Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egyiptom vár: barangold be az észak-afrikai ország régészeti lelőhelyeit

Virtuálisan lehet bebarangolni Egyiptom leghíresebb régészeti lelőhelyeinek és múzeumainak egy részét az észak-afrikai ország turisztikai és régiségügyi minisztériuma által elindított kezdeményezés keretében. Mti A kairói Amerikai Kutatóközponttal (Arc) együttműködésben megvalósuló virtuális tárlatvezetések a szaktárca honlapján és közösségi…

Dél-Amerikában egyesek imádkoznak, mások tömegsírokat jelölnek ki

Juan Orlando Hernández hondurasi elnök pénteken utasítást adott országa polgármestereinek, hogy jelöljenek ki földterületet tömegsíroknak arra az esetre, ha nagyon megnőne a gyorsan terjedő koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma. Jair Bolsonaro brazil elnök pedig eleget téve az evangéliumi keresztények kérésének, nemzeti…

Ezek lehetnek a kormány nagy gazdaságélénkítő csomagjában - itt egy 9 pontos javaslat a helyzet kezelésére

A budapesti vállalkozásokkal folytatott konzultációt követően a koronavírus okozta járványból eredő gazdasági helyzet kezelésére gyorsan bevezethető, de korlátozott ideig alkalmazható intézkedéseket, javaslatokat dolgozott ki a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK). A kormány illetékes szerveinek ezen javaslatok is megküldésre…

Ha a kormány elveszi a gépjárműadót, akkor egy fillér nélkül maradhat sok település

HVG
-
  Ma 13:22 Gazdaság

Megdöbbentette a polgármestereket a kormány bejelentése, az önkormányzatok szerint ha most elveszik a gépjárműadó-bevételeket, akkor mindenről az államnak kell gondoskodnia.

Elfogtak egy csalót, aki szájmaszkokat és fertőtlenítőszereket is árult

Elfogtak egy csalót, aki egyebek mellett szájmaszkokat és fertőtlenítőszereket árult az interneten, de a kifizetett termékeket nem küldte meg – közölte a rendőrség szombaton a honlapján. A közlemény szerint a 29 éves orosházi B. Szabolcsot még pénteken fogták el Salgótarjánban, majd átadták a V. kerületi nyomozóknak, akik üzletszerűen elkövetett…

Több mint négyszáz új fertőzött egyetlen nap alatt

Székelyhon
-
  Ma 13:21 Határtalan

Az elmúlt huszonnégy órában 430-cal nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma az országban, így a betegek száma szombaton délre elérte 3613-at. A fertőzés következtében összesen 141-en veszítették életüket, és 329-en gyógyultak meg.

Napsütés, természet, de ember egy szál se: ilyen most felülről a Nagyerdő szíve

Haon
-
  Ma 13:17 Belföld

A koronavírus-járvány miatt elrendelt kijárási korlátozás a Békás-tó környékén is érezteti hatását.

Így kell ízlésesen poénkodni – egy humorista gondolatai az operatív törzsről

Promenad
-
  Ma 13:16 Megyei

„Ki számított volna rá? Én biztos nem. Ilyen környezetben, ilyen nehéz helyzetben, csak úgy becsúsztatni a végére, zseniális” – vélekedik Felméri Péter humorista az operatív törzsről készül színezőről.

The Last of Us Part 2: Kiszivárgott egy játékmenet-videó, amelyen Ellie gitározik

Így lehet majd gitározni Ugyan a The Last of Us Part 2-t bizonytalan időre elhalasztották, ám szerencsére nem szabadulunk a játéktól: egy kiszivárgott videón a gitározós minijátékot láthatjuk.

Egy 1989-es Mercedes-Benz 560 Sel 6.0 Amg V8 soha nem fog veszíteni fényéből

Alapjárat
-
  Ma 13:15 Autó-motor

Számomra a 80-as évek egyik legkirályabb AMG-modellje az 560 SEL 6.0. 

A spanyoloknál is drámai a helyzet: 809 ember halt meg egy nap alatt a koronavírus miatt

Portfolio
-
  Ma 13:14 Gazdaság

A friss számok szerint szombatra 11 744 főre nőtt a spanyol koronavírusos halálesetek száma az előző napi 10 935-ről, ami azt jelenti, hogy az elmúlt 24 órában 809-en vesztették életüket – írja a Reuters.

Tarjánban fogtak el egy csalót, aki szájmaszkokat és fertőtlenítőket is árult (videó)

A gyanú szerint a férfi internetes apróhirdetéseken keresztül kínált koncertjegyeket, szájmaszkokat és fertőtlenítőszereket.