Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 111 hír

Sok civil életét vesztette Burkina Fasóban egy piac elleni támadásban

Harminchat civil életét vesztette Burkina Fasóban egy piac elleni támadásban – közölte a nyugat-afrikai ország kormánya kedden.

Példamutató adomány

Csontvelővizsgálatra alkalmas tűket kapott a Debreceni Egyetem Gyermekklinika gyermekhematológiai részlege. Az eszközöket abból az összegből szerezték be, amit a Szepesi Kertészet vásárlói adományoztak a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány javára. – Az alapítvány hosszú évek óta eredményesen és elkötelezetten támogatja a…

Civilek Dézsiért: az egykori jobbikos civilek a fideszes jelölt mögé sorakoztak fel Győrben

Dézsi Csaba Andrást támogatja a civil szervezet, amely októberben összejátszott az ellenzéki összefogást eláruló egykori jobbikosokkal.

Úgy vásárolnak a németek az interneten, mintha nem lenne holnap

Újabb csúcsra emelkedett és megközelítette a 100 milliárd eurót az internetes és a csomagküldő kiskereskedelem forgalma Németországban tavaly a terület szakmai szövetségének (BEVH) kedden közölt kimutatása szerint.

Veszélyes manőverek: ismét szabálytalan autósokat filmeztek civil rendőrkocsiból

Három kocsi is áthajtott a piroson Hajdúszoboszlón - ismét szabálytalan autósokat filmeztek civil rendőrkocsikból. A rendőrség nemrég indított videós balesetmegelőzési kampányt. Most újabb veszélyes manővereket rögzítettek, a felvételeket elrettentésként hozták nyilvánosságra. Arra figyelmeztetnek, hogy a napokban ismét csúszóssá…

Nem való anyának? – Meghan első civil fotója nagy felháborodást keltett

Meghan Markle elvitte kirándulni kisfiát az erdőbe, amiről kép is készült.

Civilek vonták kérdőre Palkovicséket az új klímastratégiáról a parlamentben

Az ITM vezetői előadták a fenntarthatósági bizottság előtt a kormány energia- és klímapolitikai vállalásait. A képviselőktől alig, a civilektől annál inkább kaptak releváns kérdéseket.

Tizenkét civil, köztük hét gyerek meghalt egy orosz légicsapásban Szíriában

Az egyik légicsapásban, amely az Aleppó tartomány nyugati részén található Kfar Taalt érte, tízen vesztették életüket. Az áldozatok közül nyolc ugyanannak a családnak a tagja volt, hat gyermek - mondta el a nagy-britanniai székhelyű szervezetet vezető Rámi Abder-Rahmán. A szomszédos Idlíbben két civil vesztette életét egy bombázásban.

A Civilek Győrért Egyesület dr. Dézsit támogatja

Az elnök indoklásként elmondta: dr. Dézsi Csaba András programjában két olyan kardinális pont is szerepel, amelyet a civilek az októberi választáson célként tűztek ki. Egyik a tömegközlekedés fejlesztése, a másik pedig a nyitott városháza. „Egyeztetéseket folytattunk a Fidesz-Kdnp jelöltjével, aki nyitott volt, a tárgyalások eredményre vezettek, ez

Legalább 12 civil, köztük hét gyerek halt meg egy orosz légicsapásban Szíriában

Három napja zajlanak orosz légicsapások Idlíbben és környékén.

Megjelent a zöld civil szervezeteket támogató Zöld Forrás pályázat

A pályázati támogatás célja a környezet- és természetvédő civil szervezetek támogatása, aktív részvételének biztosítása a Nemzeti Környezetvédelmi Program meghatározott célkitűzéseihez illeszkedő, illetve bizonyos állami feladatok átvállalásából adódó szakmai programjaik megvalósításában. 

Civilek: pusztító üzenete van a kártalanítások felfüggesztésének

ATV
-
  Ma 14:50 Belföld

A migránsozás kifáradt, fordult a célkereszt a miniszterelnöknél – így reagált a Magyar Helsinki Bizottság társelnöke arra, hogy úgy tűnik: a kormány részben a jogvédőket szúrta ki az úgynevezett „börtönbiznisz” ügyben. Kádár András szerint egyébként ironikus a kormány kártalanításhoz való hozzáállása, miközben pusztító üzenet van a kártalanítások

Félmilliós adományt kapott a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány

Veol
-
  Ma 14:00 Megyei

Ötszázezer forintot adományoztak hétfőn az Advent a várban programsorozat szervezői a Bébi Koraszülött Mentő Alapítványnak.

Újabb adományok a Debreceni Karitatív Testületnek

Haon
-
  Ma 13:12 Belföld

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség szervezőbizottsága 44 kék vödröt adott át a Debreceni Karitatív Testület részére kedden a jégcsarnokban.