Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Portugáliában mindenkinek ingyenes lesz a védőoltás

Portugáliában több mint 307 ezer fertőzöttet és több mint Covid-19-nek tulajdonított 4700 halálesetet tartanak nyilván. Portugáliában a közegészségügyi szolgálat lesz a felelős a koronavírus elleni védőoltás kiosztásáért, az oltás mindenki számára ingyenes és önkéntes lesz – közölte csütörtökön Marta Temido egészségügy-miniszter. A kormány…

Több órányi hangfelvétel bizonyítja, hogy a CNN tudatosan terjesztett álhíreket Trump elnökről

Origo
-
 Ma 21:09Külföld

Egy konzervatív újságíró megszerezte a szerkesztőségi értekezletek felvételeit, amelyek azt bizonyítják, hogy a baloldali hírcsatorna Biden győzelméért dolgozott.

A jobbnál is lesz jobb: az Apple az M1 lapka utódján dolgozik

HVG
-
 Ma 21:03Infotech

Az elmúlt időszak egyik legfontosabb technológiai híre az Apple házon belül készült lapkájának, az M1-nek megjelenése volt. Már akkor lehetett tudni, hogy nem ez lesz az Apple Silicon projekt egyetlen áramköre.

Nem vicc: Adolf Hitler elsöprő többséggel nyert a legutóbbi választásokon

Kitalálni sem lehetne rosszabb nevet egy embernek. Adolf Hitler Uunona ( ez a teljes neve) egy namíbiai politikus, akit körzeti adminisztrátornak választottak a körzetében. Országa alkotmányára tett esküje után arról beszélt a sajtónak, hogy honnan kapta a nevét.

Új kémfilmben lesz látható Gal Gadot

Starity
-
 Ma 20:59Bulvár

A Wonder Womant alakító színésznő hamarosan egy kém szerepében tűnik fel.

Nem lesz közönség az ikonikus bécsi újévi koncerten

Közönség nélkül tartják meg a Bécsi Filharmonikusok újévi koncertjét, mivel Ausztriában január 7-ig tilos közönség előtt koncerteket tartani.

Kiderült, pontosan mikortól lesz játszható a Cyberpunk 2077

PlayDome
-
 Ma 20:43Gaming

És azt is elárulták, mikortól lehet előre letölteni a játék file-jait.

Diem lesz a Libra

SG
-
 Ma 20:35Infotech

Azt akarják erősíteni a köztudatban, hogy a virtuális fizetőeszközt fejlesztő projekt független a közösségi platformtól.

Több mint 32 ezer új fertőzöttet találtak Törökországban egy nap alatt

HVG
-
 Ma 20:35Külföld

Kedd óta szigorúbb járványügyi szabályok vannak érvényben az országban.

Fontos! Készek feladni a lengyelek a költségvetési vétót! – Orbán lesz a “Visegrádi egyek”?

Kész feladni a vétóját mind a 2021-2027-es költségvetés, mind a helyreállítási alap terén Lengyelország, ha az EU-s pénzek jogállamisági feltételekhez

Hétfőn derül ki, hogy mi lesz december 11-e után

Hétfőn várható döntés arról, milyen rendelkezések követik a december 11-én lejáró korlátozó intézkedéseket, milyen szabályok vonatkoznak majd az ünnepekre - közölte Orbán Viktor miniszterelnök a Facebookon csütörtökön.

Fehérorosz válság - Lukasenka elnyomása nem működik többé Fehéroroszországban

A Right Livelihood Award Alapítvány alternatív Nobel-díjként ismert kitüntetésének idei jutalmazottja Stockholmban adott interjút a Reuters hírügynökségnek. "Az elnyomás folytatódik, az embereket bebörtönzik, szakadatlanul zaklatják és korlátozzák jogaikat" - hangoztatta Bjaljacki. "A hatóságok által bevetett erőszakos intézkedések nem…