Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Ez egy csodadolog”

A Bátor Tábor Alapítvány programjaival évente 3000 daganatos és krónikus beteg gyereknek és családjaiknak nyújt segítséget. Legismertebb kezdeményezése a kezdetben a Római-parton, egy ideje pedig a hatvani úttörőtábor helyén minden évben megrendezett, ingyenes Bátor Tábor.  A szervezet 2001 óta várja játékos kalandokkal a gyerekeket…

Gasztrotörténet: csupán egy elírás miatt somlói a galuska

Blikk
-
 Ma 14:15Bulvár

A somlói galuska egy ízig-vérig magyar desszert. Az 1950-es évek végén a Gundel étteremben Szőcs József Béla cukrászmester készítette el először.

Önként jelentkezett a rendőrségen a férfi, aki halálos balesetet okozhatott

A gyanú szerint a balesetben érintett jármű vezetője megállás nélkül elhagyta a helyszínt.

Minden elsős hallgatója után fát ültet a Soproni Egyetem

Minden évben, a tanulmányaikat ősszel megkezdő valamennyi elsős hallgatója után egy-egy facsemetét ültet el a Soproni Egyetem (SOE), elsősorban Sopronban és a város környékén - tájékoztatta a felsőoktatási intézmény szerdán az MTI-t.

Egyéves gyerek: csak most jön a neheze?

Baba- vagy talán még inkább anyanapló: az első gyerekkel járó boldogságról és bizonytalanságról, mindent letaroló változásokról, babás bénázásokról és a semmihez sem fogható szeretetről. Most az egyéves mérföldkőről, és arról, mi jön még ezután.

Kinyitunk, vagy meghalunk, állítja egy étteremtulajdonos

Roadster
-
 Ma 14:04Recept

Az egész világon a nyitásért könyörögnek a vendéglátói szektorban dolgozók. És már itthon is fogy a türelem.

Olyan különösek ezek az egy helyben megdermedt felhők, mintha egy Stephen King regényben olvasnánk róluk

Rakéta
-
 Ma 14:00Tudomány

A lebegő felhőkről született felvételt a Landsat 8 műhold Operational Land Imager (OLI) szerkezete készítette 2020. december 29-én a Transzantarktiszi-hegység felett.

Tóth Andi vallomása: Nem nagyon találkoztam olyan férfivel, aki nálam erősebb

Az énekesnő tudja, hogy sokan polgárpukkasztónak tartják, pedig ő csak önmagát adja. Még csak 21 éves, de már hét éve egyedül él, amióta Nagyváradról Budapestre költözött. Hat éve megnyerte az X-Faktort, azóta egymást érik a felkérések, fotózások, műsorok az életében, dalokat ír, túl van egy nehéz szakításon, pszichológuson és sok felemelő…

A Mátrix-filmek egyik életben maradt szereplőjét játszó színész nem érti, miért hoznak vissza halott karaktereket a 4. rés…

IGN
-
 Ma 13:57Film

Javában készül a Mátrix 4. része, amelyben minden bizonnyal a virtuális valóság rebootját tapasztalhatjuk meg Neo visszatérése miatt, ám ezen a trilógia egyik hősnőjét játszó színésznő kicsit megütközött.

Kivételesen nem a járvány miatt nem rendezhetnek meg valahol egy világbajnokságot

A Nemzetközi Öttusa Szövetség (UIPM) vezetőtestülete elvette Minszktől az idei világbajnokság rendezési jogát.

Ápolóként Hollandiában

A párkányi származású Dudek Henrik a rotterdami Sonneburgh szociális otthon ápolója. Munkája a szíve csücske, nem is tudná magát más foglalkozásban elképzelni. Éppen megkapta a koronavírus elleni vakcina első adagját, amikor időt tudott szakítani a beszélgetésre.

Alkalmazottak loptak egy szolnoki barkácsáruházból

Ismeretlen személyek 2020. november és 2021. január hónapok között egy szolnoki barkácsáruházból több alkalommal tulajdonítottak el különböző termékeket.

Ujhelyi: egyetlen minisztérium sem vállalta az oltási tervért a felelősséget adatkezelőként

SzMo
-
 Ma 13:44Belföld

A szocialista EP-képviselő két hónapig levelezett eredménytelenül, és szerinte Magyarországon csak egy „totószelvénynél rövidebb oltási tervecske” érhető egyelőre el nyilvánosan.

Rendkívüli időkben külön, ám mégis együtt ünnepel Kaposvár

Sonline
-
 Ma 13:40Belföld

Lelki összetartással ünnepli január 23-án Kaposvár, hogy 148 évvel ezelőtt lett rendezett tanácsú város.