Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A „sima” halál ehhez képest semmi: ez várna rád egy nukleáris apokalipszis közepébe kerülve

Aki egy atomrobbanás hatósugarába kerül, megsemmisül, de a Föld és az óceánok minden élőlénye megérezné.

Migránsok betelepítése ellen gyűjt aláírásokat egy szerb párt

A menekültügyi főbiztosság jelentése szerint Szerbiában jelenleg 6-7 ezer migráns tartózkodik.

Több mint egymillió euró támogatást kap Vágsellye az uszoda felújítására

ma7.sk
-
  Ma 19:53 Határtalan

1 075 000 euró támogatást kap az uszoda tetejének megjavítására Vágsellye. Dajana Hanesová, a városi hivatal munkatársa elmondta, a kormány szerdán hagyta jóvá a támogatást. A feltétel az volt, hogy az uszoda a város tulajdonában legyen.

Jut egy hidegfront csütörtökre is, mégis marad a tavaszias idő

Népszava
-
  Ma 19:49 Időjárás

A Kárpát-medence fölött ugyan ismét átvonul egy gyenge hidegfront, de ez sem hoz komoly lehűlést, a hőmérséklet továbbra is meghaladja az ilyenkor szokásost.

Betiltják az egyszer használatos műanyagokat Magyarországon 2021-ben

Komoly változtatásra szánta el magát a kormány, a következő évtől több fontos környezetvédelemmel kapcsolatos változás, így az egyszer használatos műanyagok betiltása is életbe lép.

Férfi röplabda: pályaválasztói jogot cserélt a Pénzügyőr

A Pénzügyőr SE pályaválasztói jogot cserélt a portugál Sporting CP csapatával a férfi röplabda Challenge-kupa negyeddöntője előtt.

Egy londoni járókelő hangján csodálkozik a világ

24
-
  Ma 19:46 Bulvár

Kilencmilliós nézettségnél jár a videó.

Egyre zöldebb a kecskeméti Mercedes-Benz gyár – és ezt díjazták is

Első helyezett lett a kecskeméti Mercedes-Benz gyár a Daimler nemzetközi környezetvédelmi pályázatán. 20 éves az Environmental Leadership Award: a kiemelkedő vállalati környezetvédelmi projektek és kezdeményezőik ismét a figyelem középpontjába kerültek. A Mercedes-Benz magyar gyárát Stuttgartban, február 13-án tüntették ki a Daimler…

Sílövő vb: Fourcade egy hibája aranyat ért

Az olaszországi Antholzban a férfi 20 km-es versennyel folyatódott a sílövő világbajnokság. A győzelmet a francia Martin Fourcade szerezte meg a norvég Johannes Bö és az osztrák Dominik Landertinger előtt.

Elloptak két Lamborghinit, majd egymásnak ütköztek

Player
-
  Ma 19:43 Autó-motor

A héten Bostonban néhány fiatal srác jó ötletnek gondolta, hogy betörnek egy autókereskedésbe, és elvisznek két Lamborghinit. Sejtettük, hogy elkapják őket, de azt nem, hogy így.

Top 10 egyetem: ezek a legnépszerűbb egyetemek a felvett hallgatók száma alapján

Eduline
-
  Ma 19:42 Karrier

Többször írtunk már felsőoktatással kapcsolatos statisztikákról. Most hoztunk nektek egy videót, ami a top 10 felsőoktatási intézménybe felvett hallgatók számát mutatja 2001-től 2019-ig.

Hogy lehet egy cserép okos? És mi köze ennek a szerelemhez?

Elidegenedéséhez vezethet a digitalizáció, vagy pont a telefonunk hoz közelebb egymáshoz? Erre keresi a választ az egyik mobiltelefonos társaság LovePlant projektje. Egy applikációval összehangolt okoscserép segítségével buzdítja figyelmesebb kommunikációra a párokat, akik egy 30 napos program teljesítésével közösen táplálhatják a…

Versek a férfiszív bugyraiból

Vaol
-
  Ma 19:38 Kultúra

A férfiszív legmélyebb bugyraiba enged betekintést Sohonyai Attila költő, aki a toronyi művelődési házban tart felolvasóestet február 21-én, pénteken 17 órától.

Teltház várja Szombathelyen a férfi kosárválogatottat

Ugytudjuk
-
  Ma 19:37 Megyei

Sztojan Ivkovicsék folytatnák remek hazai sorozatukat.

Csökkent a megkezdett lakóingatlan-építések száma az Egyesült Államokban januárban

A vártnál kevésbé csökkent a megkezdett lakóingatlan-építések száma januárban az Egyesült Államokban, míg a kiadott építési engedélyek száma közel 13 éves csúcspontra emelkedett, ami azt jelzi, hogy ingatlanpiac stabilan erősödik az alacsonyabb jelzáloghitel-kamatok közepette.