Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Maszkban raboltak ki egy régiségkereskedőt Zuglóban

Egy 23 éves nő is részt vett az akcióban, ő csalta lépre a régiségkereskedőt. A megbeszélt címre két maszkos társát küldte maga helyett, ahol meg is ütötték a kereskedőt, majd a nála lévő pénz átadására kötelezték.

José Cura a Magyar Rádió Művészeti Együtteseinek első állandó vendégművésze lesz

A 2019/2020-as évadtól José Cura argentin operaénekes, zeneszerző, karmester a Magyar Rádió Művészeti Együtteseinek (MRME) első állandó vendégművésze lesz. Az együttműködés részeként november 13-án Verdi Requiemjét vezényli a Müpában.

A húsok fogytak tavaly a legjobban

Élelmiszerre 2018-ban 1835 milliárd forintot költött a lakosság.

Egyre többet vásárolunk interneten

VG
-
  Ma 09:06 Gazdaság

A KSH adatai szerint a csomagküldő és internetes kiskereskedelem volumene 31 százalékkal emelkedett, folytatva az évek óta tartó bővülést.

Több embert megsebesített egy elmeháborodott késes támadó

Tizenegy embert megsebesített egy elmeháborodott késes támadó csütörtökön a Kína keleti részén fekvő Santung tartomány székhelyén.

250 ezer tonnával nő a hazai búzakereslet egy új beruházás miatt

Magro
-
  Ma 09:03 Gazdaság

Magyarország egyetlen és Közép-Európa legmodernebb búzakeményítő üzemét avatták fel a Heves megyei Visontán. Az Opus Global Nyrt. többségi tulajdonában álló, 33 milliárd forintból megépülő gyárat Orbán Viktor miniszterelnök adta át. A kormány 6,2 milliárd forinttal támogatta a búzakeményítő üzem létrehozását, amellyel egy teljesen…

"Miért ne lenne a szülőnek joga és lehetősége egynapos hiányzásokat igazolni?"

Eduline
-
  Ma 09:03 Karrier

„Miért ne lehetne a szülőnek joga és lehetősége egynapos hiányzásokat igazolni? Hisz egy hasmenés többnyire csak egy napig tart. Azzal meg nem fog ott ülni az orvosnál, hogy kapjon igazolást. Sok esetben pedig egynapos gyors betegség miatt elmegy a rendelőbe, majd ott elkap egy másikat. Ez sem jó senkinek. Nagyon nem” – írja…

VAKT: egy jól működő példa a blockchain alkalmazására az energetikában

Az Egyesült Királyságban tavaly decemberben a Deloitte közreműködésével létrejött a VAKT, egy blockchain-alapú kereskedési platform, amely hatékonyabbá teszi az energiatermékek kereskedelmét, és amely már tizenkét globális vállalatból áll. A szervezet fő missziója az energiaszektor ügyleteinek blokkláncra migrálása, az…

Nem térhet vissza az USA-ba egy dzsihadista nő

24
-
  Ma 09:02 KülföldUSA

Szerintük nem amerikai állampolgár.

Egykori magas rangú politikusokat vettek őrizetbe Szkopjéban

Híradó
-
  Ma 09:00 Külföld

Terrorista összeesküvés vádjával tartóztatták le a parlament volt elnökét.

Három városban hat helyről lopott egy férfi Békés megyében

Lopások elkövetésével gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök Békés megyében. Alig több mint egy hónap alatt a gyanú szerint három városban hat helyről lopott egy férfi Békés megyében. A 27 éves Sz. Sándort 2019. február 20-án fogták el a rendőrök. A férfi a nyomozás eddigi adatai szerint 2019. január 15-e és 2019. február 6-a között Sarkadon,…

Nagyon súlyos, ami történt: Tihanyi Tóth Csaba egy lakás árát játszotta el

Blikk
-
  Ma 09:00 Bulvár

Szerencsejáték-függőségéről beszélt Tihanyi Tóth Csaba.

Őrizetbe vették a szkopjei parlament volt elnökét és több egykori magas rangú politikust

A gyanú szerint szerepük volt a szkopjei parlament elleni tavalyelőtti támadásban.

Magyar-román kórházi együttműködés indul

Lokál
-
  Ma 08:55 BelföldRománia

Több mint 13 millió euróból (4,1 milliárd forintból) kezdődnek egészségügyi fejlesztések egy román-magyar uniós program segítségével a romániai Szatmár megye, valamint Szabolcs-Szatmár-Bereg megye három kórházában.