Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 225 hír

Így rohasztotta le a Lánchidat Karácsony Gergely

2019. október 13-én megválasztották Budapest főpolgármesterének Karácsony Gergelyt, aki a poziciót boldogan elfogadta, az azzal járó felelősséget és munkát azonban nem igazán akarja vállalni – erre utal legalábbis eddigi regnálása, melynek legeklatánsabb példája a Lánchíd több mint egy éve húzódó ügye.

Megkezdték a karácsonyfák elszállítását

Városszerte összesen 43 helyszínen díszítettek fel mindenki karácsonyfáját decemberben. Ezek közül 20 fa eleve a helyén volt, tehát élő fát ékesítettek karácsonyfának, 23 helyszínen pedig állítottak, ezeknek az elszállítását kezdték meg nemrég. – számolt be róla dr. Dézsi Csaba András polgármester a hivatalos Facebook oldalán. Fontos…

Elültetik Békésen a karácsony után megmaradt gyökeres fenyőket

Behír
-
 Ma 14:11Belföld

Közel egy évtizede zajlik Békés városában az a kezdeményezés, amelynek során a karácsonyi szezon után feleslegessé vált fenyőket visszaültetik a természetbe. Idén a rászoruló családok megsegítése is előtérbe került.

Karácsony Gergely: 400 forintos dugódíjat tervez a kormány

A forgalomcsökkentés a fővárosvezetés határozott célja. De Karácsony Gergely főpolgármester szerint, ha Budapest akarna dugódíjat bevezetni – ahogy azt a kormány tervezi – akkor a kormány emberei mindent elkövetnének, hogy ez ellen hangolják az embereket.

Karácsony: Orbán-dugódíj lesz és sávokat szüntet meg a kormány

Négyszáz forintos dugódíjjal és autós sávok elvételével tervez a kormány, mert a Galvani híd csak így biztosítja a remélt és szükséges forgalomcsökkentést Budapesten - közölte Karácsony Gergely főpolgármester.

Karácsony: 400 forintos dugódíjjal számol a kormányzat

A főpolgármester a Facebookon számolt be róla, hogy 400 forintos dugódíjat és az autós sávok elvételét tervezheti a kormány annak érdekében, hogy a Galvani híd megépülését követően biztosítva legyen a forgalomcsillapítás Budapest

Karácsony: ekkora dugódíjat akar a kormány

A Galvani híd csak így biztosítja a remélt és szükséges forgalomcsökkentést.

Karácsony szerint 400 forintos dugódíjjal tervez a kormány

A főpolgármester Facebook-oldalán azt írja, a dugódíj mellett autós sávok elvételével tervez a kormány, mert a Galvani híd csak így biztosítja a remélt és szükséges forgalomcsökkentést Budapesten.

Hétmilliárdos francia plakátcéget utasított el Karácsony, hogy ingyen plakátozhassa tele Budapestet

Elutasítottak hétmilliárd forintot csak azért, hogy ott, akkor és azt plakátozhassanak a BKK felületein, ahol, amikor és amit akarnak. A pályázó cégek bírósághoz fordulnak az ügyben, amiért négy évig hülyítették őket.

Ötmilliárddal drágábban újítják fel a Lánchidat Karácsony Gergelyék

Drágábban és a vállalkozó számára előnyösebb feltételek mellett újíttatja fel a Karácsony-féle városvezetés a Lánchidat.

Karácsony helyettese is részt vett a Lánchíd-tendert megnyerő cég partiján

Mint ismert, a beruházás végül öt milliárd forinttal többe kerül a budapestieknek.

Karácsony Gergely: 400 forintos dugódíjjal tervez a kormány

Budapest főpolgármestere közösségi oldalán számolt be róla, hogy 400 forintos dugódíjat és az autós sávok elvételét tervezheti a kormány annak érdekében, hogy a Galvani híd megépülését követően biztosítva legyen a forgalomcsillapítás Budapest egyéb részein.

Így hasznosítják újra a karácsonyfákat a nagymacskák

Az állatok láthatóan örültek az ajándéknak.