Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Ügyvédek fogják megvitatni a tervemet” – Tesztelőnek álcázott vendégeket engedne debreceni presszójába egy férfi

Blikk
-
 Ma 19:07Belföld

Biliárdasztal-, sörcsap- és kertipadtesztelőt keres egy debreceni presszó. A különös feladatokra jelentkező munkavállalókat napi bejelentéssel, szerződéssel alkalmaznák. Az adminisztrációért 1000 forint díjat számolnak fel és a védőitalért is fizetni kell.

Meghalt egy idős férfi Szlovákiában, miután megkapta a koronavírus elleni oltást

Szlovákiában meghalt egy idős férfi, miután beoltották a koronavírus elleni vakcinával - jelentette a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség kedden.

Állatvédelmi Központ alakult az Állatorvostudományi Egyetemen

Az Állatorvostudományi Egyetemen már 2017 óta kötelező tárgy az állatvédelem az elsőéves hallgatóknak, de most még nagyobbat lépett az Intézmény előre: Állatvédelmi Központt hozott létre, ahol az állatvédelmi szakállatorvos képzés feltételeinek megteremtése mellett nemcsak hivatásos állatvédelmi szakembereknek, hanem civileknek is…

149 testvére van a kanadai fiúnak: a legidősebb 44, a legkisebb pedig csak egy éves

SzMo
-
 Ma 19:00Színes

A fiú számos érdekességet mesélt el arról, milyen volt felnőni egy vallásos, többnejű családban.

A rossz is jobb a semminél?

Vagy ha nem megy, akkor inkább ne is erőltessük?

Pilát Gábor - Egy Férfi és egy Nő: Az udvarlás mára csak a filmvásznon tűnik fel

Life
-
 Ma 19:00Szex

Újra a Life.hu-n olvashatjátok Pilát Gábor gondolatait kapcsolatokról, szerelemről, barátságról és persze a szexről is. Most az Egy Férfi és egy Nő című könyvéből olvashattok el egy részletet.

Az Új Világ Néppárt együttműködne az Összefogással

Dr. Pálinkás József elnök ma bejelentette, hogy az Új Világ Néppárt részt kíván venni az Összefogás által meghirdetett és a 2022-es országgyűlési választásokat elősegítő előválasztásokon. A párt nem tagja az Összefogásnak, azonban – tudomásul véve a jogszabályi kényszert – kész együttműködni vele. A pártnak több tucat jelöltje van a…

Azt gondolják, hogy egy vállalkozás kibír négy hónapot bevétel nélkül?

A még mindig érvényben lévő korlátozások ellenére egyre több vendéglátós gondolja úgy, hogy nem tud tovább várni, így vagy úgy, de kinyit.

Békejobb és balhorog - Kína egy pátoszos szónoklattal állítaná egységbe a nemzeteket

A kínai elnök a szabályalapú világrendről papolt a Világgazdasági Fórumon, miközben országa a szomszédjait provokálja.

Szlovákiában meghalt egy idős férfi, miután beoltották a Pfizer vakcinájával

A szakhatóság közepes valószínűségűnek, lehetségesnek minősítette az ok-okozati összefüggést. Szlovákiában meghalt egy idős férfi, miután beoltották a koronavírus elleni vakcinával – jelentette a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség kedden. A 79 éves férfi több krónikus megbetegedésben is szenvedett, és a boncolás során azt állapították…

Egy ELTE-s kutatás szerint játékkal az idősebb kutyák is képesek új szavakat megtanulni

A magyar egyetem kutatója, Claudia Fugazza szerint a kutyák hasonló módon tanulják meg új tárgyak nevét, mint a gyerekek.

A téli hideg ellenére ki kellett lakoltatni egy angyalföldi társasház összes lakóját

ATV
-
 Ma 18:53Belföld

Az épület, melynek állapota 30 éve ismert, mégsem újították fel, életveszélyessé vált. A lakók fele másik ingatlanba költözhet, 14 család azonban nehéz helyzetbe került. A lakók és az önkormányzat most egymásra mutogatnak.

Hiába volt jobbszektoros majdanista, megszégyenítve rúgták ki egyetemi állásából orosz anyanyelve miatt a költőnőt

Hiába volt a Majdan harcos aktivistája, a Jobb Szektor segítője, az ATO pénzgyűjtő támogatója, gyűlöletkampányt indítottak ellene korábbi ukrán nacionalista elvtársai, ezért megszégyenítve kirúgták a kijevi Dragomanov Nemzeti Pedagógiai Egyetemen ...

Valamire készül az Opus egyik vállalata és a DM-Ker

Szándéknyilatkozatot írt alá az Opus egyik ipari leányvállalata a DM-Ker-rel stratégiai együttműködés lehetőségéről, ami akár a DM-Ker „tőkeszerkezetének módosulásával” is járhat a két cég közleménye szerint. A DM-Ker tavaly októberben tervezett részvénykibocsátást a BÉT-en, de ezt elhalasztották, miután „alternatívák merültek fel”.