Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hűsítő italok a kánikulában! Egy pohár meleg tea a befutó

Blikk
-
  Ma 12:56 Egészség

Kánikulában te is csak egy hűsítő italra vágysz? Egyre több jéghideg limonádét iszol, és semmi hatása sincs? Akkor van egy jó hírünk!

Kirúgtak egy férfit a munkahelyéről, majd másnap egymillió fontot nyert

Több mint 380 millió forintnak megfelelő összeget nyert egy férfi a lottón.

Egy szombathelyi gyár dolgozójánál is kimutatták a koronavírust

Vaol
-
  Ma 12:37 Megyei

Információnk szerint pénteken egy szombathelyi gyár több dolgozóját is hazaküldték, mivel egy alkalmazottról kiderült, hogy koronavírus-fertőzött.

A legnagyobb veszély az, hogy egyre mélyebbre ássák magukat az árokba

„Engem nem érdekel, hogy ki hergel kit. A tanárok a diákokat, a diákok a tanárokat, vagy a politikusok hergelik kiállásra őket. Ennek a boncolgatásától el kéne lépni, és a kölcsönös bizalmat kellene valahogy visszahozni” – Rátóti Zoltánt, a Színház- és Filmművészeti Egyetem frissen kinevezett kuratóriumának tagját kérdeztük modellváltásról,…

Egy nap alatt elkapták az érdi férfi gyilkosait

A két gyanúsított beismerte tettét. Pénteken jelentették a rendőrségen, hogy egy érdi ház tetőtéri szobájában mozdulatlanul fekszik egy férfi. A helyszíni és a halottszemle egyértelműsítette, a 47 éves férfit megölték, nagy valószínűséggel csütörtök este – írja a rendőrség jelentése alapján a hvg.hu. A rendőrök kikérdezték a holttestet…

Szívás: egy percen múlott, hogy megússzák a karantént, de nem jött össze

Egy perc alatt eldőlt az elkövetkezendő 10 napjuk a Nizzából Oslóba tartó repülőgép utasainak.

Azt hitték, hogy Photoshop, de tényleg szarvacskákat visel mindkét szemhéján egy kínai háromélű teknős

Egy halász találta a Fudzsi-folyóban, a japán állatkert szakértői szerint ez az egyetlen ismert példánya a ritka teknősnek a világon.

Csodálatos tengerpart a Duna közepén, de vigyázz, mert könnyen megszívhatod ha nem figyelsz egy fontos dologra

Kellemes homokos föveny, sekély víz, igazi családoknak való kirándulóhely és még közel is van a fővároshoz. A Szentendrei-sziget legészakibb pontja a Szigetcsúcs, amely majdnem Visegrádnál található. Ha még nem voltál ott érdemes megnézned, de egy dologra nagyon kell figyelned. A Szentendrei-sziget a Csepel-sziget után a magyar…

Egyetlen ország miatt romlott sokat a helyzet a nyugat-balkáni régióban

Emelkedett a koronavírussal fertőzöttek száma a Nyugat-Balkánon vasárnap az egy nappal korábbihoz képest: míg szombatra ezer alatt maradt az új fertőzöttek száma, vasárnapra 1082-vel emelkedett az igazolt fertőzöttek és 29-cel a halottak száma.

Ezer dollárt kért egy örökbefogadás engedélyezéséért a gyermekügyi osztály egyik vezetője Kijevben

Kijevben az egyik gyermekügyi osztály vezetője 1000 dollár kenőpénzt követelt egy akadálymentes örökbefogadási folyamatért, valamint az arról szóló jelentésért, hogy az örökbefogadás célszerű, s a gyermek érdekeit szolgálja.

Zavarta a lezárt bringák látványa, ellopta az egyiket a pécsi nyugdíjas

A férfi ezután megpróbált egy - szintén az oszlophoz láncolt - másik kerékpárt is ellopni, de megzavarták, ezért beült az autójába és elhajtott. A rendőrök pár órán belül elfogták a nyugdíjast, akinél megtalálták a biciklit is. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd a kihallgatásakor elmondta, hogy azért akarta elvinni a bicikli

Egy percen múlt, hogy megússzák a karantént egy repülőgép utasai

A SAS skandináv légitársaság egy dél-franciaországi járata pénteken éjfélkor érkezett a norvég fővárosba, pont akkor, amikor a norvég kormány tíznapos karantént rendelt el a Franciaországból és néhány más országból érkező utasokra. A 158 utast szállító repülőgépnek a menetrend szerint 0 óra 10 perckor kellett volna landolnia, és az utasok…

Egyetlen percen múlott, hogy egy Nizzából Oslóba tartó repülőgép utasai nem úszták meg a karantént

Egyetlen percen múlt, hogy nem úszták meg a karantént egy Nizzából Oslóba tartó repülőgép utasai. A SAS skandináv légitársaság egy dél-franciaországi járata pénteken éjfélkor érkezett a norvég fővárosba, pont akkor, amikor a norvég kormány tíznapos karantént rendelt el a Franciaországból és néhány más országból érkező utasokra.

Fűnyírópengével ütötte meg vitapartnerét egy kányai férfi

Az ügy adatai alapján péntek este, Kánya belterületén egy 54 éves helyi lakos előzetes szóváltást követően egy fűnyírópengével, több alkalommal is megütötte vitapartnerét.

Ötmillió fölé emelkedett a fertőzöttek száma az Egyesült Államokban

Ötmillió fölé emelkedett szombaton a koronavírussal fertőzöttek száma az Egyesült Államokban a Reuters hírügynökség összesítése szerint.