Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ürge-Vorsatz Diána: A klímaváltozás miatt kártevők inváziójára kell számítanunk

Az egyik legfontosabb feladat, hogy mostantól már ne fektessünk fosszilis energiával összefüggő beruházásba, így a belső égésű autógyárakba sem.

Tömegkarambol a Ferihegyi úton, torlódásra kell készülni

A fővárosból kivezető oldalon ütközött össze négy autó.

Kisokos szarvasmarhatartóknak: minden, amit a gümőkór elleni védekezésről tudni kell

Elérhetőek a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján a szarvasmarha gümőkór elleni védekezéshez támpontot nyújtó útmutatók. A hatályos jogszabályi rendelkezések végrehajtását segítő dokumentumok az intradermális tuberkulin vizsgálat, a nem specifikus reakciók meghatározása, valamint az elkülönített diagnosztikai…

Tőzsde – Jelentős csökkenéssel nyitottak a főbb európai piacok

Egy százalékot jóval meghaladó csökkenéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn. A befektetők egyre jobban aggódnak a Kínában kirobbant, gyorsan terjedő tüdőgyulladás-járvány várható gazdasági következményei miatt.

Nagy mínuszokkal kezdtek a vezető európai tőzsdék

VG
-
  Ma 09:17 Pénzügy

London 1,41. Frankfurt 1,38, Párizs 1,69 százalékos mínuszban kezdett. A befektetők egyre jobban aggódnak a koronavírus miatt. A BUX minimális pluszban kezdett.

Most már biztos: idén az 1917-et kell legyőzni az Oscarért

est.hu
-
  Ma 09:10 Film

Most már biztos: idén az 1917-et kell legyőzni az Oscarért

Olcsó ukránnal kell versenyezni

Sonline
-
  Ma 09:00 Belföld

Nem zárhatók ki a további elbocsátások az Industrie Elektrik marcali és nagyatádi gyárában – mondták lapunknak szerdán a cégvezetők.

Vadonleső Program: Idén az európai vidra lett az év emlőse

Idén az európai vidra lett az év emlőse. A Vadonleső Program hetedik éve választja meg azt a védett vagy fokozottan védett, többnyire közösségi jelentőségű őshonos emlősfajt, amelyre szeretné egész évben ráirányítani mind a szakmai közösség, mind pedig a társadalom széles rétegének figyelmét. A Vadonleső Program, a támogató szakmai…

Annyi rajongó lepte el Kobe Bryant baleseti helyszínének környékét, hogy utakat kellett lezárni

444
-
  Ma 08:44 Baleset-bűnügy

A környéken eleve óriási a forgalom, a tömeg már akadályozta a vizsgálatok folytatását. Annyi légi járműről kíváncsiskodtak, hogy a légteret is le kellett zárni.

A koronavírus aggasztja a befektetőket, esnek az európai tőzsdék

Portfolio
-
  Ma 08:32 Gazdaság

Az európai tőzsdék eséssel vágtak neki a hét első napjának, miután a befektetőket a koronavírus terjedése aggasztotta. A hétfői piacnyitástól távolodva a kontinens részvényindexei továbbra is esnek, míg a hazai részvényindex is lejjebb került.

Holokauszt emléknap: az európai püspökök elítélik az antiszemitizmust

Az auschwitzi haláltábor felszabadításának 75. évfordulója alkalmából közleményt adtak ki.

Tőzsdenyitás előtt – Jelentős csökkenéssel nyithatnak a főbb európai részvénypiacok

Jelentős, 1 százalékot meghaladó csökkenéssel nyithatnak a főbb nyugat-európai részvénypiacok hétfőn, a befektetők egyre jobban aggódnak a Kínában kirobbant, gyorsan terjedő tüdőgyulladás-járvány várható gazdasági következményei miatt. Az IG Market elemzői arra számítanak, hogy a londoni FTSE-100 mutató 81 ponttal, a frankfurti DAX-30…

Átképzési forradalom kell a digitalizálás miatt

SG
-
  Ma 08:23 Infotech

Radiálisan csökkeni fog a képzetlen emberek iránti igény, hatalmas kihívások előtt áll az oktatás.

Így lehet versenyképes az európai autógyártás

MMonline
-
  Ma 08:22 Cégvilág

Kelet-Közép-Európában javíthatnak versenyképességükön a nyugat-európai gépkocsigyártók, amelyek elsősorban a kutatás-fejlesztés (k+f) terén néznek szembe rendkívüli kihívásokkal – derül ki a McKinsey&Company tanácsadó cég legfrissebb tanulmányából. Olyan technológiák bevezetéséről van szó elsősorban, amilyen az önvezetés, a…