Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy héten át zenéltek, énekeltek, alkottak együtt a baptista gyermekek

Székelyhon
-
  Ma 10:15 Határtalan

A magyar baptista Vasárnapi Iskolai Szövetség (VISZ) harmadik zenetábora minden eddigi rekordot megdöntött: százharminc résztvevő gyakorolt egy héten át a réz- és fafúvós, vonós, pengetős illetve ütős hangszereken, a kis zongoraszólisták buzdítás nélkül telepedtek a hangszer mellé. Újdonságokkal is szolgált az együttlét.

Erre a táblázatra gondoljon, mielőtt bárkit otthagy a kocsiban a napon

HVG
-
  Ma 10:15 Autó-motor

Nem véletlenül életveszélyes gyermeket vagy kutyát magára hagyni.

Fának ütközött egy személygépkocsi Medgyesegyházán

Medgyesegyházán, a Szondy utcában, 2019. július 20-án 13 óra körül fának ütközött egy személygépkocsi. Az autóban négyen ültek, felmerült a gyanúja annak, hogy a jármű vezetője ittas volt. A balesetben hárman könnyű sérülést szenvedtek, egy férfit pedig 8 napon túl gyógyuló csonttöréssel vittek kórházba a mentők. Police.hu A Fának ütközött…

A halott egyértelműen finom

Népszava
-
  Ma 10:04 Belföld

Cseh földön nincs kocsma utopenec nélkül, és a boltok polcain is ott feszít, hiszen Bohémia szülöttei otthonukban sem szünetelteik a sörfogyasztást.

Tudja mi az a power nap?

Úgy terveztük, hogy staycation napunkat természetesen egy kis ebéd utáni lustálkodással fogjuk folytatni. Szerintünk kár lenne bevonulni a hálószobába egy kis szundításra, inkább maradjunk a teraszon vagy a kertben, hogy élvezhessük a jó levegőt és a természet hangjait.

itt az új Star Trek-sorozat előzetese egy nagy visszatérővel

Azt tudni lehetett, hogy a sorozat következő évadában Patrick Stewart is felbukkan, a trailer szerint nem is kis szerepben. Közzétették a Star Treck: Picard első előzetesét, a 2020-ban az Amazon Prime-on bemutatandó sorozatról előzetesen azt lehetett tudni, hogy visszatér Patrick Stewart. A San Diego-i Comic Conon debütált teaserből azonban…

Elvált szülők, egyedül nevelt gyermek: kapcsolattartás a nyári szünetben

Elkezdődött a nyári szünet. Sok gyermek számára ez az év legjobban várt időszaka, azonban akadnak olyanok is, akiknél más a helyzet.

Egy mindenes feljegyzései (55. rész)

Magyar Hang
-
  Ma 10:00 Vélemény

Állítólag áruló is vagyok, az árulók pedig éljenek kenyéren és vízen, és még jó, ha ezeken, a nevüket kisbetűkkel írják be a nagykönyvbe.

Összecsaptak rendőrökkel egy melegtüntetés ellenzői Lengyelországban - kőkemény fotók

Bialystok városában először tartottak melegek felvonulást, amelyen mintegy félezren vettek részt erős rendőri fedezet kíséretében.

Hiába a rendőrsorfal és a könnygáz, így is ellentüntetők verték össze egy lengyel Pride több résztvevőjét

Népszava
-
  Ma 09:57 Külföld

Újságírókat is megtámadtak a szélsőségesek a bialystoki felvonuláson.

Egy vezető osztrák újságíró elmondja, hogyan utasítgatja Sebastian Kurz a sajtót

Azonnali
-
  Ma 09:55 Vélemény

A Kurier napilap kiadója kitálal egy könyvben Kurzról: utasítgatott újságírók, hirdetésekkel pórázon tartott szerkesztőségek és hatalmas szeretetigény.

A MÁV szerint már csak egy évet kell várni, és újra működnek a liftek a ferihegyi vasútállomáson

Évek óta száznégy lépcsőfok vár mindenkire, aki vonatra akar szállni a ferihegyi vasútállomáson, amelyet tíz éve újítottak fel, a három lift azonban szinte azonnal meghibásodott, azóta sem működnek, egy napig sem bírják üzemben. A MÁV most azt ígéri, hogy jövőre, 2020 júniusában lehet használni majd – derül ki az RTL Klub Híradójának a…

Észmegáll! Meztelenre vetkőzött és leugrott a hídról egy részeg nő 18+

Egy brazil turista jó ötletnek találta, hogy a híd tetején meztelenre vetkőzik majd úgy ugrik fejest a vízbe. A meztelenre vetkőzött nő állítólag erősen ittas volt, s nagy szerencséje, hogy különösebb sérülés nélkül megúszta az esetet. A turista a kétszintes híd alsó szintjéről ugrott a mélybe, vagyis nagyjából 15 métert zuhanhatott. Via…

A MOL Fehérvár FC II csapata simán legyőzte megye egyes ellenfelét

Szombaton délelőtt újabb felkészülési mérkőzés várt a MOL Fehérvár FC II labdarúgócsapatára, akik ezúttal a Győr-Moson-Sopron megyei Duna Takarék megyei I. osztályú Csornai SE gárdáját fogadták.