Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 134 hír

300 ezerért a tiéd lehet a legújabb McLaren

Vezess
-
  Ma 06:07 Mobiltech

Ennyi pénzért sportautót nem kapunk, de az fix, hogy menőbb telefonunk lesz, mint a haveroknak.

Orbant kérte fel kormányalakításra a román elnök

Klaus Iohannis román államfő Ludovic Orbant, az eddig ellenzékben lévő Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnökét bízta meg kormányalakítással kedden, miután a parlament múlt héten megvonta a bizalmat Viorica Dancila szociáldemokrata (PSD) miniszterelnök kormányától, írja az MTI. Bejelentését követően Iohannis rámutatott: átmeneti kormányról…

Orbant bízta meg Johannis

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) „nem ad biankó csekket” egyetlen kormánynak sem, csak az új kabinet összetételének és programjának ismeretében dönti el, megszavazza-e beiktatását.

Friss: Orbant kérte fel kormányalakításra a román elnök

OLKT
-
  Tegnap 17:38 VéleményRománia

A várakozásoknak megfelelően Ludovic Orbant, a Nemzeti Liberális Párt (Pnl) elnökét kérte fel Klaus Johannis államfő, hogy alakítson kormányt, írja a Transindex. Az államfő kedden délután a Cotroceni-palotában arról beszélt, úgy demokratikus, ha a Dăncilă-kormányt megbuktató bizalmatlansági indítvány fő kezdeményező pártja, a Pnl elnökét…

11 új parkoló épül a Körkemencén

Győr Plusz
-
  Tegnap 17:29 Megyei

Máthé-Tóth Péter elmondta, az egész városban komoly kihívást jelent az új parkolók építése, ezért nagy öröm, hogy a Körkemence utcában most 11 új megállóhelyet tudnak kialakítani a szakemberek. A környéken korábban 28 parkolót már használhattak az autósok, ehhez november elején újabb 11 megállóhely kapcsolódik, ami komoly segítség…

Orbant kérte fel kormányalakításra a román elnök

A Nemzeti Liberális Párt elnökét még a parlamentnek is meg kell szavaznia.

Ludovic Orbant bízta meg kormányalakítással a román államfő

Debmedia
-
  Tegnap 16:51 Külföld

Klaus Iohannis román államfő Ludovic Orbant, az eddig ellenzékben lévő Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnökét bízta meg kormányalakítással kedden, miután a parlament a múlt héten megvonta a bizalmat Viorica Dancila szociáldemokrata (PSD) miniszterelnök kormányától. Bejelentését követően Iohannis rámutatott: átmeneti kormányról van szó,…

Von der Leyen két biztosjelöltet kér Orbántól is

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnöke egy férfi és egy női biztosjelölt megnevezését kérte a tagállamoktól korábban, és ez érvényes azon három országra is, amelyeknek elutasították az első választottját - közölte a brüsszeli testület szóvivője kedden.

„Minden hang a helyén volt” - Balázs-Piri Soma sikere Londonban

Fidelio
-
  Tegnap 16:40 ZeneVirtuózok

Aki meghallja zongorázni a mindössze tizenöt éves Balázs-Piri Somát, a Virtuózok felfedezettjét, laikusként érzi, szakmabeliként pedig tudja, hogy különleges kincset talált.

A román államfő Ludovic Orbant bízta meg kormányalakítással

Demokrata
-
  Tegnap 16:33 Vélemény

Az államfő Ludovic Orbant, a Nemzeti Liberális Párt elnökét bízta meg kormányalakítással.

Ludovic Orbant bízta meg kormányalakítással a román államfő

Bejelentését követően Iohannis rámutatott, átmeneti kormányról van szó.

Ismét Olaszországban köt ki a menekülteket szállító Ocean Viking hajó

Az Ocean Viking augusztus óta többször is megtette a Líbia és Dél-Európa közti utat: augusztusban 356 személlyel Máltán kötött ki, szeptemberben 82, majd 182 személyt szállított az olasz partokra.

„Minden hang a helyén volt” – Balázs-Piri Soma sikere Londonban

Blikk
-
  Tegnap 15:36 Külföld

Ezt a 15 éves zongorista fiút nem lehet nem szeretni. Közhelynek hangzik, de esetében tényleg igaz: kedves jelenlétében mosolyra derülnek az arcok, kivirulnak a zord tekintetek. Aki pedig meghallja zongorázni, laikusként érzi, szakmabeliként pedig tudja, különleges kincset talált.

Ludovic Orbant kérte fel kormányalakításra az államfő

Maszol
-
  Tegnap 15:35 KülföldRománia

A PNL elnökének tíz napon belül a parlament elé kell állnia a kormánynévsorral és a programjával.

Rendszeresen lopott egy férfi a bátaszéki óvodából

Origo
-
  Tegnap 15:12 Belföld

Közel 100 ezer forint értékű zsákmányt szerzett magának.