Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Felkészülés: győzött a Vasas, a Dorog hatot, a Szpari négyet vágott

NSO
-
 Ma 22:06Foci

Több másodosztályú labdarúgócsapat játszott felkészülési mérkőzést szerdán. A Vasas győzött a Soroksár otthonában, míg a Szeged gólgazdag találkozón megverte a Pécset. A Dorog hatot vágott az NB III-as Mol Fehérvár II-nek, a Nyíregyháza pedig négy gólt szerzett a Gesztely ellen.

Jodie Foster és Anthony Hopkins megbeszélték miért féltek a másiktól A bárányok hallgatnak forgatásán

Filmsor
-
 Ma 22:05Film

Pár nap múlva ünnepli 30. évfordulóját az 5 Oscar-díjat nyert A bárányok hallgatnak és ha a koronavírus-járvány miatt személyesen nem is de virtuálisan összejöttek a főszereplők, Anthony Hopkins és Jodie Foster, hogy megemlékezzenek a mindkettejük számára Oscart hozó filmről.

Negyvenhárman fulladtak a Földközi-tengerbe, miután hajójukat felborították a hullámok 

Ez az első bevándorló-hajótörés 2021-ben. A hajó kedden korán hagyta el Líbia északnyugati részén fekvő Zawya várost, és a hírek szerint néhány órával az indulás után a rossz tengeri körülmények és a motor leállítása után felborult. Negyvenhárom ember meghalt és 10 embert megmentettek, miután kedden felborult egy nyugat-afrikai bevándorlókat…

Schwarzenegger egy furgonban kapta meg a koronavírus elleni oltását

Liner
-
 Ma 21:58Divat

Nem kórházban, nem egy rendelőben, hanem a nyílt utcán, egy furgonban ülve kapta meg az oltását Arnold Schwarzenegger.

Bugár: Ha nem lesz hárompárti egyezség, legalább a Híd és az MKP egyesülhetne

Szerinte a pártoknak minél gyorsabban el kell dönteniük, hogy hárman folytatják-e tovább, vagyis egyesül-e a Híd, az MKP és az Összefogás. „A magyar politikai paletta minden szereplőjének tudatosítania kell, hogy ha nem lesz teljes megegyezés, akkor nagyon nehéz lesz bejutni a parlamentbe” – mondta Bugár a TASR-nek. Óva…

Ez vár a feltörekvő piacokra

A várhatóan újból beinduló gazdasági növekedés és a gyorsuló tőkebeáramlás környezetében az idén a tavalyinál jobb hitelpiaci kondíciókra számíthat a globális feltörekvő térség, de továbbra is nagyon bizonytalan, hogy a koronavírus-járvány milyen gazdasági hatásokat hagy maga után - idézi az MTI a Fitch Ratings tanulmányát.

Őt imádja kilenc és fél éve Oroszlán Szonja

Oroszlán Szonja kilenc és fél éve fogadta örökbe keverék kutyáját, Honey-t. Minden bizonnyal imádják egymást, Szonja szerint a kutyus tündér és angyal keveréke.

A Labrisz Egyesület szerint akár az Oroszlánkirályt vagy a Vukot is fel lehetne jelenteni a kormányhivatal döntése alapjá…

Ezekben is megjelennek olyan viselkedésminták, amik eltérnek a hagyományos nemi szerepektől.

Egy idős német járókelő félrelökte az M1 berlini tudósítóját, mert nem fért el tőle a járdán

444.hu
-
 Ma 21:39Kultúra

Úgy tűnik, az úriember nem értette, hogy élő kapcsolás zajlik, kiabálni és bökdösni kezdett, majd az ezután sem reagáló magyar asszonyt félrelökve továbbment.

Betört egy tanyára, aztán a szomszéd hívására hazasiető tulaj elől a padláson bújt el egy tömörkényi férfi

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki betört egy tanyára Tömörkényen. A padláson bújt el végül, de a rendőrök megtalálták.

Rengeteg új fajt és kórokozót fedeztek fel tavaly Magyarországon

Index
-
 Ma 21:39Tudomány

A kutatók mintegy harminc, a tudomány számára eddig ismeretlen fajt fedeztek fel.

Fitch: 6,6 százalékos növekedés jöhet idén a feltörekvő piacokon

A várhatóan újból beinduló gazdasági növekedés és a gyorsuló tőkebeáramlás környezetében az idén a tavalyinál jobb hitelpiaci kondíciókra számíthat a globális feltörekvő térség, de továbbra is nagyon bizonytalan, hogy a koronavírus-járvány milyen gazdasági hatásokat hagy maga után - áll a Fitch Ratings szerdán Londonban bemutatott átfogó…

Magyar Sajtódíj 2021 – felhívás

múosz
-
 Ma 21:36Média

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége 2019-ben Magyar Sajtódíj néven szakmai díjat alapított a legmagasabb színvonalú újságírói teljesítményt nyújtó sajtómunkások és alkotóközösségek elismerésére. A díjat minden évben a Magyar Sajtó Napján adjuk át. Évente három díj adható. Első alkalommal Doros Judit (Népszava), Nagy József…

Nagy-Britannia: Ötmillió felett a beadott oltások száma

A nagy-britanniai koronavírus-járvány halálos áldozatairól szerdán közzétett napi összesítésben több mint 1800 haláleset szerepel, de az adat számos olyan halálozást is tartalmaz, amelyek korábban történtek.

A Valve vezetője, Gabe Newell együttérez a nehéz helyzetbe került CD Projekt RED-del

Gabe Newell egy friss interjúban kifejtette, hogy miért érez együtt a Cyberpunk 2077 fejlesztőivel annak ellenére, hogy a játék körül botrány robbant ki.