Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egyre többen aggódnak Európában

A műanyaghulladék az egyik legnagyobb globális környezeti kihívás az európai fogyasztók több mint 53 százaléka szerint, 44 százalékuk szerint pedig a klímaváltozás. Amikor a legfontosabb, környezeti szempontból aggodalomra okot adó tényezőről kérdezték, az európai válaszadók 23 százaléka említette a műanyaghulladékot, szemben a globális…

Daruval emeltek ki egy autót az árokból Mohácson

Csütörtökön délután Mohácson, a Kossuth Lajos utcában egy személyautó az árokba hajtott, a közúti forgalmat veszélyeztette.  Az esettel összefüggésben személyi sérülés nem történt, a járművet vezető személy saját erejéből elhagyta a gépkocsit.A mohácsi hivatásos tűzoltók a helyszínt terelő kúpokkal és egy habbal oltó készülékkel…

Gigafejlesztést kapott Tokaj-Hegyalja: ilyen lett az új borászati központ

A Tokaji Borvidék a huszonegyedik századba lépett azzal a beruházás sorozattal, amelyet 2016 és 2019 között a kormány hazai forrásból biztosított 8,2 milliárd forintos támogatásával valósítottak meg a borvidék szereplői - mondta az agrárminiszter a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bodrogkisfaludon a szolgáltató borászati és beszerzési…

Elszabadult egy sertés a Keletinél

Vezess
-
  Ma 13:02 Autó-motor

Láttunk már városba tévedt vaddisznót, őzet, nyulat, rókát, de az viszonylag ritka, hogy egy kifejlett házi sertés rohangáljon az autók között, ráadásul a Keletinél.

Megbírságolta a bíróság a TV2-t, mert nem eleget egy jogerős ítéletnek

Media1
-
  Ma 12:57 Média

A médiavállalat ugyanis nem közölt le egy jogerős ítéletben szereplő helyreigazítást, majd az elrendelt végrehajtási eljárás sem járt sikerrel.

Rács, riasztó, figyelő szomszédok, azaz mit nem szeret egy betörő

Police
-
  Ma 12:52 Baleset-bűnügy

Rács, riasztó, figyelő szomszédok, azaz mit nem szeret egy betörő Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 11. 15., p - 12:52 Fogadja meg vagyonvédelmi tanácsainkat!

Szelfihalál történt egy thaiföldi vízesésnél

HVG
-
  Ma 12:51 Életmód

Egy francia turista halt bele az önfotózásba.

Munkácson felborult egy teherszállító mikrobusz

A kárpátaljai Munkácson, a Prjasivszka utcában november 14-én reggel felborult egy teherszállító Mercedes Benz típusú mikrobusz. Csodával határos módon a balesetben senki nem sérült meg - tudatja a Pmg.ua internetes kiadvány....

Egyre ellenállóbb mikrobák miatt bukik az EU 500 milliárd forintot

HVG
-
  Ma 12:41 Gazdaság

Az EU egyelőre számottevő eredmény nélkül harcol a multirezisztens mikrobákkal, így még mindig eurómilliárdokat bukunk emiatt – olvasható az Európai Számvevőszék új jelentésében.

Négy évvel a mórahalmi ékszerbolt kirablása után a szegedi rendőrök azonosították a tetteseket

Négy évvel a mórahalmi ékszerbolt kirablása után a szegedi rendőrök azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a második feltételezett elkövetőt. Társát négy hónappal ezelőtt fogták el a nyomozók.

Svájcban dolgozza fel és tárolja egyesült államokbeli és kanadai ügyfelei adatait a Kaspersky

Computerworld
-
  Ma 12:39 Karrier

A Kaspersky folyamatosan halad az adattároló és -feldolgozó infrastruktúrájának Svájcba költöztetésével, most éppen az egyesült államokbeli és a kanadai ügyfelek adatainak áthelyezése van soron.

Selfit akart készíteni a vízeséssel, de a borotvaéles sziklákra zuhant egy turista

Ott akart fotókat készíteni, ahol néhány hónappal korábban egy másik turista meghalt.

Gál Kinga: Nem más ez, mint egy politikai hadjárat

Magyar Nemzet
-
  Ma 12:33 Külföld

A Fidesz európai parlamenti képviselője elmondta, hogy sajnos látszik, egy előre eldöntött politikai játék zajlik Várhelyi Olivér biztosi meghallgatásával kapcsolatban.