Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Orbán-ellenes népszavazás lehet 2022

Index
-
 Ma 15:25Belföld

A közös ellenzéki lista kényszerével a kormányoldal összetolja az ellenzéki pártokat. Szakértők szerint ez többféleképpen is elsülhet.

Életveszély, mivel szórakozott a lomtalanítás alatt egy budapesti férfi

Egy hónapra elrendelte a Budai Központi Kerületi Bíróság egy férfi letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy szombat éjszaka több erzsébetvárosi ház előtt felgyújtotta a lomtalanítás miatt az utcára kihelyezett tárgyakat.

Orbán Viktor ismét Varsóba utazik a lengyel-magyar vétó miatt

Hétfőn este találkozik ismét a magyar és a lengyel kormányfő.

Egy hét alatt hat egészségügyi dolgozó halt bele a koronavírusba

Összesen 16-nál tart azok száma, akik Magyarorszáoni egészségügyi dolgozóként vezsítették életüket a koronavírus-járványban – írta a 444.hu. A statisztikát a a Magyar Orvosi Kamara (MOK) vezeti. Honlapjukon egy héttel ezelőtt még csak 10-en szerepeltek. A 16 főből álló listán eddig szerepel a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és…

Élénk a lengyel-magyar diplomácia, Orbán Viktor Varsóba látogat

A találkozó célja további intézkedések megvitatása az uniós költségvetési tárgyalások és a soron következő uniós csúcstalálkozó előtt.

Kidöntött egy oszlopot egy teherautó Felsőnyéken

Beton villanyoszlopnak hajtott, és kidöntötte azt egy teherautó Felsőnyéken, a Béke utcában.

Decemberben ritka közel lesz egymáshoz a Jupiter és a Szaturnusz

Decemberben a Jupiter és a Szaturnusz olyan mértékben fogja megközelíteni egymást, hogy ha valaki egy kicsit rövidlátó, szabad szemmel egy nagy fényes csillagnak fogja látni az égitesteket. Ilyen együttállás nem volt a 18. század óta és hasonló csillagászati jelenség legközelebb csak 2080-ban lesz – mondta el az MTI-nek Kiss László…

Csárdi Antal: A Fidesz csak a dolgozó embereken nem segít a járvány alatt

A saját oligarcháikat és a multikat persze kihúzták a bajból a Fidesz-csicskák.

Másfél hónap alatt huszonnégyen vesztették életüket lakástűzben

A fűtési szezon kezdete óta huszonnégy áldozatot szedtek a lakástüzek

Deák Dániel: Orbán pályája Rooseveltéhez, Kohléhoz, Thatcheréhez hasonlatos

„Immár negyedik ciklusa felén is túl jár, háromszor nyert kétharmados parlamenti felhatalmazást” – osztotta meg közösségi oldalán Deák Dániel politológus, a XX. Századi Intézet igazgatója az információkat annak apropóján, hogy Orbán Viktor a mai naptól a leghosszabb ideig hivatalban lévő miniszterelnöknek számít.

Kigyulladt egy autó Tállyán

Egy személyautó motortere égett Tállyán, a Vörösmarty utcában. Az esethez a szerencsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Deutsch: Orbán a szabad Magyarország leghosszabb ideje hivatalban lévő miniszterelnöke

– Gratulálok, barátom! – ezekkel a szavakkal köszöntötte Deutsch Tamás Orbán Viktor miniszterelnököt, aki december 1-jétől a leghosszabb ideje hivatalban lévő magyar miniszterelnöknek számít