Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy nemzet előrejutásának egyetlen záloga a tehetség – vallja Váradi Natália

A kárpátaljai magyar tehetséggondozásban kulcsfontosságú szerepet tölt be az idén immáron tíz éve fennálló „GENIUS” Jótékonysági Alapítvány. Az ifjú tehetségek segítéséről, kibontakozásáról beszélgettünk dr. Váradi Natáliával, a „GENIUS” Jótékonys...

Tizenöten haltak meg egy kelet-ukrajnai idősotthonban

A kimenekítetteket is kórházba kellett szállítani. Tizenöten meghaltak és öten megsérültek a kelet-ukrajnai Harkivban egy idősotthonban kitört tűzben – közölte csütörtökön az ukrán katasztrófavédelmi szolgálat. A lángok a kétszintes épület második emeletén csaptak fel – jelentette az Interfax Ukrajina hírügynökség. A katasztrófavédelem helyi…

Pécsett egyelőre nem döntöttek az egyetemi modellváltásról

A rektor szerint akkora a bizonytalanság, hogy bölcsen teszik, ha inkább várnak.

Felborult egy autó az M1-esen, Nagyegyházánál

Felborult egy személyautó az M1-es autópálya 46-os kilométere közelében, a Fejér megyei Nagyegyházánál, a Budapest felé vezető oldalon. A bicskei önkormányzati tűzoltók talpára állítják a járművet, és a leállósávba húzzák. Az érintett szakaszt a műszaki mentés idejére lezárják.

Egy nap alatt négy őzet gázoltak el Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Egy nap alatt négy őzet gázoltak el Borsod-Abaúj-Zemplén megyében – közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján, ahol a járművezetőktől azt kérték: fokozott óvatossággal vezessenek, és ahol a vadveszélyt tábla is jelzi, lassítsanak. Különösen a kora reggeli és az esti órákban nagymértékű vadmozgásra is lehet számítani. A…

Napokon belül elkészül a hazai védelmi ipari stratégia

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter szerint akár harminc-ötven évre is előretekint a védelmi ipari szektor fejlesztési perspektívája.

Napokon belül elkészül a hazai védelmi ipari stratégia

Duol
-
 Ma 16:21Gazdaság

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter szerint akár harminc-ötven évre is előretekint a védelmi ipari szektor fejlesztési perspektívája.

Schobert Norbi: Lara menjen férjhez egy rendes pasihoz

Nuus
-
 Ma 16:18Bulvár

Schobert Norbi lányát, Larát az egyik legnagyobb tehetségnek tartják a modellszakmában, azonban apja nem örülne annak ha ezt választaná.

Jó, de hogy vásárolhatok bitcoint? Egyszerűen, mutatjuk

Blikk
-
 Ma 16:16Bulvár

A bitcoin emelkedése most egy kicsit megtorpant, ám szakértőnk szerint csak átmeneti pihenőről van szó, hamarosan újabb emelkedés következhet. Nemrég még tizenkétmillió forintot kellett fizetnünk egyetlen egy bitcoinért, jelenleg nagyjából tízet, így ha valóban folytatódik a felívelés, akkor most jó belépési lehetőség kínálkozik.

Kigyulladt egy kéménybe épített gerenda Békéscsaba közelében

Egy kéménybe épített gerenda gyulladt ki csütörtökön délelőtt, Békéscsaba közelében, egy felújítás alatt álló tanyaépületben.

Négy év múlva 200 hektárra egyetlen vaddisznó juthat Magyarországon

Tombol Európában az afrikai sertéspestis, és mivel vakcina nincs, megadták a kilövési engedélyt a magyarországi vaddisznókra. A csütörtökön megjelent nemzeti akcióterv értelmében az állománysűrűséget 2025-re 200 hektáronként egyetlen egyedre kell csökkenteni.

A racionális gépészgondolkodás a mai napig elkíséri Török Szabolcsot

Feol
-
 Ma 16:15Gazdaság

Nem lett gépész Török Szabolcs. Bölcsész szakos tanár lett belőle, aki jelenleg a Székesfehérvári Tankerületi Központot igazgatja.

Kylie Jenner olyan kebleket villantott, hogy egy pillanatra még az idő is megállt

Liner
-
 Ma 16:14Divat

A fiatal milliárdos médiasztár egy olyan életet élhet, amiről mi még álmodozni sem tudnánk az álmainkban, ami sokat elmond a gazdagságáról.

Egy ötlet, ami rengeteg ember és állat életét menti meg évente

UniLife
-
 Ma 16:09Életmód

Egy ötlet, ami rengeteg ember és állat életét menti meg

Naponta négyszáz védőoltás

Szabadkán szerdán vette kezdetét a tömeges immunizáció, vagyis a lakosok koronavírus elleni vakcinával történő beoltása. Az első napon a Pescsara helyi közösségben lévő egészségházban több mint kétszázan kapták meg a kínai Sinopharm cég által kifejlesztett védőoltást. Csütörtöktől kezdve az új városháza épülete ad otthont a lakosság…