Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Majoros Hajnalka: Végre lesz időm mindenre!

Origo
-
  Ma 09:53 Bulvár

Szerette az együtt töltött időt a családdal.

Ha megszakad, akkor sem lesz válogatott Müller

Rangadó
-
  Ma 09:51 Foci

Ilyen gazdag a német futball, hogy ez is belefér.

Horner reméli, a Mercedes leszerződteti Vettelt

F1világ
-
  Ma 09:48 Forma1

A Red Bull Forma-1-es csapatát irányító Christian Horner szerint nagyszerű lenne a száguldó cirkusz szempontjából, ha a Mercedes leszerződtetné Lewis Hamilton mellé a négyszeres világbajnok Sebastian Vettelt.

A vírus nem tűnik el teljesen, szórványos esetek továbbra is lesznek

Lecsengőben van a járvány Magyarországon. A hazai adatok újfent kedvezően alakultak, és sokan mondják külföldön is, hogy a magyar kormány jól kezelte a járványt. Közben újabb vizsgálatok indultak a napokban. A szakértők úgy látják, hogy a fertőzés kevésbé terjed azokban az országokban, ahol évtizedekkel ezelőtt bevezették a tuberkulózis elleni…

Ilyen lesz az Android 11 új kikapcsolási képernyője

NapiDroid
-
  Ma 09:43 Mobiltech

A Google új funkciókkal bővíti a kikapcsolási képernyőt az Android 11-ben, és most meg is tudjuk mutatni, hogy milyen lesz a frissített felület. Az alábbi képernyőkép nem túl jó minőségű, de a Google saját dokumentációjából származik, ami az Android 11 újításait taglalja, tehát a valódisága miatt nem kell aggódni. A szokásos funkciók, köztük a kika

Visszatekintés: Amikor Vettel leszarozta a fordított rajtrácsos futam ötletét

Formula
-
  Ma 09:30 Forma1

Parc Fermé: Visszatekintés: Amikor Vettel leszarozta a fordított rajtrácsos futam ötletét

A héten újra az olajkartellen lesz a világ szeme

Portfolio
-
  Ma 09:17 Gazdaság

Egy online megbeszélést tarthat csütörtökön az olajkartell, melynek keretében akár a jelenlegi 9,7 millió hordó/napos termelés-csökkentési megállapodás meghosszabbításra kerülhet pár hónappal. Amennyiben erre sor kerülne, komoly esély lászik arra, hogy a harmadik negyedévben már túlkereslet alakuljon ki az olaj piacán.

Forma–1: Zárt kapus lesz a Magyar Nagydíj

Nem lehetett volna felelősségteljesen gondoskodni a szurkolókról, ezért biztosan zárt kapuk mögött rendezik a Magyar Nagydíjat. A jegyeket már elkezdték visszafizetni.

Éledezik a magyar feldolgozóipar, de nagyon hosszú lesz még az út a kilábalásig

Az áprilisi 33,7 pontról 40,3 pontra emelkedett a magyar feldolgozóipar beszerzési menedzserindexe – közölte kedden a Magyar Logisztikai Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT). Ezzel a gazdaság kulcsfontosságú szektora továbbra is zsugorodást jelez előre, bár annak mértéke jóval kisebb, mint korábban.

Csütörtökön megemlékezés lesz a Trianon emlékműnél

A trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulóján megemlékezést tart a kerület a Trianon emlékműnél (Budapesti út - József utca sarka) június 4-én, csütörtökön 18 órakor.Beszédet mond: Szatmáry Kristóf, a kerület országgyűlési képviselője és Kovács Péter polgármester, közreműködik a Hangraforgó Együttes. 

Cukiságriadó! Fogadjunk, hogy mostantól ŐK lesznek Sarolta és György herceg játszótársai

Joy
-
  Ma 08:18 Bulvár

Ha valami, egy kisállat biztosan feldobja a legtöbb gyerek napját. Pláne, ha egyszerre több is van belőle, Katalin és Vilmos gyermekei pedig egészen biztosan odáig lesznek az új jövevényekért!

Ha eljő az idő, erős lesz a karunk

Trianont ne kapcsoljuk össze a gyásszal, mert a könnyek sehová sem vezetnek, a kesergés nem segít.