Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újra Csak a Mentes Kupon Napok!

Életforma
-
 Ma 07:04Recept

2021. március 4-7. között ismét élhetünk a Csak a Mentes (Csam) Kupon Napok adta lehetőségekkel. Az idei első Tudatos Vásárlók Ünnepén mindent megtalálhatunk, amire a mentesen élőknek szüksége lehet.

Csak egy biztos, 1,2 milliárdot kapott az MTK a városmajori ingatlanjaiért

Mintegy 1,2 milliárd forintért vette meg az állam az MTK-tól a városmajori sportlétesítményeit, de azt még nem tudni, hogy mi lesz a területtel és általában a Városmajor fejlesztésével – derült ki a polgármesterrel folytatott beszélgetésünkből. Pokorni Zoltán több lehetőségről is számot adott, de – mint közölte – még folyik az ötletelés. A…

Szigorít a kormány vagy csak fenyegetőzik vele? És ön mit lépne?

HVG
-
 Ma 06:30Gazdaság

A koronavírus-járvány harmadik hullámának a felfutását látjuk, és egyre több hivatalos megszólalás utal arra, ebben a helyzetben a november óta érvényben levő korlátozások aligha lesznek elegendők. Jó esély van tehát a szigorításra, ám kérdés, hogy egy-egy ilyen lépés valóban hatékony-e, vagy nagyobb áldozattal jár, mint amennyi haszonnal.

Csak még egyszer - Dr Brs új klipje

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05!

Távozó dolgozók a Jahn Ferenc kórházban: 15 helyett csak 4 orvos hagyja ott az intézményt

A kórház szerint nem igaz, hogy 15-en távoznak, és működésképtelenné vált az intézmény egyik belgyógyászati osztálya.

Az átgondolatlan számlaadat-használat csak a könyvelő és ügyfele közti bizalmatlanságot növeli

Az online számla-adatszolgáltatás 3.0 elindulásával óriási lehetőség nyílt a számviteli feladatok lerövidítésére. Ezt azok fogják tudni kihasználni, akik hajlandóak új munkafolyamatokat kialakítani, a képeket és az adatokat összekapcsoló, de azok egyezését és a számlabefogadást automatizáltan ellenőrző rendszert bevezetni. „Csak a…

Csak egy fogászati röntgen kellett, és kiderült, mit rejtenek eddig sosem olvasott, lezárt levelek

Telex
-
 Ma 05:04Tudomány

A korszakalkotó felfedezéssel kiderült például, mit akart a londoni Jacques Sennacques a Hágában élő unokatestvérétől.

Azt tudtad, hogy van olyan jég, ami csak 330 Celsius-fokon olvad?

Player
-
 Ma 04:50Infotech

A jégnek 19 variánsa van, szóval még jó, hogy ennyi változat között akad egy ilyen is.

Scheidegg - a mesés német kirándulóhely

Erről a mesés kirándulóhelyről azt is mondhatom, hogy „kirándulóhegy”, név szerint „Kreuzberg”, amely tulajdonképpen a Scheidegg városkája fölé magasodó nagyobb "dombot" határolja be.

Csak néhány fal maradt a Mátranovákon felrobbant házból

Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy 28 éves férfi, amikor hajnalban felrobbant a háza Mátranovákon. A detonáció erejére jellemző, hogy több ház is megsérült a környéken. Az ingatlanban vezetékes gázszolgáltatás volt, így kizárható, hogy palack robbant volna fel.

Erre csak nagyon kevesen képesek, Vasvári Vivien köztük van

Liner
-
 Ma 03:03Divat

Vasvárvi Vivien tipikusan az a karakter, aki még egy nagyon magas lécet is képes megugrani. Most is hasonlóan tett, ráadásul a saját lécét ugrotta meg.

Csaknem ötmillió dinár ösztöndíjakra

A szenttamási önkormányzatban büszkék arra, hogy évről évre növekszik a községi ösztöndíjak iránt érdeklődők száma. Az előző évekhez képest az idén írták alá a legtöbb ösztöndíjazásról szóló szerződést, pontosabban 102 egyetemi hallgató részesül havi 3 ezer, illetve 6 ezer dináros támogatásban, a költségvetésből pedig 4,65 millió dinárt…

Bemutatkozott az első, csak elektromos hajtással készülő Volvo, a C40-es SUV-kupé

Vegán a belső, azaz nincs állati eredetű bőr a kárpitok között.