Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Változtattak a magyar fegyvertartási szabályon is

Infostart
-
  Ma 15:18 Belföld

Számos határozatot hozott szerdán az Országgyűlés, a fentiek mellett például döntöttek a felnőttképzési ösztöndíj- és hitellehetőség bevezetéséről, valamint arról, hogy segítik mezőgazdasági termelőket.

400 ezer állást söpört el a válság az EU-ban, de Magyarország még viszonylag jól áll

Mintegy 400 ezerrel nőtt a munkanélküliek száma az EU-ban egyetlen hónap alatt. Bár a munkanélküliség itthon is jelentősen, 4,1 százalékra emelkedett, ez még mindig a hatodik legalacsonyabb érték az EU-ban.

Új vezető az AVON Magyarország élén

Az AVON májustól új régiós szervezeti struktúrában folytatja működését. Az átalakulást követően az AVON Magyarország egy újonnan létrejött, hatalmas régió része lett, amely 23 országot, 5 al-klasztert foglal magába; több mint 5380 alkalmazottat foglalkoztat, 22 millió négyzetkilóméteres területet fed le, ahol 22 hivatalos nyelven beszélnek. Radeczk

2020-ra értük el, hogy Mészáros Lőrincéknél dolgoznak a legtöbben a magyar állam után

24.hu
-
  Ma 15:06 Belföld

Előzi a Spart, a MÁV-ot, a Volánbuszt is a felcsúti milliárdos.

Árcsökkenés a magyar kutakon: péntektől ennyibe kerül egy liter benzin

Péntektől két forinttal csökken a benzin ára a hazai kutakon. A gázolajé viszont most nem változik. Péntektől minimálisan, de csökken a benzin ára. Bruttó 2 forint lesz várhatóan a változás mértéke a kutakon, a gázolaj átlagára

Magyarország másodikként bocsátott ki zöld kötvényt

A magyar zöld kötvény iránti érdeklődés a befektetők bizalmát fejezi ki az ország klímaprogramja iránt.

Somfai Péter: Isten veled, Magyarország!

Ami a leginkább elgondolkodtató, hogy a tehetséges, vállalkozó szellemű, többnyire fiatalok csomagoltak.

Egyre több diák szeretne munkát vállalni a korlátozások feloldása után

A korlátozások feloldásával újra beindulhat a diákmunka. A regisztrációs hullám már elkezdődött a diákszövetségeknél, egyelőre azonban a munkáltatók még nem vették fel az újranyitás ritmusát, kevesen jelezték, hogy diákmunkásokat is alkalmaznának.

Visszatér Fehérvárra a magyar válogatott átlövő

M4 Sport
-
  Ma 14:56 Kézilabda

„A vírushelyzet visszahozott mindenkit a földre, így mostantól olyan bérek lesznek, amelyek vállalhatók” – mondta Balássi Imre klubelnök.

Egyre szebb az egykori szerencsi cukorgyár

Borsodihír
-
  Ma 14:46 Megyei

A felújítással a turizmust erősítené a járásközpont.

Szlovák kormányfő: a történelmi Magyarország a szlovákoké is volt

A trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulójára emlékeztek szlovákiai magyarok részvételével a pozsonyi várban, Igor Matovič szlovák kormányfő meghívására. Az évforduló kapcsán szervezett találkozóra politikusok, civilek alkotta száz fős vendégsereg volt hivatalos. Szlovákiában ezidáig egyetlen kormányfő sem kezdeményezett hasonló…

A magyar nemzet ma erősebb, mint az elmúlt száz évben bármikor!

Varga Mihály egy személyes történetet felelevenítve elmondta, egy erdélyi kirándulása során találkozott egy szintén kiránduló, felvidéki magyar családdal, amely elhatározta,...

Trianon több százezer magyar elüldöztetésének kezdete volt

Trianon-emlékművet avattak a főváros Xviii. kerületben, az egykori pestszentlőrinci cserkészház udvarán.

Varga Mihály: a magyar nemzet ma erősebb, mint az elmúlt száz évben bármikor

A sok millió értékőrző magyarnak köszönhetően most erősebb nemzet vagyunk, mint az elmúlt száz évben bármikor - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a Facebook-oldalán szerdán közzétett videóban.

Ausztria: mától nyitva a határ a magyarok előtt!

Az osztrák kormány szerdán bejelentette, hogy Olaszország kivételével az összes szomszédos ország előtt megnyitja határait.