Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy hajléktalan férfi miatt égett porrá rengeteg játék egy csepeli óvodában

Blikk
-
 Ma 20:26Belföld

Porig égett egy csepeli óvodában az udvaron álló tároló, amiben a gyerekek játékai voltak.

Ismeretlen tettesek megrongálták egy székesegyház egyik oldalfreskóját

Ismeretlen tettesek festékkel töltött ballont dobtak a ljubljanai Szent Miklós-székesegyház egyik oldalfreskójára, több ezer eurós kárt okozva. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben. A ljubljanai rendőrség közleménye szerint a megrongált freskó műemléknek számít, ezért bűncselekményként kezelik az ügyet. Természeti vagy kulturális érték…

Tűz keletkezett egy rétalapi kazánházban

Tűz keletkezett egy lakóépület kazánházában Rétalapon, a Jókai utcában. A lángok átterjedtek a tetőszerkezetre, amely teljes terjedelmében ég. A tűzesethez riasztott győri és kisbéri hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltják a lángokat.

A beteg saját felső légútjaiból származó vírusok okozzák a tüdőgyulladást egy magyar kutatás szerint

Nagyon kicsi a valószínűsége annak, hogy a SARS-CoV-2 vírusok a levegőből közvetlenül a tüdőbe jussanak, a tüdőgyulladást okozó vírusok az érintett beteg felső légútjaiból származnak – derült ki az ELKH Energiatudományi Kutatóközpont (EK), az ELKH Wigner Fizikai Kutatóközpont (Wigner FK), a Semmelweis Egyetem és a Törökbálinti…

Koronavírus: már több mint százezren haltak meg az Egyesült Királyságban

Portugália fontolóra veszi, hogy segítséget kérjen más országoktól, hogy oda szállíthassák a COVID-betegeket.

Keményítenek az oroszok: Patrusev szerint feszültséget és szeparatizmust provokál a nyelvtörvény Ukrajnában

A nyelvi diszkrimináció Ukrajnában fokozott feszültséget provokál a társadalmon belül, és kedvez a szeparatizmus fejlődésének – jelentette ki Nyikolaj Patrusev, az Orosz Föderáció Biztonsági Tanácsának titkára.

Lesodródott az úttestről egy autó Túrkeve és Mezőtúr között

Lesodródott az úttestről egy személyautó kedd este a Túrkeve és Mezőtúr közötti úton. A balesethez a túrkevei önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet. A műszaki mentési munkálatok ideje alatt a helyszínen egy sávon halad a forgalom.

„Megfelelő odafigyeléssel” a gyártói figyelmeztetés ellenére is alkalmazható az orosz vakcina az Ogyéi szerint

SzMo
-
 Ma 20:10Belföld

Maga a Szputnyik V gyártója hívja fel a figyelmet arra, hogy bizonyos betegségekben szenvedőknél óvatosnak kell lenni az oltóanyag használatával.

Személyi szabadság korlátozása, fenyegetés, testi sértés az egyházi misszióban

Úgy tűnik az egyik ismert egyházi misszió zalai vezetői nem igazán ismerik sem a bibliát, se más hasonlót sem. A felebaráti szeretetet pedig pláne nem, hisz egyik alkalmazottjukat fogva tartották amíg az alá nem írta a felmondását. Még bántalmazták is szerencsétlen sértettet. Az arcpirító ügyben három nő ellen emeltek vádat.   Fura és…

Tűz keletkezett egy szegedi kazánházban

Tűz keletkezett egy főépület mellé épített kazánházban Szegeden, a Tigér utcában. A tűzesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik eloltották a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz. A helyszínre mentők is érkeztek.

Egy halom új mobillal készül a Nokia

Az első és a második negyedévben állítólag egy rakás új Nokia okostelefont dob majd piacra a HMD Global.  A NokiaPowerUser forrásai szerint a HMD Global egy halom új okostelefonnal készül az idei első és második negyedévre. Ezek között ott lesz a legkorábban érkező Nokia 1.4, amire valamikor februárban számíthatunk. A Nokia 6.3 és 6.4…

Az eredeti Szellemirtók sztárja szerint hiba volt a 2016-os reboot

Puliwood
-
 Ma 20:00Film

Azt is mondhatta volna, hogy nem volt elég szellemes.

Erőszakkal próbáltak megetetni egy óvodást, 120 óra közmunkára ítélték őket

A bíróság ítélete közmunka, de az ügyészség súlyosbításért fellebbezett.