Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 326 hír

A járvány alatt egyre népszerűbbek az erdők

HírTV
-
 Ma 22:02Vélemény

Bár a vendégszállások, arborétumok és vadasparkok zárva tartanak, a kilátók és erdei pihenőhelyek továbbra is látogathatók.

MOSZ: Voltak kisebb fennakadások, de működnek a lélegeztetőgépek

RTL Klub
-
 Ma 18:33Bulvár

Voltak kisebb fennakadások, de működnek azok a lélegeztetőgépek, amelyeket az elmúlt hónapokban vásárolt Magyarország - ezt a Magyar Orvosok Szakszervezete mondta Híradónknak. Legalábbis azok, amelyek nem maradtak raktárban. A több százmilliárd forintért beszerzett gépeknek csak kevesebb mint hat százaléka került a különféle…

Egyre többen mondatnák le Demeter Szilárdot

Már több mint 18 ezren írták alá azt az online petíciót, amelyben Demeter Szilárd lemondását követelik. A Petőfi Irodalmi Múzeum vezetője szombaton jelentetett meg cikket a kormánypárti Origón, amelyben Európát Soros György gázkamrájának nevezi. Írása ellen azonnal tiltakoztak  magyarországi és külföldi zsidó szervezetek, hétfőn pedig a…

A kisebbségi szerződésekről

Lord Rothermere előszavával, a Magyar Revíziós Liga kiadásában jelent meg Sir Robert Donald Trianon tragédiája – Magyarország szózata az emberiséghez című, a trianoni diktátum nyomán született utódállamokban élő magyar kisebbség helyzetét bemutató tanulmánykötete.

Kisebb forgalom a vágóhidakon

VG
-
 Ma 18:14Gazdaság

Csak a sertésvágások száma emelkedett az idei első kilenc hónapban, a többi haszonállatból kevesebb került vágóhídra.

Még az is lehet, hogy maga a Mikulás lesz Kurt Russell karrierjének utolsó szerepe

IGN
-
 Ma 18:09Film

Közel 60 év után fontolgatja a nyugdíjat a zseniális színész. Snake Plissken, MacReady és Ego megformálója úgy tűnik, piros köntösben és hófehér szakállal vonulhat nyugdíjba.

Trump egyre népszerűtlenebb

NLC
-
 Ma 16:34Külföld

Nemcsak az amerikai elnökválasztást veszítette el, hanem úgy tűnik, számos követőjét is.

Egyre nehezebb helyzetben vannak a hazai vendéglátósok

Liner
-
 Ma 16:02Életmód

Az ATV Heti Naplóban jelent meg egy a riport, mely testközelből mutatja be a budapesti étterem-tulajdonosok mindennapos küzdelmét a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások közepette.

Egyre népszerűbb az ételfutárkodás

Csak tavasszal több mint ezer új futár szegődött az online ételrendeléssel foglalkozó NetPincérhez.

Kisebb meglepetést hozott a német infláció

Németországban a vártnál erősebben csökkentek a fogyasztói árak novemberben, ami ezúttal is az energiaárak zuhanására és az általános forgalmi adó kulcsainak mérséklésére vezethető vissza.

Ketyeg a nyugdíjbomba: egyre kevesebben tartalékolnak nyugdíjas korukra

Öregszik a társadalom: egyre kevesebb fiatalnak kell eltartania egyre több nyugdíjast, ami hosszú távon fenntarthatatlan. Pontosan emiatt értékelődik fel fokozatosan az öngondoskodás szerepe a társadalomban.

Kopogtatnak a befektetők Keresztesen, de egyre kevesebb az ipari terület

Haon
-
 Ma 14:00Gazdaság

Az országhatár menti városban valós probléma, hogy hol tudnak telephelyet adni az érdeklődő befektetőknek.

Egyre több országban hódít a fordított adventi naptár

Az advent a várakozás időszaka, ugyanakkor a másokra, az ínséget szenvedőre való odafigyelésé is. Ezt a két lelkiállapotot hozza egy nevezőre az a kezdeményezés, amely a gyerekeknek oly kedves adventi kalendáriumba visz egy különleges csavart.