Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

II. Erzsébet királynő: Együttes erővel és elszántsággal legyőzzük a járványt

Alig burkoltan a brit nép által a II. világháború idején tanúsított ellenálláshoz és kitartáshoz mérte a jelenlegi helyzetben szükséges magatartást

Koronavírus: egy válogatott focista megszökött Spanyolországból

Letartóztatták a szerb játékost, mert megszegte a kijárási tilalmat.

Együttes erővel és elszántsággal legyőzzük a járványt - biztatta alattvalóit II. Erzsébet

A brit nemzet legyőzi az új koronavírus okozta járványt, ha megőrzi egységét és elszántságát - üzente az Egyesült Királyság népeihez intézett vasárnap esti televíziós beszédében a brit uralkodó, aki alig burkoltan a brit nép által a II. világháború idején tanúsított ellenálláshoz és kitartáshoz mérte a jelenlegi helyzetben szükséges magatartást.

Ennyi volt: ezért nem hosszabbítja meg a szerződését a Chelsea egyik legeredményesebb sztárfocistája

Blikk
-
  Ma 21:57 Foci

Hét évnyi közös munkát követően nem újítja meg a szerződését a brazil Willian a Chelsea labdarúgóklubbal - adta hírül vasárnap a Mundo Deportivo.

II. Erzsébet királynő: Együttes erővel és elszántsággal legyőzzük a járványt

A brit uralkodó a II. világháború idején tanúsított ellenálláshoz és kitartáshoz mérte a jelenlegi helyzetben szükséges magatartást.

Koronavírussal fertőzött idősek kerülhettek egy fővárosi kórházba

Napokig elhallgatta a fővárosi fenntartású Pesti úti idősek otthona, hogy az intézményben többen is megfertőződtek a koronavírussal.

Ii. Erzsébet királynő: „Együttes erővel és elszántsággal legyőzzük a járványt”

„Visszatérnek majd a szebb napok, ismét a barátainkkal lehetünk, újból a családunkkal lehetünk, megint találkozunk egymással” – fogalmazott az uralkodó.

Ii. Erzsébet: Együttes erővel és elszántsággal legyőzzük a járványt

Az uralkodó a brit nép által a Ii. világháború idején tanúsított ellenálláshoz és kitartáshoz mérte a jelenlegi helyzetben szükséges magatartást.

Égett egy melléképület Máriapócson

A tűzoltók megfékezték a lángokat.

Gólyahír – Két egyetemi babát köszönthetünk Győrben

Kisalföld
-
  Ma 21:28 Megyei

Bognár Ábel és Teschner Elina békés mosolya az igazi tavaszi napsütést jelenti a két egészséges kisbaba családjának. Születésük hírét örömmel osztotta meg az egyetemi polgárokkal Némethné Farkas Kata központvezető, aki a Széchenyi István Egyetem családbarát intézkedéseiről is beszámolt. Az ilyen embert próbáló időkben jól esnek ezek a…

Járjatok ruha nélkül egy napig, ha kettesben vagytok összezárva – mondja a terapeuta

Joy
-
  Ma 21:28 Szex

Bár az már nagyjából mindannyiunk számára világos, hogy attól még, hogy otthonról dolgozunk, sem az időnk nem lesz több, sem a libidónk nem szárnyal az egekben, azért érdemes egy kis energiát fordítani a szexre. Különben azon kapod magad, hogy hoppá, már 3 hete nem értetek egymáshoz. Pedig érdemes, már csak azért is, mert a szex…

Öt nővel egy háztartásban egyedüli férfiként – Ryan Reynolds a karanténról

A Stephen Colbert showban mesélt a mindennapjairól a színész.

Mintegy 11 ezer ukrán tért haza egy nap alatt

Az elmúlt 24 órában csaknem 11 ezren tértek haza Ukrajnába, közülük mintegy 5200-an érkeztek gyalogosan a határátkelőkhöz – számolt be vasárnap közleményben az ukrán állami határőrszolgálat.