Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az Európai Bírósághoz küldték a magyar kormányt

Elképzelhető, hogy az Európai Bíróságra bízzák Európa jelenleg legnagyobb súlyú politikai vitájának eldöntését. Az Európai Bizottság elnöke azt üzente a magyar és lengyel kormánynak, hogy akinek nem tetszik egy uniós jogszabály, forduljon a bírósághoz.

A munkással együtt borult a Zagyvába egy emelőkosaras daru

A Szolnoki Járási Ügyészség vádat emelt foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt egy 31 éves kecskeméti férfivel szemben.

Negyvenen meghaltak egy buszbalesetben Brazíliában

Egy kamionnal ütközött össze egy munkásokat szállító busz. Legalább negyvenen vesztették életüket Brazília délkeleti részén egy buszbalesetben szerdán – közölte a dél-amerikai ország tűzoltósága. A busz eddig ismeretlen okok miatt frontálisan ütközött egy teherautóval Sao Paulo állam egyik országútján Taguá városa mellett. Acidente…

Nekihajtott egy autó a német kancellári hivatal főkapujának

A rendőrség nagy erőkkel érkezett ki az egyébként is védett épülethez, az elkövetőt elfogták. Egyelőre vizsgálják, hogy politikai indítékból követte-e el tettét, illetve hogy vannak-e mentális problémái. A német kormány egyébként éppen azt tárgyalta, hogy tovább szigorítsák-e a járvány miatt bevezetett intézkedéseket.

Egy kisgyerek megható üzenettel hagyta a parkban a kutyáját, hogy megmentse az életét

Egy mexikóvárosi park egyik padjához kötöztek egy megszeppent kiskutyát, és hagytak

Meghalt egy ember egy kiégett lipótvárosi lakásban

A tűzoltók egy holttestet találtak az V. kerületi lakásban.

Frontálisan ütközött egy busz és egy teherautó, legalább negyvenen meghaltak

Legalább negyvenen meghaltak egy brazíliai buszbalesetben szerdán.

Érdekes egyetemi projekt Hollandiában: ami másnak szemét, nekik alapanyag

Eduline
-
 Ma 19:33Karrier

Több mint egy év és 22 egyetemista kellett hozzá, de megszületett a teljesen újrahasznosított anyagokból készült autó.

Negyvenen meghaltak egy buszbalesetben Brazíliában

Egy kamionnal ütközött össze egy munkásokat szállító busz.

Brutális sebességgel száguldott egy vonat Dél-Koreában

Rekordsebességet sikerült elérnie egy szupervonatnak Dél-Koreában, egészen pontosan szinte repülőgépszerű sebességgel száguldott, köszönhetően a hyper-tube technológiának. Ennek az a lényege, hogy nem hagyományos sínen száguld a vonat, hanem egy

Donald Trumpnak köszönheti az életét két pulyka

Donald Trump amerikai elnök a Fehér Ház Rózsakertjében tartott ünnepség során – a hálaadás napja előtti hagyomány szerint – kegyelmet adott két pulykának. Az ünnepség szinte egy időben zajlott Joe Biden leendő elnök várható kormánya kulcsfontosságú tagjainak bemutatásával.

Morawiecki elutasította a költségvetési feltételrendszer bírósági vizsgálatára vonatkozó javaslatot

Minden erővel elutasítjuk az uniós alapszerződéseket felülíró jogszabály elfogadását - hangsúlyozta a lengyel miniszterelnök.

Tettlegességig fajult egy legeltetési vita Máréfalván

Egy bordája, valamint az orra tört el annak a máréfalvi férfinek, akit kedden este támadott meg ismerőse a polgármesteri hivatal előtt egy legeltetéssel kapcsolatos vita miatt. Az intézményben éppen önkormányzati ülést tartottak, így annak részvevői hívták ki a mentőket.