Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Eljárás indulhat egy saját magát felgyújtó terhes menekült ellen

Liner
-
 Ma 18:42Külföld

Súlyosan megsérült egy várandós afgán nő, amikor felgyújtotta saját magát Leszbosz szigetének egy menekülttáborában. A görög ügyészség vádemelést fontolgat az ügyben az asszonnyal szemben, aki kórházi ágyában volt kénytelen vallomást tenni.

Okos és tehetséges: ő Gyufa, a tűzvizsgáló kutya, aki akár egy csepp benzint is kiszimatol

Indirekt
-
 Ma 18:40Belföld

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Mentőkutyás Szolgálatának legifjabb munkatársa Gyufa már 5 hónapja éli mindennapjait a csapattal. A mentőkutyás szolgálatnál dolgozó vizslák akár egy csepp benzint is kitudnak szimatolni egy bűncselekmény helyszínén. A legújabb ifjoncot, Gyufát, egy szuperszimat rangidős eb tanítja be. “A…

Egy kisteherautó rakterében szállított határsértőket két embercsempész

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették azt a két román férfit, akik a gyanú szerint határsértőket szállítottak egy kisteherautó rakterében.

Ismét levált egy hatalmas jéghegy az Antarktiszról

Leszakadt egy hatalmas jéghegy az Antarktisz Brunt-selfjegéről közel a brit antarktiszi kutatóprogram (BAS) Halley kutatóállomásához – olvasható az MTI hírei között.

Kigyulladt egy épület Debrecenben

Egy körülbelül huszonöt négyzetméteres, egyszintes épület égett Debrecenben, a Vágóhíd utcában. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Kigyulladt egy épület Debrecenben

Egy körülbelül huszonöt négyzetméteres, egyszintes épület égett Debrecenben, a Vágóhíd utcában. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Le akart ugrani a hídról egy férfi Komáromnál, a rendőrök megakadályozták a tragédiát

Liner
-
 Ma 18:28Életmód

Kitüntették azokat a rendőröket, akik megmentették egy komáromi férfi életét, aki az Erzsébet hídról leugorva szeretett volna véget vetni megpróbáltatásainak.

60 ezer eurót ítélt meg egy nőnek a bíróság, mert 30 évig főzött és takarított

A portugál legfelsőbb bíróság szerint egy férfinek több mint 20 millió forintot kell fizetnie volt élettársának a házimunkájáért cserébe.

Fontos határidő kitolásával teremtene egyértelmű helyzetet a napelemes iparág

Nem egyértelmű az állami támogatással megvalósuló háztartási napelemes rendszerek esetében idén nyártól várható elszámolásbeli változás szabályozása, ezért a szolgáltatók gyakorlata sem egységes. Van, ahol az óra felszerelésére, máshol a hálózathasználati szerződés megkötésére vonatkozik a jelenlegi szaldó elszámolási…

Michael Jordan egykori Mercedese ismét eladósorba került

Még csak fél éve annak, hogy gazdát cserélt Michael Jordan egykori Mercedese, és a Lorinser által tuningolt S 600 Coupé ismét eladósorba került. Most nem akadt rá jelentkező, ezért hallani fogunk még róla.

Súlyosan megsérült egy motoros pénteken, mert elsodorta az autó, amelyiket éppen előzött

Súlyosan megsérült egy motoros pénteken Szombathely határában, mert elsodorta az autó, amelyiket éppen előzött. A kocsi sofőrje valószínűleg nem vette észre a mellette elhaladó motorost és is előzni kezdett. A motoros a mentők többszörös csonttöréssel vitték kórházba.

Panzióban bujkált az a férfi, fényes nappal kirabolt egy kisboltot

RTL Klub
-
 Ma 18:10Bulvár

Egy panzióban bujkált, ott fogták el a rendőrök azt a férfit, aki szerdán fényes nappal kirabolt egy kisboltot Kecskemét belvárosában. Álarcban, gázfegyvert fogott a tulajdonosra, így követelte a bevételt. 50 ezer forintot zsákmányolt, majd elmenekült. A 23 éves rablót két nap alatt sikerült megtalálni.

Bosszúpornótól az egyenlő párkapcsolatig?

marie claire
-
 Ma 18:07Szex

A párkapcsolati és szexuális erőszak egyre fiatalabb korban jelenik meg. Sok esetben a gyerekek már az első alkalmi vagy tartós kapcsolatukban is olyan káros mintákat követnek, amikkel komoly lelki vagy akár testi sérüléseket szenvedhetnek.

A nyakkendős mise az egyházi hűség szimbóluma lett

vasárnap.hu
-
 Ma 18:03Zene

A „nyakkendős mise” kifejezés egyben a magyar egyházi élet egy adott korszakát is jellemezi. A kommunista éra keresztényellenes offenzívája kívülről-belülről fenyegette a katolikusok életét. Ennek ellenére számos pap vállalta, hogy foglalkozik a felnövekvő ifjúsággal, amely a hívek közösségeinek jövőjét jelentette. Így került szembe az…