Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 98 hír

Félmillió forintot adományozott Szarka Tamás az üldözött keresztények megsegítésére

ma7.sk
-
 Ma 21:00Zene

2020. őszén megszületett Szarka Tamás Kossuth-díjas zenész és zeneszerző korszakalkotó, szakrális műve a Missa Missio. A szerző a zenéjén keresztül a katolikus hit erejével szeretné növelni a magyar emberek, családok értékrendjét és a mű bemutatásával hozzájárulni a katolikus keresztény kultúra népszerűsítéséhez. Ma a…

A WHO védőfelszereléseket adományozott a Szerbiai Klinikai Központnak

A köpenyekből, maszkokból, védőruhákból és szemüvegekből álló küldemény értéke 800 ezer euró. 

Kölcsey adománya a református egyháznak

A Jósa András Múzeum a magyar kultúra napját az idén rendhagyó módon ünnepelte, és közösségi oldalán online posztoltak egy-egy érdekes történetet. Dr. Bene János történész Kölcsey Ferenc asztaláról mesélt.

Civilek szervezik a tassi kulturális életet

Baon
-
 Ma 19:56Kultúra

A koronavírus-járvány sem vette el tavaly a kedvét a majd két évtizede működő Tassi Kulturális Egyesület tagjainak.

„Civilek nélkül nem lehet ellenzéki siker 2022-ben”

Az ellenzéki pártok sorra jelentik be jelöltjeiket a 2022-es voksolást megelőző előválasztásokra, ám decemberben egy civil is jelezte, megméretteti magát. Miért gondolja az otthonápolási díj emeléséért folytatott harc arca, Csordás Anett, hogy civilként a politika felé kellene indulnia? A Magyar Hangnak erről is beszélt.

Nyugat-bácskai adományok a Lurkóházak megsegítésére

A Doroszlói Szentkút és a Szent György Lovagrend adománygyűjtési akciót szervezett Nyugat-Bácska településein a szegény sorsú gyermekek és a Lurkóházak megsegítésére. A gyűjtés során gyermekruházatot, higiéniai kellékeket, lábbelit, használható technikai eszközöket, édességeket, konyhakerti növényeket és gyümölcsöket, konyhai…

Segíteni Ildikó nénin – adománygyűjtés tüzelőre

A napokban jelentettük meg Huszonhétezer forintból túlélni Miskolcon című videóinterjúnkat Ildikó néniről, aki elmesélte hogy milyen nehéz körülmények között kell élnie. Rengeteg olvasónk jelzte, hogy szeretne segíteni, de nem tudja hogy miként teheti ezt meg. A Borsod24 stábjával sokat gondolkodtunk ezen, ugyanis nem szerettük volna…

Adományozó: Kempelen Farkas

Igazságtalan az utókor, hogy nem legnagyobbjaink között tartja számon a 287 éve született Kempelen Farkast.

A civil- és a magánszféra közös projekttel segíti a zselízi Cimbora Óvodát

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Csemadok Zselízi Alapszervezete pályázat útján fejlesztő-, javarészt technikai eszközökkel támogatta az új környezetben lévő zselízi Cimbora Óvodát, hogy fokozni tudja az oktatás-nevelés színvonalát. Azon pályázatuk „A többnyelvűség nem hátrány, hanem ajándék” címet viselve a többnyelvűség előnyeire…

Sokakon segítettek a tatabányai civilek

A tatabányai Segítsünk, de ésszel! csoport tagjai eredményes évet zártak, több mint kétmillió forint értékben gyűjtöttek támogatást és adtak át a nehéz helyzetben lévőknek. A jótékony civilekből álló közösségnek rengeteg akciója volt 2020-an. 

Magyarország lélegeztetőgépeket adományoz Ukrajnának

A magyar kormány ötven lélegeztetőgéppel segíti Ukrajnát a koronavírus-járvány elleni védekezésben - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) pénteken az MTI-vel.

Támogatásokkal gazdagodott több megyei civil szervezet is

Szoljon
-
 Ma 07:00Belföld

A decemberben online lebonyolított Adventi Civil Börzén három megyei szervezet is gyűjthetett adományokat.

Magyarország ismét lélegeztetőgépeket adományoz Ukrajnának

A magyar kormány ötven lélegeztetőgéppel segíti Ukrajnát a koronavírus-járvány elleni

Magyarország 50 lélegeztetőgépet adományoz Ukrajnának

A magyar kormány ötven lélegeztetőgéppel segíti Ukrajnát a koronavírus-járvány elleni védekezésben - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM).