Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 252 hír

Egyre közelebb a Lánchíd felújítása: jön a végső ajánlattétel

Miután az elmúlt egy hónapban megtartották az egyeztetéseket az ajánlattevőkkel, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) felkérte a Lánchíd felújítására jelentkező gazdasági szereplőket a végső ajánlattételre.

Egyre nagyobb hatással van a halálozási adatokra a koronavírus

Rekordmagas halálozási számot tett közzé a KSH november elejéről.

Egyre kevesebb az esély az Alien-tévésorozatra

SG
-
 Tegnap 20:24Film

Lehet, hogy a Disney miatt lőttek az Alien-tévésorozatnak.

A helyzet egyre súlyosabb

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata kedden lapzártánk után nem várt, nagy különbségű vereséget szenvedett a Titánoktól Győrben. A helyzet kezd súlyosodni.

Európa egyre vonzóbbá válik a kriptocégek és a tokenkibocsátók körében

BitcoinBázis
-
 Tegnap 18:55Gazdaság

A jogászok évek óta figyelmeztetnek a kriptovaluta-üzlet irányításával járó kockázatokra az Egyesült Államokban, különösen akkor, ha tokenkibocsátásról is szó van.

Egyre többfelé havazik, következő órákban néhol akár 5-10cm hó eshet!

Egyre többfelé havazik a Dunántúlon! Néhol màr mérhető hó esett! A következő órákban egyre egyre többfelé havazhat, ám dél felől folyamatosan válthat át a csapadék ónos esőbe. De a nyugati országrészben kitarthat végig a havazás, itt 5-10cm hó hullhat. Figyeljünk oda az utakon, igen csúszós utakra kell számítani! Borítókép illusztráció!

Egyre nehezebb helyzetben a Fidesz az európai porondon

Szájer botránya pont egy olyan időszakban tört ki, amikor az európai politika a figyelem középpontjában van a költségvetés és a helyreállítási alap magyar és lengyel vétója miatt.

Az átlagosnál 40 százalékkal többen haltak meg november elején

A több haláleset ráadásul nem is magyarázható csak azzal, hogy hozzáadjuk a szokásoshoz a koronavírusban elhunytakat.

Vigyázat: délen egyre többfelé ónos eső esik, csúszhatnak az utak❗❗

Vigyázat: délen egyre többfelé ónos eső esik, csúszhatnak az utak❗❗ Ahogy az várható volt, a magasban sajnos a meleg levegő fokozatosan terjeszkedik észak felé. Mivel a talajon továbbra is fagy, az eső, ráfagy az aszfaltra, földre és tereptárgyakra, sőt néhol a lehullott hóra.Egyelőre délen kezdett átváltani a hó, ónos esőbe, és ez sajnos egyre…

Szlávik doktor szeretné, ha minél többen beoltatnák magukat

Az infektológus elmondja, hogy miként döntsünk a lehetséges vakcinák közül.

Egyre jobban megy a Kínában működő német gépipari vállalatoknak

Lendületet vett a Kínában működő német gépipari vállalatok forgalma az ágazat szakmai képviseleti szervezetének szerdán publikált felmérése alapján.

Egyre több a fertőzött, 13 ezer fölé emelkedett az új betegek száma Ukrajnában

Tovább gyorsult a koronavírus-fertőzés terjedése Ukrajnában, ezzel a negyedik helyre került az európai országok között az új koronavírusos betegek száma tekintetében.

Környezetvédelem – Egyre több helyen adhatjuk le a használt sütőolajat

Veol
-
 Tegnap 16:00Megyei

Már az OIL! Magyarország is tárolótartályokat helyezett ki töltőállomásain országszerte – Veszprém megyében három benzinkútnál -, lehetővé téve a használt sütőolaj környezetbarát elhelyezését.

Egyre közelebb a mesterséges hús kora

Szingapúr jóváhagyta egy bioreaktorban készített csirke sejtekből készült hústermék értékesítését. Szabályozó hatóság most először engedélyezte laboratóriumban, élő állat levágása nélkül előállított tenyésztett hús értékesítését. A húsipar ezzel méföldkőhöz érkezett.

Szlávik: Bízunk abban, hogy minél többen be szeretnék magukat oltatni

A járvány továbbra sem csillapodik világszerte. Magyarországon is súlyos a helyzet. Bár több szakember úgy látta, hogy a platón vagyunk, az elmúlt időszakban újra megugrott a betegek száma, de már belátható közelségben van a vakcina.