Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Koronavírus: Putyin orvosi felszereléseket küld az Egyesült Államokba

Még kedden egészségügyi berendezéseket és védőfelszereléseket szállító orosz katonai repülőgép indulhat útnak az Egyesült Államokba – közölte Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője a TASZSZ hírügynökség jelentése szerint.

Egy tanulmány szerint Németország hét éve készül a koronavírus járványra

Indirekt
-
  Ma 21:39 Bulvár

2013-ban készült az a tanulmány, amiben tudósok modellezték egy tüdőgyulladásos megbetegedést eredményező, levegőben terjedő koronavírus-járvány elterjedésének következményeit. Mindez a német kormány megrendelésére készült. A tanulmány egy elképzelt járványhelyzetet modellezett, azt mutatta be a német szövetségi parlament…

Koronavírus: Király Gábor is beszállt a harcba

NB1
-
  Ma 21:36 Foci

Alapítványával nyújt nagy segítséget.

A járványok többször is fordítottak a brit királyi család sorsán

Múlt-kor
-
  Ma 21:30 Kultúra

Károly walesi hercegről, a brit trón várományosáról a múlt héten jelentette be hivatala, hogy pozitív lett koronavírus-tesztjének eredménye, és enyhe tünetekkel önkéntes karanténba vonult a skóciai Balmoral királyi birtokon feleségével, Kamilla cornwalli hercegnével, akinek azonban negatív lett a tesztje. Habár Károly az első brit királyi…

Kreml: Orvosi felszerelést szállító orosz katonai gép indul az Egyesült Államokba

Még kedden egészségügyi berendezéseket és védőfelszerelést szállító orosz katonai repülőgép indulhat útnak az Egyesült Államokba.

Nem várt "vendégek" jelentek meg egy koronavírus miatt elhagyatott walesi üdülőhelyen

Kasmírkecskék szálltak meg egy walesi tengerparti nyaralóhelyet, miután a várost a koronavírus-járvány miatt lezárták és az utcái elnéptelenedtek. A kecskék a közeli fennsíkon szoktak legelészni, ám most bemerészkedtek Llandudnóba, és az elmúlt napokat a kertekben és a virágágyások között ugrándozva töltötték.

Két személynél több nem tartózkodhat együtt közterületen Ternopilban

Ternopilban megszigorították a koronavírus terjedése elleni intézkedéseket, a helyi hatóságok megtiltották, hogy egyszerre kettőnél többen tartózkodjanak együtt a város közterületein.

Egy NASA- és egy japán asztronauta is csatlakozik az első Crew Dragon repüléshez

Androgeek
-
  Ma 21:09 Tudomány

Most már teljesen megvan, hogy milyen legénységgel fog felszállni először a SpaceX-féle Crew Dragon űrtaxi, lévén két további asztronautával egészült ki a legénység - egy NASA- és egy, a japán űrügynökség berkeiből érkező űrhajóssal. A NASA-tól Shannon Walker lesz az a szerencsés asztronauta, aki a Crew Dragon első útján ot...

Kemény: egy egész országban betiltották azt, hogy az emberek kimondják a "koronavírus" szót

Türkmenisztán nem hajlandó elismerni, hogy létezik a járvány. Türkmenisztán eddig sem ismerte el hivatalosan, hogy lenne az országban SARS-CoV-2-fertőzött, ennek megfelelően pedig semmilyen korlátozó intézkedést sem vezetett be, most végleg megoldotta a járvány okozta problémát. A Riporterek Határok Nélkül szervezete szerint a…

Egy tengeralattjáró-parancsnok tanácsai, hogyan éljük túl a karantént

hirado.hu
-
  Ma 21:03 Külföld

Ryan Ramsey 286 napig volt egyhuzamban szolgálatban egy atom-tengeralattjárón.

Egy hordó kőolaj már olcsóbb, mint egy korsó sör

Origo
-
  Ma 21:03 Gazdaság

Egészen furcsa helyzet kezd kialakulni Kanadában.

Szakember: a következő egy-két hét kritikus fontosságú lesz Nagy-Britanniában

Csaknem négyszáz újabb halálesetet regisztráltak az Egyesült Királyságban. 

Ellopták Vincent van Gogh egyik festményét

Life
-
  Ma 20:58 Kultúra

Ellopták Vincent van Gogh egyik festményét

Index: Lélegeztetőgépre került egy koronavírusos magyar háziorvos

Lélegeztetőgépre került egy magyar háziorvos, aki igazoltan koronavírussal fertőzött, emiatt is került kórházba – írja az Index. Információik szerint ráadásul a hétvégén nyilvánosságra került két eseten túl több magyarországi háziorvos fertőződött már meg, többeket pedig a betegség gyanújával vizsgálnak, illetve karanténba is helyeztek.

Egyre több család kényszerül döntésre: albérletet, rezsit fizessenek, vagy ételt vegyenek

Az RTL Híradó által megkérdezett alapítványoknál azt mondják, egyre többen kérnek segítséget olyanok is, akik eddig sosem.