Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szennyvízcsőből mentettek ki egy macskát Ecsegen

Nool
-
  Ma 18:38 Belföld

Egy családi ház udvarán zajlott szennyvíz-elvezetési munkálat pénteken, amikor is egy macska bajba került. Megsegítésére tűzoltók és a csatornázási művek dolgozói siettek.

Hivatalos: utazhatnak a magyarok nyáron Görögországba - ennyire biztonságos az ország

Magyarország is rajta van a görög turisztikai nyitás országlistáján, amelyet Athén pénteken tett közzé. A kormány bejelentése szerint június 15-étől 29 országból érkezhetnek ismét nyaralók Görögországba, amely a koronavírus-járvány...

Kigyulladt egy épület Makón

Egy körülbelül hetven négyzetméteres épület égett Makón, Újváros vasútállomás közelében. A tűzhöz a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek kihoztak az épületből egy gázpalackot és megkezdték a hűtését.

Ultrák: Országomat a csapatért

Origo
-
  Ma 18:30 Film

Egy újabb film a focidrukkerekről, de a Nápolyban játszódó film sokkal inkább a hangulata, mint sztorija miatt erős.

Újra megnyitották a turisták előtt a csernobili tiltott övezet egy részét

A koronavírus-karantén részleges feloldásának részeként megnyitották a turisták előtt a csernobili tiltott övezetet, de a látogatók csak egy útvonalon haladhatnak, a járványügyi óvintézkedések betartásával.

Döbbenetes, amit egy olasz szőlőföld alatt találtak

NLC
-
  Ma 18:21 Tudomány

Tökéletes állapotban bukkant fel az ókor egy szelete. A padló mintha új lenne – csak éppen sokkal szebb, mint amit padló címen valaha láttunk.

5 pszichológiai trükk, amivel már az első találkozás alatt megkedvelnek: egyszerűek, de igen hatásosak

Femina
-
  Ma 18:16 Életmód

Egyszerű, de jól bevált módszereket mutatunk: ezek a pszichológiai trükkök garantálják a pozitív első benyomást.

Országszerte kinyitottak a strandok

RTL Klub
-
  Ma 18:15 Bulvár

Országszerte kinyitottak a strandok a hosszú hétvégén. A borús idő ellenére is voltak már Bükfürdőn, és Hajdúszoboszlón is. A vendégek többsége nem fél, és nem okoznak nekik gondot az új szabályok. A Fürdőszövetség elnöke szerint most indul a próbaüzem.

Senki sem akarhatja, hogy covidos baglyok repesszék szét az ánuszrózsáját

koncertblog.hu
-
  Ma 18:13 Zene

Négy ma megnyitó helyet ajánlunk a hosszú idő óta első (majdnem) igazi péntek estére. A Csakajósör-csoport igazi kocsmaként működő helye, a Hopaholic “a lemenőbb svéd főzdék legfrissebb tételeivel” ünnepli a visszatérést. A Kertész utcában, az Instant-Fogas-komplexummal majdnem szemben lévő hely este 6-kor nyit, zárás a szokásos…

Egy 16 éves lányt is prostitúcióra kényszerítettek

Brutálisan megkínzott, fenyegetett, fogva tartott és prostitúcióra kényszerített fiatal lányokat egy családi bűnbanda Abonyban. Egy lakásotthonból csábították el őket, egyikük csak 16 éves volt. Az idősebb lányt Olaszországba is kivitték dolgozni.

Így mesél egy dzsesszénekesnő

marie claire
-
  Ma 18:00 Életmód

Színészeket, szinkronszínészeket és kulturális nagyköveteket kértünk meg, hogy olvassanak fel egy-egy olyan történetet, ami szerintük segíthet egy kicsit kiszakadni néhány percre a valóságból.

Két kisgyereket hagyott hátra a balatonkenesei baleset egyik áldozata

Egy hat hónapos és egy két éves kisgyereket hagyott hátra a Balatonkenesénél történt baleset egyik áldozata. Ezt az áldozat felesége mondta Híradónknak, aki sógorát is elveszítette. Összesen öten haltak meg, amikor a munkásokat szállító kisbusz sofőrje előzni próbált, de nem tudta befejezni a manővert és szembejövő kamionnak ütközött.…

Lángba borul az Egyesült Államok egy fekete férfi halála miatt, Trump már a hadsereggel fenyegetőzik

George Floyd hétfőn hunyt el egy brutális rendőri intézkedés közben Minneapolisban. A zavargások más városokra is átterjedtek országszerte. – Ha elindul a fosztogatás, elindul a lövöldözés is – ígérte az elnök.

Brutálisan meggyilkolta párját egy férfi Ukrajnában

A gyilkosság az ukrajnai Kijev megye egyik falujában történt. A helyiek szerint a pár Voliny megyéből költözött oda. A 36 éves férfi és 39 éves élettársa először albérletben laktak, majd a karantén bevezetése után egy...