Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

17 másodperc alatt megivott egy liter citromlevet

Nem hányt, de a gyomra kikészült az új rekordernek, megivott egy liter 100 százalékos citromlevet.

Na, ne! Könnygázzal oszlatták fel a békésen tüntető tömeget, hogy Trump elkészíthesse a fotóját a Bibliával

Miután beszédet tartott arról, hogy akár a hadsereg bevetésével is hajlandó békét teremteni az országban, Donald Trump egy Bibliával a kezében készíttetett fotót magáról a közeli templomnál, miközben a Fehér Ház előtt tüntető békés tömeget könnygázzal oszlatták fel.

Új esélyt kap a világ egyik legritkább főemlősfaja! - Új gibbonpárt fedeztek fel a vadonban

A világ legritkább főemlősfaja, a hajnani gibbon egy hímét és egy nőstényét fedezték fel, a pár új reményt jelent a világ legveszélyeztetettebb főemlősfajának fennmaradására.

Magyar sebész végezte a világ első tüdőátültetését aktív koronavírusos betegen Bécsben

Dr. Lang György mesélt a műtétről, és arról is, milyen a bécsi egészségügy, és miért döntött a külföldi munka mellett.

Hat másodpercenként egy labdarúgópályányi érintetlen őserdő tűnt el a Földön tavaly

Hat másodpercenként egy labdarúgópályányi őserdő tűnt el a Földön tavaly, a harmadik legtöbb a 2000-es évek kezdete óta - közölte kedden a World Resources Institute.

Egy Mercedes-szalont is kifosztottak tiltakozásuk jeléül az amerikai tüntetők

Player
-
  Ma 11:07 Színes

Ahol dolgoznak, ott hullik a forgács! Egyelőre mi sem értjük pontosan, hogyan passzol az emberjogi célokért kitört tüntetéssorozat céljai közé egy Mercedes-kereskedés kirablása.

Megállították a zalai rendőrök azt az autót, amit egy 15 éves srác vezetett – Ráadásul nem csak az volt a bibi, hogy mé…

Őrizetbe vettek Zalában egy – nem először – autót vezető 15 éves fiút, aki egy átszerelt rendszámú járművel közlekedett – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon hétfőn.

Őrizetbe vettek egy 15 éves autóvezetőt Zalában

Őrizetbe vettek Zalában egy – nem először – autót vezető 15 éves fiút, aki egy átszerelt rendszámú járművel közlekedett – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon hétfőn. A pacsai rendőrök hétfő délután állítottak meg ellenőrzésre egy Peugeot-t, amelynek volánjánál egy 15 éves fiú ült. A sofőrnek a kora miatt nem volt…

Kásler Miklós: Nem lehet azt mondani, hogy bárkit bármiféle hátrány ért volna a járvány idején – videóval

Magyar Hang
-
  Ma 11:05 Belföld

A magyarság minden nehézséget legyőz, így Trianonra is „brutális szellemi választ” adott az ország – mondta a miniszter, aki bizakodva tekint a jövőbe.

Egy étterem-tulajdonost lőttek agyon a rendőrök Louisville-ben, a teste fél napig hevert az utcán

HVG
-
  Ma 11:05 Külföld

A kormányzó nyilvánosságra hozta volna a testkamerák felvételeit, de a eszközök nem voltak bekapcsolva, mialatt a tüntetőket lőtték az egyenruhások.

Halmágyi Pál: A szocialista rendszer azon dolgozott, hogy elfelejtsünk ezer évet!

Promenad
-
  Ma 11:04 Megyei

Június 4-től, Trianon századik évfordulójától Csongrád-Csanádra változik megyénk neve, az erről szóló indítványt Lázár János nyújtotta be 2017-ben az országgyűlés elé, amely ellenszavazat nélkül elfogadta azt. Halmágyi Pál történésszel, a makói múzeum nyugalmazott igazgatójával erről a szimbolikus döntésről beszélgettünk.

Egy mobilapplikáció vethet véget a papírszámlák korszakának

Július 1-től több mint egymillió vállalkozás egymás közötti ügyletének a számlaadatait látja az adóhivatal.

A párod nem azért van, hogy elvégezze a ház körüli teendőket!

She
-
  Ma 11:02 Életmód

A párod nem azért van, hogy elvégezze a ház körüli teendőket!

Koronavírus: reménykedni lehet, de a vakcina egyelőre még messze van

Hírklikk
-
  Ma 10:59 Belföld

„Ahhoz, hogy azt mondhassuk, tényleg van oltóanyag, annak olyannak kell kennie, ami tömegesen hozzáférhető, megbízható, nincs vagy elhanyagolható a mellékhatása” – szögezte le az orosz vakcina-remények kapcsán Falus Ferenc, járványügyi szakértő. Portálunknak világossá tette azt is, hogy csak biztonságos oltóanyagot szabad használni…

Magyar Orvos Sikere – Víruspozitív beteg kapott új tüdőt

A világon először egy magyar sebész végzett tüdőátültetést aktív koronavírus-fertőzött betegen. Az orvosi szenzációról az osztrák média és a CNN is beszámolt, a magyar sajtóban azonban sehol sem említették, hogy a Bécsi Orvostudományi Egyetemen a műtétet Lang György végezte. A világsikerhez egy kínos történet is tartozik: a professzort…