Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 293 hír

Már alig várja a csöppséget: így készül az apaságra Dobrády Ákos

Blikk
-
 Ma 20:25Bulvár

Izgatottan várja fia születését Dobrády Ákos (45), aki próbál a lehető legjobban felkészülni a pici érkezésére. Az idő egyre fogy, hiszen a várva várt pillanat néhány hét múlva elérkezik: a párja júniusra van kiírva első közös gyermekükkel.

Nappali klub várja májustól az időseket Petőfiszálláson

Baon
-
 Ma 20:00Belföld

A település vezetősége abban bízik, hogy a közösségi élet a helyi idősek mentális egészségének javulását is szolgálja majd.

Izrael május 23-tól várja a beoltott turistacsoportokat

Izrael május 23-tól fogadja az új koronavírus ellen beoltott, csoportban érkező külföldi turistákat – jelentette kedden a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet. Az idegenforgalom újraindításáról az egészségügyi és a turisztikai minisztérium egyezsége alapján …

Ma éjfélre várja Szijjártó a hiányos orosz vakcinaszállítmányt

Várhatóan éjfél után nem sokkal érkezik meg a 140 ezer második dózisú Szputnyik vakcinát tartalmazó szállítmány Budapestre - közölte a külgazdasági és külügyminiszter kedden kora este a Facebook-oldalán.

Jövő hónaptól várják a turistákat Izraelben

Minden külföldi látogatónak negatív tesztet kell felmutatnia, mielőtt a Ben Gurion repülőtérre érkezne.

Fiatalokat vert egy szolnoki férfi, mert szerinte flegmák voltak

A megalapozott gyanú szerint, az egyik fiataltól erőszakkal elvette mobiltelefonját, a másikat bántalmazta és megfosztotta személyi szabadságától.

Még két napig várja a Nav az Sms-eket

Az szja-bevallási tervezeteket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mindenkinek automatikusan elkészíti. Akinek azonban nincsen ügyfélkapu-regisztrációja, idén is kérnie kell a tervezete postázását, ha szeretné papíralapon megkapni.

Tíz éve írt történelmet a Paksi FC

Teol
-
 Ma 18:39Sport

Tíz éve szerezte első érmét élvonalbeli klubként a Paksi FC, mely a 2010/2011-es szezonban elhódította a Ligakupát.

Április végéig még várják a jelentkezőket a losonci Kármán József Alapiskolában

A losonci Kármán József Alapiskolában április 7-től április 13-ig tartott a jövendő kiselsősök beíratása, de a hónap végéig még várják a jelentkezőket. A mai napig hét gyermeket írattak szüleik az első évfolyamba, de ez a szám szeptemberig még némileg módosulhat. 

Felkészültek várják az iskolák a nyitást

Híradónk a Győri Gárdonyi Géza Általános Iskola igazgatóját kérdezte a témában. Gecsei Kolos azt mondta, felkészülten várják a nyitást és mindent megtesznek azért, hogy biztonságosan és gördülékenyen tudjanak visszaállni, a tantermi munkára.

Várják a javaslatokat a díjazottak személyére

Baon
-
 Ma 17:26Kultúra

Május 20-ig lehet javaslatokat tenni több kecskeméti városi díj kitüntetettjeinek személyére.

„Van, akinek fel kellett adnia az albérletét, és hazaköltözni” – így próbálják meg élhetővé tenni az online oktatást az eg…

SzMo
-
 Ma 17:16Életmód

Butor Klára mesteroktatóval az egyetemi online oktatásról beszélgettünk. A személyes kontaktust semmi sem pótolhatja, de az online tér kinyílásában megvannak azért azok a pozitívumok és új lehetőségek, melyeket a jövőben is be tudnak építeni.

Magyar állami kitüntetést vett át Kelemen András egyetemi tanár és Buksa Éva Mária pedagógus, író

Áder János, Magyarország köztársasági elnökének állami kitüntetését Kelemen András rektori tanácsos, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Marosvásárhelyi Karának volt dékánja, illetve Buksa Éva Mária nyugalmazott magyartanár, író vehette át kedden.

A Liszt Ferenc Repülőtér már nagyon várja az utasokat

A Budapest Airport felkészült a repülőtéri utasforgalom fellendülésére, mindent megtesznek azért, hogy mielőbb visszatérjen a 2019-es forgalom volumene, de ez elsősorban az országok által bevezetett utazási szabályokon, a védőoltások elérhetőségén, hatékonyságán, és az átoltottság mértékén múlik - közölte a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi…

Elkészült Nógrád megye területfejlesztési programja, várják az észrevételeket

Nool
-
 Ma 16:46Belföld

A területfejlesztésről és területrendezésről szóló 1996. évi XXI. törvény a megyei önkormányzatok kötelező feladatává teszi a megyei területfejlesztési program elkészítését, időszakos felülvizsgálatát.