Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Irán-barát milíciára mért csapást az Egyesült Államok Szíriában

HVG
-
 Ma 05:12Külföld

A támadást Joe Biden hagyta jóvá, válaszcsapásként egy múlt heti akcióra.

0 forintért árulnak egy házat Angliában – ez benne a csavar!

Nem messze Cardifftól, Walesben fekszik Aberdare települése. Itt nagyjából egy korrekt családi ház ára 140-150 millió forinttól kezdődik, tehát nem igazán lehet ennél olcsóbbakat kifogni. Viszont nemrégiben felkerült egy olyan ház az ingatlanos oldalakra, amelyet 0 fontért kínál a tulajdonosa. Annak ellenére teszi ezt, hogy három hálószoba,…

Egymilliárdos hiány a teniszszövetségnél

A megbízott igazságügyi könyvszakértő szerint a korábban közzétettnél egymilliárd forinttal nagyobb a hiány a Magyar Tenisz Szövetségnél (Mtsz).

Már nem köszön egymásnak Tóth Andi és Szabó Ádám

Csak a szűk baráti kör tudja, pontosan mi történhetett az egykori szerelmesek között, de hogy valami nagyon nem stimmel, az biztos! Szilágyi özvegyének temetésén szóba sem állt egymással az egykori álompár.

Nem túlzás, Vasvári Vivi úgy néz ki, mint egy istennő

Liner
-
 Ma 04:40Divat

Vivi a posztjában arról írt, hogy egy „laza csütörtök”, ami nála teljesen mást jelent, mint a legtöbb embernél.

Egyiptomban 5000 éves sörfőzdére bukkantak

Brit régészek már a 20. század elején a nagyüzemi sörfőzde létezésére utaló nyomokat fedeztek fel Abüdoszban, az egyik legjelentősebb egyiptomi

Egyetlen pilléren egyensúlyozik ez az erdei kisház

Player
-
 Ma 04:36Életmód

Természetesen a letisztult kabin Finnországban található, egy mesés környezetben.

Három dolog, amit egy életre megtanulsz, ha van egy öcséd

She
-
 Ma 04:35Életmód

Huszonöt éve vagyok a nővére az öcsémnek, aki az életem egyik legnagyobb tanítómestere. Nélküle nem lenne hegekkel és harapás nyomokkal tele az alkarom és az alábbi bölcsességeket sem tanultam volna meg.

Negyvenöt szupersportkocsi vonult fel egy illegális autós találkozón

HVG
-
 Ma 04:25Autó-motor

Hongkongban még a múlt hét vasárnap jöttek össze egy kis baráti autózásra „véletlenül” a helyi szupersportkocsi tulajdonosok, amit a rendőrség nem nézett jó szemmel.

Gáspár Evelin tarol az új képével, még egy BMW i8 is befigyel

Liner
-
 Ma 04:10Divat

A hírességek életében sok olyan dolog van, amit egy átlagember soha vagy csak nagyon ritkán élhet át. Nos, egy BMW i8 vezetése is ezek közé tartozik.

Hatékony segítséget nyújt a digitális kommunikációban egy magyar startup - interjú Vedres Tamás vezetővel

Online arculatot, weboldalakat és webshopot készít egy magyar startup, a FlyBuilt csapata, ráadásul most ingyen segítenek húsz olyan vállalkozásnak, akiknek újra kell gondolnia az irányát a járvány miatt. A FlyBuilt célja, hogy hatékonyan segítse az embereket projektjük sikeres digitális kommunikációjában. A rendelkezésükre álló tudás,…

Egy Netflix-film miatt esett egymásnak az internet népe, de kinek van igaza?

Mafab
-
 Ma 04:00Film

Nem először fordul elő, hogy egy friss megjelenéssel kapcsolatban teljesen eltér a nézők és a kritikusok véleménye, legújabban pedig a Netflix saját gyártású filmje, a Fontos vagy nekem váltott ki hevesebb vitákat

Ha lenne egy drónunk, ilyesmi videót készítenénk mi is

Roadster
-
 Ma 03:30Színes

Végvári Balázs megmutatja, milyen csodás felvételeket lehet lőni az égből egy ilyen szerkezettel. A bő három percnyi összeállításban hazai helyszínek tűnnek fel a ködfátyolos hegyi tájaktól kezdve egészen a nagyvárosi ...

"Mama halálával már egyetlen nagyszülőm sem él" - Megtörten nyilatkozott a Blikknek a temetés után Jolika néni unokáj…

Csütörtök délelőtt szűk családi körben utolsó útjára kísérték a tavaly májusban elhunyt Szilágyi István (†82) özvegyét, Humenyánszky Jolánt (†78). Szinte hihetetlen, hogy nem telt el egy év a két temetés közt, ahogyan Jolika néni szerettei fogalmaznak: az özvegy szeretett férje után ment, újra együtt lehetnek a mennyben.

Egy életen át állunk bosszút egy új verekedős játékban, ilyen lesz a Sifu

GameStar
-
 Ma 00:30Gaming

Egy apró, független csapat dolgozik a Sifu című alkotáson, akiknek mindössze egy játékuk volt korábban. A keleti harcművészet szerelmesinek erősen ajánlott.