Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 214 hír

Egyre több a kannibál jegesmedve

A jégmezők olvadása miatt egyre nagyobb méreteket ölt a kannibalizmus az Északi-sarkon. A jegesmedvék természetes táplálékai elfogytak ugyanis.   Az Északi-sarkon a jégmezők olvadása miatt egyre kisebb az életterük és kevesebb a táplálékuk van a jegesmedvéknek, ezért egyre gyakrabban fordul elő, hogy egymást falják fel, állítják orosz…

Koronavírus: egyre több a fertőzött Németországban is

További 14 embernél mutatták ki az új típusú koronavírust csütörtökön a németországi Észak-Rajna-Vesztfáliában.

Ahogy a telefonjaink okosodnak, úgy leszünk egyre butábbak

Közhely, de igaz: a mai gyerekek magától értetődően kezelik az okostelefonokat. Még be se kerülnek az iskolába, de az alkalmazásokat már gond nélkül tudják használni. Pedig napjainkban egyre több kutatás igazolja, hogy az okoskütyük nem tesznek jót az intelligenciánknak.

Koronavírus: egyre durvul a járvány Ausztriában

Ismét nőtt a halottak száma, a kancellár szerint pedig még több várható. Ausztriában ötre nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma csütörtökön. A fertőzés miatt a kancellár tartományi vezetőkkel, szakértőkkel egyeztetett. Sebastian Kurz kijelentette: arra számítanak, hogy ez a szám növekedni fog. A miniszterelnök felhívta a figyelmet arra, hogy…

Koronavírus: egyre kevesebb áldozat Kínában

Egy hónappal ezelőtti szintre mérséklődött az új típusú koronavírus-járvány miatti napi halálozások száma Kínában.

Egyre biztosabb, hogy élhető exobolygóra bukkantunk

Androgeek
-
  Tegnap 17:15 Tudomány

Egy 124 fényévnyire lévő exobolygó élhetőnek bizonyulhat, ha minden igaz, a tudósok ugyanis egy Föld-Neptunusz közötti méretű bolygóra bukkantak, nevezetesen a K2-18b-re, ami talán ismerős lehet korábbról, lévén fél éve itt

Egyre több fiatal nő betegszik meg tüdőrákban

Az OTSZ Online szerint egy 40 országra kiterjedő tanulmány adatai alapján az 50 évesnél fiatalabb nők körében növekszik a tüdőrákos megbetegedések gyakorisága.

Egyre több a fertőzött, válságstáb alakult Németországban

Tovább emelkedett a koronavírussal fertőzöttek száma, és a járvány terjedése miatt csütörtökön válságstábot alakított a szövetségi kormány.

Zuhannak a részvényárak, egyre nagyobb bajban van a világgazdaság a koronavírus miatt

Qubit
-
  Tegnap 16:25 Gazdaság

Csökkenő részvény- és olajárak, alkalmazottaikat hazaküldő európai és amerikai cégek, tömegesen otthon maradó turisták és a várakozásoktól messze elmaradó bevételek jelzik a járvány útját. A Windows és az Apple is megérezte a negatív hatásokat, sőt az új iPhone is késhet a koronavírus miatt.

Egyre nagyobb a kereslet a tartós élelmiszerek után

A termékkör értékesítésének hirtelen növekedése nem veszélyezteti az ellátásbiztonságot. Az OKSZ sajtóközleménye.

Egyre nagyobb bajban az Aston Martin

Portfolio
-
  Tegnap 14:39 Gazdaság

Nagyot esett az Aston Martin árfolyama csütörtökön, miután a cég közzétette legfrissebb számait. A társaság árbevétele visszaesett tavaly, valamint tovább nőtt a gyártó vesztesége is. A cég elmondta, hogy a koronavírus nincs jelentős hatással a beszállítói láncára, hiszen a gyártó nem rendelkezik Tier 1-es kínai beszállítókkal.

Poszt: egyre nagyobb káosz, a Fidesz szerint rombolás zajlik

Bama
-
  Tegnap 13:42 Belföld

Egyre nagyobb a homály a Pécsi Országos Színházi Találkozó körül: a cég vezetője bejelentette lemondását, a Fidesz szerint félő, hogy idén Poszt helyett csak homoszexuális felvonulás jut Pécsnek.

Egyre többet költenek a magyarok az egészségükre: mi állhat a háttérben?

Pénzcentrum
-
  Tegnap 13:02 Belföld

A befizetések összege még a munkáltatói befizetések visszaesése ellenére is 2,6 százalékkal növekedett, míg a kifizetések összege több mint 5 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbi összeget OTP Egészségpénztárban. A kifizetések...

Egyre közelebb a járvány: Már Bécsben is diagnosztizáltak koronavírusos beteget

Egy idős férfi betegedett meg, már vizsgálják, hogy kaphatta el.

Scoregoal U15: egyre közelebb a futsal bajnoki cím felé

Hiros
-
  Tegnap 12:09 Szex

Szerdán az izsákiakat látta vendégül a megyei futsalbajnokságban U15-ös csapatunk. A sérülések és betegségek ellenére is sikerült nyerni Móra Viktor tanítványainak, így már nagyon közel a bajnoki cím.