Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 226 hír

Szórványos zápor és napsütés egyaránt várható kedden

Kedden is folytatódik a változékony idő, szórványos záporokkal, zivatarokkal. Az Országos Meteorológiai Szolgálat közleménye szerint a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 Celsius-fok között várható.

Létra zuhant az autó elé a furgonról

NLC
-
  Tegnap 21:07 Baleset-bűnügy

Rosszul rögzítették a furgonra a létrát, és egyszerűen leröpült.

Az alacsony olajár most versenyelőnyt biztosít az amerikai bányászoknak

BitcoinBázis
-
  Tegnap 19:06 Infotech

Az amerikai székhelyű kriptobányászok most nagy előnyre tehetnek szerint a világszerte csökkenő elektromos áramdíjak miatt, foglalta össze álláspontját Andreas Antonopoulos.

A következő szintre vinné a Ford a Mustang Mach 1-et a visszatéréssel

Motor1
-
  Tegnap 17:02 Autó-motor

A Ford visszahozná izomautó-kínálatának csúcsára a Mach 1-et azok számára, akiket az elektromos kirándulás sokkolt volna.

Bedörrenhet a propagandagépezet: a kormány rákészül a következő nemzeti konzultációra

Napokon belül indul a konzultáció témáinak körbejárása. A kormány véglegesítette a nemzeti konzultációs kérdőívet, és a következő napokban témakörönként mutatja be a kérdéseket. A kérdőívek gyártása és postázása június elején indul – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ hétfőn az MTI-vel. Azt írták: a mostani kérdőív kitöltésével…

„Orbán Viktor a nevem és Magyarország következő miniszterelnöke leszek"

Hírklikk
-
  Tegnap 15:45 Belföld

Tíz éve, hogy Orbán Viktor egyhuzamban Magyarország miniszterelnöke. Erről egy holland és egy francia publicisztika is Orbán 1992-es amerikai tanulmányútjának felidézésével emlékezik meg.

A Dunába zuhant a Lánchídról egy férfi

A rendőrség keresi a férfit, egyelőre nem találják.

Szavazás: ki legyen a következő két F1-legenda az M4 Sporton?

M4 Sport
-
  Tegnap 14:46 Forma1

Újra az olvasóinkon a sor, hogy eldöntsék, mely két versenyző történetét szeretnék látni az M4 Sporton a Forma–1 legendák című dokumentumsorozatban.

Keresik a férfit, aki a Lánchídról zuhant a Dunába

Május 31-én egy órakor azzal hívták a rendőröket, hogy egy férfi a Lánchíd pesti hídfőjénél, a hídról a Dunába ugrott. A tanúk szerint a férfi egyedül volt és világos pólót viselt. Valaki még látta felbukkanni a víz felszínén, de aztán eltűnt. A dunai hajósok a bejelentéstől számított négy, a rendőrök pedig hat perccel később a helyszínre érkeztek

Vasárnap éjjel a Dunába zuhant egy férfi a Lánchídról

A rendőrség hat perc alatt kint volt, most is keresi a férfit. Május 31-én éjjel a Dunába zuhant egy férfi, írja az Index, az olvasók által látottakat a BRFK is megerősítette a portálnak. A rendőrök a bejelentés után 6 perccel kint voltak a helyszínen, mondja a BRFK, de még nem sikerült megtalálniuk az férfit.  

A Dunába zuhant a Lánchídról egy férfi, még keresik

Az Index több olvasója is arról számolt be, hogy május 31-én valaki a Lánchídról a Dunába ugrott. Volt, aki még látta felbukkanni a férfit a vízben, nem sokkal azonban elmerült.

Erős szél és 22 fok – ez várható kedden

Hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap kedden, akár 22 fok is lehet, de emellett élénk, olykor erős szél is várható.

A Lánchídról zuhant egy férfi a Dunába, még mindig keresik

Több szemtanú is látta, hogy május 31-én valaki a hídról a vízbe esik. A rendőrök még mindig keresik a férfit.