Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Flashmobbal jelentkezik a Pannon Egyetem

Balaton.hu
-
  Ma 07:10 Utazás

Összetartás flashmobbal indított a Pannon Egyetemen márciusban megalakult CoolLaunch önkéntes ifjúsági szervezet. “2020. március 23-án reggel 8.00-kor jelentettük meg Facebook oldalunkon azt a 32 hallgató és közel 10 oktató, egyetemi dolgozó fotójából összeállított montázst, amivel szerettük volna a koronavírus-járvány miatt kialakult…

Nem mindenki ért egyet a szigorú korlátozásokkal: így térhetnénk vissza a normalitásba

Azonnali
-
  Ma 07:08 Vélemény

A német közéletben is vitatott, hogy szükségesek-e a jelenlegi szigorú intézkedések a járvány megfékezésére. Orvosok, közgazdászok ki is dolgoztak egy alternatív javaslatot, miként lehetne megindítani lassan a visszatérést a normalitásba.

Vörös az egész világtérkép! Egy nap alatt több mint 70 ezerrel több a fertőzött

Bárki megnézheti és nyomon követheti, hogy áll jelenleg a világjárványnak minősített koronavírus terjedése. A Johns Hopkins Egyetem egy kutatócsoportja készített egy weboldalt, ahol látható a koronavírus-járvány (COVID-19) terjedése a világban.

egymilliárd eurót kapnak a kkv-k az EU-ban

Az Európai Bizottság 1 milliárd eurót szabadított fel az Európai Stratégiai Beruházási Alapból (ESBA), amely kezességvállalásként szolgál majd az Európai Beruházási Bank Csoport részét képező Európai Beruházási Alap (EBA) számára. Ez a forrás lehetővé teszi majd az EBA számára olyan különleges kezességvállalás kibocsátását, amellyel a…

„Egy idióta voltam” - mondta a karanténját elhagyó egészségügyi miniszter, majd benyújtotta a lemondását

444
-
  Ma 07:04 Külföld

Az új-zélandi David Clark kirándulni indult a családdal a korona idején.

Egy hálás nyugdíjas levele Orbán Viktornak

Méltóságos Miniszterelnök úr! Bevallom, szíven ütött az a gesztus, ahogyan hétfőn méltóztatott bejelenteni, hogy jövő év februárban plusz egyheti nyugdíjjal méltóztatik megajándékozni bennünket. Majdnem sírtam, amikor ezt meghallottam, alig bírtam visszatartani. Hála és köszönet, magam és társaim nevében.

Több mint háromszázmillió forintból újítanak fel egy szegedi bölcsődét

Csaknem 350 millió forintból, uniós támogatással felújítják Szegeden a Siha közi bölcsődét - tájékoztatta az önkormányzat az MTI-t.

Koronavírus - minden keddi infó egy helyen

Kemma
-
  Ma 07:02 Belföld

Komárom-Esztergom megyében a koronavírus elleni védekezés jegyében számos intézkedést hoznak. Minden fontos infó egy helyen.

Az Egyesült Államokban meghaladja a tízezret a járvány halottainak száma

Washington - Eleinte nem vettük komolyan, és most megfizetjük az árát - mondta a gócpontnak számító New York állam kormányzója.

Összefogott egy szolnoki társasház lakóközössége

Szoljon
-
  Ma 07:00 Belföld

Saját kezébe vette sorsát az egyik, sok idős embernek is otthont adó szolnoki tízemeletes társasház lakóközössége.

48 óra alatt hoztak megoldásokat a válságra a startupok

Technokrata
-
  Ma 07:00 Gazdaság

A vírus elleni védekezésben kulcsszerepet betöltő szakemberek és intézmények, így például az egészségügyi, oktatási és gazdasági szektor támogatása volt a fő célja a Hack the Crisis online hackathonnak, vagyis ötletversenynek, amelyben a Design Terminal kiemelt partnerként és szervezőként vett részt. Több mint harminc országban rendezték…

Az EB egymilliárd eurót biztosít a vállalkozások megsegítésére

Az Európai Bizottság egymilliárd eurót szabadított fel a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetben lévő kis- és közepes vállalkozásokat (kkv) érő károk enyhítésére, az összeg kezességvállalásként szolgál majd az Európai Beruházási Bank csoporthoz tartozó Európai Beruházási Alap számára - közölte az uniós bizottság hétfőn.

Meghalt minden idők egyik leghíresebb Bond-lánya, Honor Blackman

Meghalt minden idők egyik leghíresebb Bond-lánya, Honor Blackman

Egyelőre nincs szó arról, hogy lefújnák a szezont

Teol
-
  Ma 06:55 Sport

A bajnokság belgiumihoz hasonló lezárásával komolyabban egyelőre nem foglalkozik a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) NB I.-es bizottsága.

Koronavírus: az Egyesült Államokban meghaladja a tízezret a halottak száma

Az Egyesült Államokban meghaladja a tízezret a halottak száma, New Yorkban csúcspontján van a koronavírus-járvány - jelentette a baltimore-i Johns Hopkins egyetem és kórház hétfő délután.