Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Áthajtott a piroson a taxis, és nekirongyolt egy Citroennek Budapesten: a tűzoltók feszítővágóval mentették ki a sofőrt

Durva baleset történt Budapesten, a 18. kerületi Margó Tivadar utcánál. A balesetet egy civil taxi okozta, amely áthaladt egy piroson. Összeütköztek A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója szerint a taxis a Cziffra György úton közlekedett az Üllői út felől, majd áthajtott a piroson, és nekiütközött a Margó Tivadar utcánál a zöldön áthaladó Citro

A kormány szerint a telefonra letölthető védettségi igazolások frissültek, de készülékeken még nem látható

A magyar alkalmazás adatbővítésére azért van szükség, hogy az összhangban legyen az Európai Uniós vakcinaútlevéllel.

Koronavírus: meghosszabbították a járványügyi korlátozásokat és újakat is bevezettek Moszkvában

Moszkvában pénteken kilencezer fölé emelkedett és ezzel abszolút rekordot ért el az újonnan kimutatott koronavírusos fertőzöttek száma, emiatt az orosz fővárosban Szergej Szobjanyin polgármester június 27-ig meghosszabbította a járványügyi korlátozások jórészét, illetve új óvintézkedéseket is bevezetett.

Környezettudatos böngésző bővítménnyel nyerte a diákcsapat a Samsung és az EdisonKids versenyét

Az EdisonKids és a Samsung közös kihívásán a jövőformáló kezdeményezéseké volt a főszerep. A hazánkban idén első alkalommal megrendezett Megoldások

Átadták Libanonban azt a kulturális központot, amit 2,2 millió dollárral támogatott a magyar kormány

A magyar kormány 2,2 millió dollárral támogatta annak a keresztény kulturális és szakképzési központnak a felépítését Libanonban, amelyet hivatalosan pénteken adott át a magyar kormány képviseletében Azbej Tristan, az üldözött keresztények megsegítéséért felelős magyar államtitkár, illetve Besara Butrosz ar-Rai libanoni maronita pátriárka.

Moszkvában meghosszabbították a járványügyi korlátozásokat

Moszkvában pénteken kilencezer fölé emelkedett és ezzel abszolút rekordot ért el az újonnan kimutatott koronavírusos fertőzöttek száma, emiatt az orosz fővárosban Szergej Szobjanyin polgármester június 27-ig meghosszabbította a járványügyi korlátozások jórészét, és új óvintézkedéseket is bevezetett.

Korrupciógyanú miatt őrizetbe vettek egy magyar rendőri vezetőt

Meg lehetett vesztegetni, hogy egy cég nyerjen a pályázatokon.

Uniós vakcinaútlevél: csúszik a kormány a bevezetéssel

Gulyás Gergely június 15-re ígért a védettségi applikáció átalakítását, de csak a hónap végén fogják bevezetni, noha a fejlesztés elkészült.

Két magyar szenved e kegyetlen kórban: állandó fájdalommal éli a mindennapjait a hatéves Noel

Blikk
-
 Ma 21:14Belföld

Napokig, gyakran hetekig képes megkeseríteni az ember életét, ha egy rossz mozdulat miatt fáj a háta, görcsöl a lába vagy a megerőltető fizikai munkától „leszakad” a karja. Egy kisújszállási kisfiú számára viszont mindennapos az elviselhetetlen fájdalom.

Eriksen elhagyhatta a kórházat, és a csapattársait is meglátogatta

A dán labdarúgó szövetség jelentette be, hogy Christian Eriksen sikeresen túl van a műtéten - szívritmuszavara miatt beépített defibrillátorra van szüksége - és elhagyhatta a kórházat.

Kiengedték a kórházból Eriksent

Egy héttel a szívmegállása és újraélesztése után pénteken kiengedték a kórházból a dán Christian Eriksent. A 29 éves középpályás már meg is látogatta a csapattársait, most pedig hazatér a családjához.

Környezetbarát és gazdaságos: megérkezett a Volánbuszhoz az első elektromos jármű

Ünnepélyes keretek között vehette át az első, saját tulajdonú, tisztán elektromos meghajtású autóbuszát a Volánbusz. A BYD K9 típusú, zöld technológiával hajtott autóbusz Komárom és Komárno közötti helyi közlekedésben teljesít szolgálatot, megkönnyítve az utasok számára a közszolgáltatások, munkahelyek és a turisztikai desztinációk…

Korlátozott ideig, de nem szükséges PCR-teszt a Görögországba való belépéshez

Hivatalosan is közzétették a közös miniszteri döntést, miszerint elfogadják a 48 óránál nem régebbi antigén tesztet, a gyermekeknek 12 éves korig pedig nem kell tesztelést végezniük – írja a B92 hírportál.