Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 380 hír

Egyre többen oltatnák be magukat a koronavírus ellen Ausztriában

Ripost
-
 Ma 22:00Külföld

Egy friss közvélemény-kutatás szerint az osztrákoknak az a legfontosabb az oltásoknál, hogy hatékonyak és biztonságosak legyenek. Az elmúlt két hétben 10 százalékkal nőtt Ausztriában azok aránya, akik hajlandóak beadatni maguknak a koronavírus elleni vakcinát.

Egyre romlik a járványhelyzet Olaszországban, tíz főben limitálnák az ünnepi asztallétszámot

Az ünnepekre vonatkozó járványintézkedéseken dolgozik az olasz kormány, amely a karácsonyi családi találkozók résztvevőinek számát is korlátozni akarja tíz főben, közben az egészségügyi tárca csütörtök esti adatai szerint átlépte a másfél milliót a február óta azonosított koronavírus-fertőzöttek száma.

Gyorsított eljárásban döntöttek a jegyellenőrt bántalmazó fiatalok ügyében

A Nyíregyházi Járásbíróság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt gyorsított eljárásban G.L. vádlottat 1 év 6 hónap börtönbüntetésre és 2 év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre, míg B.V.D. vádlottat 80 nap elzárásra ítélte.

Több szempontból segítség a fiataloknak az új lakásprogram

Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter az otthonteremtési program újabb nagyszabású elemeiről beszélt az elmúlt hetekben. Január elsejétől akár 10 millió forintos támogatást is kaphatnak a gyermekvállalás előtt álló vagy már gyermeket nevelő fiatalok új többgenerációs otthon létrehozására, három millió forintig pedig átvállalja…

Biopiaccal lesz gazdagabb Szeged éléskamrája: a fiatalokat is várják

A korábbi évek gyakorlatának köszönhető, hogy ma Magyarország egyik legkorszerűbb, legjobban működő piacaként tartják számon szegedit.

Egyre gyűlnek a viharfellegek az AstraZeneca-féle Covid-vakcina körül

Az oltóanyag hatékonyságának bejelentése óta kiderült, hogy a szérum adagolásánál hibát vétettek, és csak ennek a véletlennek köszönhetően mérhettek 90 százalék körüli eredményességet az egyik al-tesztcsoportnál. A tesztalanyok többsége az eredetileg szándékolt dózist kapta, az viszont jelentősen gyengébb eredményeket produkált. A…

A díjnyertes babakocsi startup berobbant a családosok körében

Az üzleti kategória arany helyezése mellett a különdíjat is elhozta Nyári Fruzsina és a Flora MiniWash babakocsi startup a Vodafone és a Kreatív Ready néven meghirdetett versenyében. A Ready célja az volt, hogy ösztönözze, és elismerje azokat a vállalkozásokat, akik a legjobban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult…

Hazánk egy pontján egyre különlegesebb, ritkán látott vadlúdfajok bukkannak fel

A vonuló vadludaknak köszönhetően igazi madárparadicsommá vált a környék.

Sokan pánikolnak! Megkétszereződött a szorongó fiatalok száma, tragikus adatok

A 27-29 évesek körében 13-ról 24 százalékra nőtt a szorongók aránya.

Egyre nő a nő a HIV-fertőzöttek száma Európában

Folyamatosan nő Európában a HIV-fertőzéssel diagnosztizált emberek száma, és sok esetben túl későn állapítják meg a fertőzést - közölte két európai egészségügyi szervezet csütörtöki nyilatkozatában, kiemelve, hogy szükség van a tesztek számának növelésére.

Egyre többen szegik meg a szabályokat

Metropol
-
 Ma 14:37Bulvár

Nagyot ugrott a maszkot nem viselők száma. Az elmúlt napokhoz képest 59 százalékkal emelkedett a szabályszegők száma.

Karácsony hallgat az egyre zavarosabb BKV-s ügyben

Egy olyan cég nyerte a buszok bérlésére kiírt tendert, amely „korábban nem is létezett”.

Egyre több a szorongó fiatal egy brit tanulmány szerint

Megkétszereződött a szorongó fiatalok száma a járvány tavaszi hulláma alatt.