Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 230 hír

Szakértők szerint még 15 nap mire elérik a csapdába esett kínai bányászokat

Liner
-
 Tegnap 21:23Külföld

Szakértők szerint még legalább 15 napra lesz szükség ahhoz, hogy a hatalmas mennyiségű törmelék alól kiszabadítsák az ott rekedt bányászokat, miután a kelet-kínai aranybányában egy robbanás történt január 10-én.

Lincshangulat alakult ki a 9. kerületben

Ripost
-
 Tegnap 20:50Belföld

Sokat romlott a közbiztonság az utóbbi időben a 9. kerületben, ami miatt sok lakó Baranyi Krisztina polgármestert okolja.

Bombát találtak a 8. kerületben, a hatástalanítás miatt kiürítik a társasházakat, több utcát lezárnak

Világháborús bombát hatástalanítanak a honvédség tűzszerészei péntek éjjel Budapest 8. kerületében, a Kerepesi úton. Emiatt péntek este 8 órától lezárásokra kell készülni, amelyek a Keleti pályaudvar forgalmát is érintik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni. Bombát találtak a 8. kerületben Markovics Zita, a Magyar…

Háborús bomba a VIII. kerületben

A tűzszerészeti munkálatok idejére 2020. január 22-én két társasházat is kiürítenek az Asztalos Sándor úton, illetve lezárják a Kerepesi út egy részét – értesült az Objetív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Személyautó égett a IX. kerületben

Kigyulladt egy személyautó Budapest IX. kerületében, a Soroksári úton. A helyszínre a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik egy vízsugár segítségével eloltották a lángokat. Az egység az utómunkálatokat végzi a helyszínen.

Társasházakat ürítenek ki, utcákat zárnak le a Viii. kerületben

Világháborús bombát hatástalanítanak a honvédség tűzszerészei péntek éjjel Budapest VIII. kerületében, a Kerepesi úton. Emiatt péntek este 8 órától lezárásokra kell készülni, amelyek a Keleti pályaudvar forgalmát is érintik.

Három Pest megyei jelöltet jelentett be a Momentum, Buzinkay az egyik

A Momentum Mozgalom csütörtökön újabb három országgyűlési képviselőjelöltet mutatott be, ezúttal Pest megye választókerületeiben.

Momentum: ne bontsák addig tovább a Radetzky-laktanyát, amíg az onnan felszálló por minket veszélyeztet

Ígéretükhöz híven, az önkormányzat Momentum frakciójának tagjai,Berg Dániel, Kiss Roland  és Majoros András a fővárosi kormányhivatalhoz fordultak annak érdekében, hogy legalább a járványügyi veszélyhelyzet fennállásáig függesszék fel a volt Radetzky-laktanya bontását. A környéken jelenleg akkora mennyiségű por kerül a levegőbe, ami…

MSZP: minél hamarabb oltsák be a kiskereskedelmi dolgozókat és a pedagógusokat!

A kiskereskedelemben dolgozók és a pedagógusok koronavírus elleni, minél hamarabbi beoltását szorgalmazta az MSZP frakcióvezető-helyettese csütörtökön.

Tucatnyi új kukát helyeztetett ki a Momentum képviselője Kelenföldön

Ez a lényeg
-
 Tegnap 15:51Életmód

A Momentum képviselője végigjárta a körzetét, és személyesen tett javaslatot az új szemetesek kihelyezésére.

Eddig tartott a Momentum türelme – nyilvánossá tették 12 pontos követelésüket

Nyolc képviselő adott ultimátumot Péterffy Attilának, Pécs polgármesterének szerdán. A baloldaliak így válaszoltak arra a támadássorozatra, amelyet a Dk-s alpolgármester, Bognár Szilviával szemben indítottak az Mszp-közeli lapoknak az elmúlt napokban. Az aláírók szerint elfogyott a türelmük. Sajgó György, a Momentum pécsi frakcióvezetője…

Pécsi Momentum és DK: “Eddig tartott a türelmünk”

Sajgó György, a Momentum városházi frakciójának vezetője nemrég hozta nyilvánosságra azt a 12 pontos követeléssort, amit Péterffy Attilához juttattak el.

Hamarosan lomtalanítanak a kerületben!

A tavaly félresikerült gyűjtőpontos megoldás után idén újra lomtalanítanak a kerületben!Palocsai Béla képviselő osztotta meg Újpalotai csevegő oldalunkon a hírt erről:"Nemrég kaptam információt arról, hogy 2021-ben lesz lomtalanítás a XV. kerületben! Az FKF körzetekre bontja a kerületet és mindenkit levélben fognak értesíteni, hogy…

A Momentum nyilvánosságra hozta a képviselők teljes követelését: Bajban van Péterffy Attila?

Az előzményeket, amit egyedüliként hozott nyilvánosságra elsőként a Pécs Aktuál, mindenképpen érdemes elolvasni. https://pecsaktual.hu/hirek/bekemenyitettek-a-varosvezeto-frakcio-kepviseloi-nehez-dontes-ele-allitottak-a-pecsi-polgarmestert/ Változtatás…