Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 351 hír

Az Oxfordi Angol Szótár készítői nem találtak egyetlen szót, amely meghatározná a 2020-as évet

A szótárt kiadó Oxford University Press hétfői közleményében azt írta, hogy 2020-ban az angol nyelv - akárcsak a mindennapi élet - hatalmas változáson ment át, gyorsan és folyamatosan alkalmazkodott a világban zajló eseményekhez. Az oxfordi szótárkészítők által kiválasztott év szava minden évben az elmúlt 12 hónap szellemét, hangulatát,…

Szigorít a Google

A Chrome böngészőhöz kiterjesztéseket készítő fejlesztőknek nem szabadna korlátlanul összegyűjteni és felhasználni az általuk elérhető személyes adatokat. Januártól a Google megköveteli tőlük, hogy egyértelműen mondják meg, milyen adatokat gyűjtenek, és egyúttal korlátozásokat vezet be.

Új módszerrel csillapítaná a Chrome memóriafalánkságát a Google

A Google azt állítja, hogy hamarosan sikerülhet neki orvosolnia Chrome böngészője egyik ismert és hírhedt problémáját: elképesztő memóriafalánkságát. A cég ugyanis egy olyan technikával kísérletezik, ami szerinte jelentős mértékben csökkentheti a szoftver memóriaigényét, ezáltal pedig hatékonyabbá teheti működését a gépeken.

Egyetlen sört ivott, csaknem egymillió forintos borravalót hagyott egy clevelandi étterem vendége

Háromezer dolláros (914 ezer forintos) borravalót hagyott egy vendég egy clevelandi étterem alkalmazottainak, miután megtudta, hogy a hely a pandémia miatt önként bezár.

Írtja a gyűlöletbeszédet a Facebook

Most először tette közzé szokásos, negyedéves átláthatósági jelentésében az gyűlöletbeszéd előfordulási mutatót a Facebook.

Veszélyben vannak a Google Chrome felhasználói

Hiába teszi az újabb és újabb frissítésekkel egyre biztonságosabbá böngészőjét a Google, ha a felhasználók nem hajlandók telepíteni.

Sarkozy egyetlen lépésre a börtöntől

Történelmi per kezdődött hétfőn Franciaországban: Nicolas Sarkozy volt köztársasági elnök került a vádlottak padjára.

Kiröhögték Lewis Hamiltont, akkorát bénázik ezen a videón

Ripost
-
 Tegnap 21:30Sport

Van, amiben ő is kétbalkezes. A teniszütővel közel sem bánik olyan ügyesen a Forma-1 hétszeres világbajnoka, mint az autókkal.

Betiltja a Facebookot a Salamon-szigetek kormánya – reagált a cég is

Az ellenzék szerint a kormány a kritikus hangokat akarja ezzel elhallgattatni, a hivatalos indoklás szerint az internetes zaklatás visszaszorítása és a nemzeti egység helyreállítása a cél.

900 ezer forintos borravalót hagyott egyetlen ital után a férfi, hogy így segítse az éttermi dolgozókat

Háromezer dolláros (914 ezer forintos) borravalót hagyott egy vendég egy clevelandi étterem alkalmazottainak, miután megtudta, hogy a hely a pandémia miatt önként bezár.

A "nemzeti egységért" tiltják be a Salamon-szigeteken a Facebookot

Telex
-
 Tegnap 20:02Külföld

A közösségi oldalt "a fiatalok védelmében" kapcsolnák le egy időre.

Újabb eljárást indítottak a Google ellen Oroszországban

ATV
-
 Tegnap 19:29Külföld

Eljárást indítottak Oroszországban a Google amerikai technológiai óriáscég ellen, mert nem távolítja el az összes ott tiltott tartalmat keresőmotorjából - közölte hétfőn az orosz tömegtájékoztatási és távközlési hatóság (Roszkomnadzor).

Betiltja a Facebookot Salamon-szigetek kormánya

A Salamon-szigetek miniszterelnöke szerint a Facebook miatt ma már néhány perc alatt lerombolható bárki jó hírneve, és ez baj.