Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Napi horoszkóp 2020. július 6.: A hétfő sem lesz egyszerű nap...

Hétfőn ugyan szűnik a telihold feszítő hatása, de még ma sem leszel a helyzet magaslatán. A napi horoszkóp szerint továbbra is fontos, hogy megőrizd a hideg véredet.

Árokba borult és kigyulladt egy autó a 32-esen

Árokba csúszott, majd kigyulladt egy gépkocsi a 32-es főút 47-es kilométerszelvényénél, Jászalsószentgyörgy és Jánoshida között. A négy utas időben elhagyta a járművet. A jászalsószentgyörgyi önkéntes tűzoltók mellett a jászberényi hivatásos tűzoltók is kiérkeztek a helyszínre, egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Kigyulladt egy családi ház Mányon

Kigyulladt egy nyolcvan négyzetméteres családi ház Mányon, a Szent István utcában. A bicskei önkormányzati és az önkéntes tűzoltókat követően a bajnai hivatásos tűzoltók is a helyszínre értek. A tűzoltók a házból kihoztak egy embert, akit a mentők megvizsgáltak. Az egységek két vízsugárral körülhatárolták, majd megfékezték a tüzet. A házban élők a

Bizarr ajándékokat adnak egymásnak a világsztárok: a foglánctól a hányásig

BorsOnline
-
  Tegnap 21:00 Színes

A hírességek szeretnek eltérni az átlagtól, nem csoda, ha az egymásnak szánt ajándékaik sem nevezhetőek hétköznapinak. Persze az kétségtelen, hogy akad köztük igazán eredeti ötlet, de azért van kifejezetten hajmeresztő, sőt gusztustalan választás is. Nehéz ugyanis elképzelni, hogy valaki szívből tud örülni például egy zacskó hányásnak…

Lezuhant egy vitorlázógép Miskolcon, ketten ültek rajta

Felszállás közben a földre zuhant egy vitorlázó repülőgép a miskolci repülőtéren vasárnap délelőtt – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Dobi Tamás elmondta: az oktató, egy 55 éves férfi és a tanuló, egy 33 éves nő az elsődleges információk szerint súlyosan megsérült. A gép mintegy 15 méter…

Nem találná ki, ki indul elnökjelöltként az Egyesült Államokban!

Az amerikai rapper, Kanye West bejelentette, hogy indulni fog az Amerikai Egyesült Államok elnöki posztjáért, valószínűleg az ellen az ember ellen, akit korábbi megnyilatkozásai alapján igencsak kedvel, azaz Donald Trump ellen. Felesége Kim Kardashian és Elon Musk már egyaránt biztosította támogatásáról a zenészt, akiről persze még nem tudni,…

Az egyik híres professzor szerint a koronavírus alatt mindenki magára maradt

Liner
-
  Tegnap 20:08 Külföld

Nemrég került nyilvánosságra a hír, hogy az Egyesült Államok felvásárolta a koronavírus elleni küzdelem egyik nagyon fontos fegyverének számító Remdesivir készleteinek több mint 90%-át, ami az európai sajtó hangos ellenszenvét váltotta ki.

Beizzottak a bálák egy szín alatt Kálon

Mintegy kétszáz darab körbálából három-négy bála izzik egy szín alatt Kál külterületén. A füzesabonyi hivatásos tűzoltók két vízsugárral kezdték meg az oltási munkálatokat, emellett egy munkagéppel szétbontják a bálákat.

Kinyitottak a kocsmák Angliában, egyből kiderült, hogy a részegek nem tudnak távolságot tartani

Egy vezető beosztású rendőr szerint az egyébként is komoly sörkultúrával rendelkező britek most még inkább megtolták a buliszekeret a kocsmanyitás első napján.

Kigyulladt egy kombájn Balatonszemesen

Teljesen kiégett egy kombájn Balatonszemesen, a Zrínyi Miklós utca utáni területen, a repcemező szélén. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók mellett a siófoki hivatásos tűzoltók is kiérkeztek. Az egységek három vízsugárral oltották el a lángokat, visszahűtötték a kombájn felforrósodott részeit. A tűz a repcére nem terjedt át.

Sorozat lesz az egyik legnépszerűbb videojátékból

Origo
-
  Tegnap 18:49 Bulvár

Nukleáris háború után játszódik.

Vettel: Örülök, hogy csak egyszer pördültem meg!

Újra forgott a Ferrari Sebastian Vettel alatt, ám ezúttal már azon csodálkozott, hogy csak egyszer. A német egy szerencsés ponttal és egy újabb keserű élménnyel gazdagodott.

Lezuhant egy siklóernyős Szőlősön, a honvédségtől kértek segítséget

Egy húsz méter magas fán akadt fenn egy siklóernyős július 5-én Vértesszőlősön.

Gyászol a művészvilág: elhunyt a világhírű balett-táncos

Elhunyt Nikolai Fadeyechev, híres orosz balett-táncos.