Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 435 hír

Politikailag romokban, a gyógyultak számában azonban egyre jobban áll Olaszország

Kevesebb mint 600 ezer a különbség a fertőzöttek és a gyógyultak száma között.

Egyre nagyobb a káosz Orbán körül

Még egy válsághelyzet kellős közepén is képtelen összetartani kormányát Orbán Viktor. Palkovicsnak például két miniszteri biztosa is lelépett, pedig még egy hónapja sem dolgoztak a Fidesz-csicskának.

Koronavírus: az új adatok szerint egyre rosszabb a helyzet

Napi.hu
-
 Ma 07:17Külföld

A fertőzöttek száma 100,8 millióra emelkedett csütörtök reggelre. Az új esetek száma felemásan alakult.

Egyre több helyen kötelező az FFP2-es maszk Európában

Az egészségügyi maszknak számító FFP2-es típus részecskeszűrő tulajdonsága miatt hatékonyabb védelmet nyújt a vírusok ellen a hagyományos orvosi vagy textilmaszkokhoz képest - éppen ezért egyre több helyen kötelező ez a típus.

Koronavírus: Csak Ffp2-es maszkkal lehet utcára menni a németeknél - egyre szigorúbbak a szabályok a járvány miatt

Blikk
-
 Ma 07:02Külföld

A legeslegszigorúbb szabályokat Németországban hozták be a járvány miatt.

Féltik a munkahelyüket a magyarok

A magyar munkavállalók féltik a munkahelyüket egy friss felmérés szerint, illetve úgy gondolják, hogy a járvány tartós változásokat hoz a foglalkoztatásban.

Ennyit kerestek a magyarok 2020-ban

2020-ban is Budapesten lehetett a legjobban keresni Magyarországon, azonban a vidéki fizetések jelentősen felzárkóztak a fővároshoz a korábbi évekhez képest.

Ennyit kerestek a magyarok 2020-ban

2020-ban is Budapesten lehetett a legjobban keresni Magyarországon, azonban a vidéki fizetések jelentősen felzárkóztak a fővároshoz a korábbi évekhez képest. A legmagasabb átlagfizetéssel Komárom-Esztergom megyében számolhattak, a legalacsonyabb bruttó béreket pedig a Csongrád megyében vihették haza a magyarok. Még…

Meglepő szavak is helyet kaptak a magyarok 2020-as keresési toplistáján

A Google 20 éve minden év elején közzéteszi azoknak a kifejezéseknek a listáját, amelyek az adott évben a legnépszerűbbek voltak az internetezők körében. A keresőóriás 74 országot vesz górcső alá, és ebben Magyarország is helyet kap. Míg a toplista első helyezettje elég kiszámítható volt, a további témakörökben és kifejezésekben vannak azért…

Magyarok, osztrákok, algíriak, szlovákok Dunaújvárosban

Duol
-
 Tegnap 21:14Sport

Pezseg az élet a dunaújvárosi Nyers László Küzdősport Centrumban. Egyre több válogatott edzőtáborozik az ország talán legmodernebb létesítményében.

Franciaország 35-32-re legyőzte a magyarokat a kézilabda-világbajnokság negyeddöntőjében

Magyarország a kétszeres olimpiai- és hatszoros világbajnok Franciaország ellen folytatja a kézilabda-világbajnokság negyeddöntőjében. Kövesse velünk a mérkőzést, folyamatosan frissülő cikkünkben.

Egyre elégedettebbek az utasok Budapest repülőterével

Egyértelműen érezhető színvonal-emelkedést eredményeztek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren megvalósult fejlesztések – ez derült ki a 2020 utolsó negyedévében végzett nemzetközi utaselégedettségi felmérésből (ASQ).

Egyre kevesebb dolguk van az iskolaőröknek – Horváth László a Mandinernek

Mandiner
-
 Tegnap 19:00Belföld

Immár egy tanfélév óta tevékenykedhetnek iskolaőrök abban a félezer intézményben, amely idejében kért ilyen, speciálisan kiképzett rendészeti személyt az iskolai erőszak megfékezésére. A keretszám kimerült, de lesz még lehetőség bővítésre – tudta meg a Mandiner.

Újabb fenyegető levél érkezett: „Hagyjátok abba a tevékenységeiteket Ukrajnában, máskülönben a magyarok a saját vér…

Újabb fenyegető levelet kapott a kárpátaljai magyarság. Az e-mail ezúttal is – a tegnapihoz hasonlóan – a magyar külképviseletekhez és az „Egán Ede” Kárpátaljai Gazdaságfejlesztési Központhoz érkezett.