszerűen áttekinthető díjkimutatást kapnak a banki ügyfelek bankszámlájuk tavalyi egész évi költségeiről. Ez alapján eldönthető, hogy érdemes-e folyószámlát vagy bankot váltani - közölte a Magyar Nemzeti Bank.

Idén részletes díjkimutatást kapnak a lakossági ügyfelek bankszámlájuk tavalyi egész évi banki költségeiről

Növekedés
-
 Tegnap 10:39Gazdaság

Idén január végéig részletes, ám egyszerűen áttekinthető díjkimutatást kapnak a lakossági banki ügyfelek bankszámlájuk tavalyi egész évi költségeiről. A költségek áttekintése, összehasonlítása révén eldönthető, hogy érdemes-e folyószámlát, vagy – pl. egyablakos, egyszerű ügyintézéssel – akár bankot is váltani.

Napokon belül fontos levelet kapnak a bankoktól a lakossági ügyfelek

Portfolio
-
 Tegnap 10:34Gazdaság

Idén január végéig részletes, ám egyszerűen áttekinthető díjkimutatást kapnak a lakossági banki ügyfelek bankszámlájuk tavalyi egész évi költségeiről. A költségek áttekintése, összehasonlítása révén eldönthető, hogy érdemes-e folyószámlát, vagy – pl. egyablakos, egyszerű ügyintézéssel – akár bankot is váltani - hívta fel a figyelmet az MNB.

Ennyi béremelés kapnak 2021-től az ALDI-nál dolgozók

Alon
-
 Tegnap 10:33Megyei

Az ALDI-nál már döntöttek az idei béremelés mértékéről.

Az ITM bejelentése: 100 plusz pontot kapnak a felvételin az innovációs verseny dobogósai

ATV
-
 21.01.17 11:42Belföld

„Minden eddiginél nagyobb érdeklődés övezi a 20 év alatti fiataloknak szóló innovációs versenyt, az első fordulóra 140 projektötlet érkezett” - jelentette be Schanda Tamás. A dobogós helyezettek 100 plusz pontot is kapnak a felsőoktatási felvételin.