Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ezt mondta Orbánnak a halálos ágyán Antall József

26 évvel Antall József halála után kiderült, mit mondott telefonon Orbán Viktornak a halálos ágyán – olvasható a Válasz Online Antall Györggyel, a néhai miniszterelnök elsőszülött fiával készült interjújában.

A jogi előírásoknak megfelelő gyerekülés életet menthet

Origo
-
  Ma 10:33 Gazdaság

Egyes esetekben a KRESZ mentesítést ad a gyermekbiztonsági rendszerek használata alól.

Nyolcmilliárd eurós mentőövet dobott a francia autóiparnak Macron

Mandiner
-
  Ma 10:30 Vélemény

Több mint 8 milliárd eurós történelmi segélycsomagot jelentett be Emmanuel Macron francia államfő kedden a koronavírus-járvány okozta gazdasági válság által sújtott autóipar modernizálására, hogy Franciaország az elektromos járművek egyik legfőbb gyártójává váljon.

Halálos ágyán két dolgot kért Antall József Orbán Viktortól

Az egykori miniszterelnök elsőszülött fia, Antall György hosszú interjúban mesélt édesapja politikai pályájáról.

Orbánék egy lánchídnyi pénzt vonnak el évente Budapesttől

Hírklikk
-
  Ma 10:22 Belföld

Évente elvon egy lánchídnyi pénzt Budapesttől az állam, vagyis annyi adóbevételt, amennyiből fel lehetne újítani a hidat. Az egyetlen forrásból, amiből működtetni lehetne a várost, eddig is vett el a hatalom, de a jövőben egyes adónemekből négyszer annyit csatornázna át a központi költségvetésbe, mint korábban.

Házhoz mentek a rendőrök

Police
-
  Ma 10:20 Belföld

Házhoz mentek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 28., cs - 10:20 Borsod-Abaúj-Zemplén megye több nagyvárosában vagyonvédelmi, és biztonságtechnikai tanácsokat kaptak a programon megjelent érdeklődők.

Súlyos hatásai lehetnek a mentális egészségre a koronavírusnak

ATV
-
  Ma 10:03 Belföld

A depresszió és a szorongás növekedése volt a jellemző, de a kínaiaknál nőtt az alkoholfogyasztás mértéke is. A családi, párkapcsolati bántalmazások, valamint a nőket és gyerekeket ért abúzusok száma is emelkedett.

Közösségi összefogással mentenék meg a bensőséges barokk műemléket

A görögkatolikus templomnak pillanatnyilag ez az egyetlen esélye a megmaradásra.

Algoritmus gyorsíthatja fel a vízibalesetet szenvedők mentését

Az új módszer segítségével megjósolható, merre sodródnak a vízfelszínen a tárgyak és az emberek - közölte a Zürichi Műszaki Egyetem (ETH). Évente több százan lelik halálukat a nyílt tengeren repülőgép- és hajóbalesetek következtében. A vízimentőknek kevés az idejük: annak valószínűsége, hogy egy személyt élve találjanak meg a vízben,…

Rákosmenti rendőr mentett életet Tatabányán

Vadóc Gábor r. őrmester szabadnapján, május 22-én 20 óra körül Tatabányán a Baross Gábor út és a Gábor Áron utca kereszteződésénél egy férfit látott meg, aki magatehetetlenül feküdt a járdán. Azonnal a férfihez sietett, megállapította, hogy nincs pulzusa és nem lélgezik. Vadóc Gábor azonnal megkezdte a férfi újraélesztését és már…

A 17 millió forintos borjú

50 ezer euróért, mostani euróárfolyamon átszámítva nagyjából 17 millió forintért adott el egy wagyu borjút egy németországi állattartó – számolt be a példátlan szenzációról az agrarheute.com szaklap.