Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 332 hír

A záró szentmisét Ferenc pápa mutatja be

Szentmisék, lelkiségi, kulturális és családi programok szerepelnek az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) eseményei között, amelyet szeptember 5. és 12. között tartanak Budapesten.

A Hősök terén tart misét Ferenc pápa

A katolikus egyházfő szeptember 12-én a Hősök terén misézik.

Életben maradt a Ferencváros az elődöntőben

Ledolgozta az FTC az alapszakaszban összeszedett hátrányát az OSC-vel szemben a vízilabda férfi ob elődöntőjében. Vasárnap jön a döntő ütközet.

Ferenc pápa szeptember 12-én a Hősök terén misézik

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) nyitó szentmiséjét szeptember 5-én Budapesten, a Hősök terén tartják. A szentmisén tömeges elsőáldozást is tartanak, amelyre május végéig lehet jelentkezni - közölte Mohos Gábor esztergom-budapesti segédpüspök, a NEK titkárságának vezetője a szeptember 5. és 12. között tartandó…

Ali Agca cáfolta, hogy Bulgáriának köze lett volna a II. János Pál pápa elleni merénylethez

A pápa elleni merénylet 45. évfordulóján Ali Agca interjút adott Rómában, a Szent Péter téren. II. János Pál merénylője ritkán nyilatkozik, a bolgár Nova televíziós csatornával ezúttal kivételt tett.   Megmet Ali Agca, aki 1981-ben merénylet során meglőtte és megsebesítette II. János Pált, csütörtökön azt mondta, hogy az állítás, miszerint Bulgária

A címvédő Ferencváros egyenlített az OSC ellen a vízilabda ob I elődöntőjében

Az OSC a rendes játékidőben és az ötméteresek során sem vezetett.

Budapestre jön Ferenc pápa: a Hősök terén fog szentmisét tartani

Szentmisék, lelkiségi, kulturális és családi programok szerepelnek az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) eseményei között, amelyet szeptember 5. és 12. között tartanak Budapesten.

Véget nem érő izgalmak, gólgazdag ferencvárosi győzelem

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 21:20Sport

Harminc találatot láthattak a szurkolók az elődöntő második meccsén a Császár-Komjádi Uszodában.

Már nem téma Donadoni, Peter Stöger érkezhet a Ferencvároshoz

Goal
-
 Tegnap 20:54FociNemzeti Vágta

Olasz értesülések szerint Donadoni nem költözik Budapestre, az osztrák sajtó szerint Peter Stögerrel közel a megállapodás.

Gyerekeknek szóló rajzpályázatot hirdet a Liszt Ferenc Kamarazenekar

A legsikeresebb pályázók egyéni zeneórát is nyerhetnek az együttes művészeinek vezetésével.

Ferenc pápa budapestre látogat

NLC
-
 Tegnap 18:57Belföld

Ferenc pápa 25 éve nem járt Magyarországon

Ferencváros: Bécsből várják Rebrov utódját

NSO
-
 Tegnap 18:32Foci

Lapinformációk szerint Szerhij Rebrov távozása esetén Peter Stöger lehet az FTC új szakvezetője, a Nemzeti Sport olasz forrása szerint Roberto Donadoni szerződtetése már nem téma.

Egy igazi aranybánya Sebő Ferenc gyűjteménye

Sebő Ferenc, a Nemzet Művésze a Duna Televízió Almárium című műsorában elmondta, hogy miként fordult az élete az építészet felől a népzene irányába.

A Hősök terén tart szentmisét Ferenc pápa

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust (NEK) szeptember 5. és 12. között Budapesten rendezik, s ma kiderült, hogy a záró szentmisét, a statio orbist szeptember 12-én Ferenc pápa mutatja be a Hősök terén. Szentmisék, lelkiségi, kulturális és családi programok szerepelnek az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus budapesti…