Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kettős keresztet állított Nagylak az évfordulón

A határközséget különösen megviselte Trianon, ezért a békediktátum centenáriumára különleges emlékjelet állított.

Hetente új naperőművet üzemelt be Ausztria legnagyobb energiaszolgáltatója 2020-ban

Player
-
 Ma 15:25Életmód

Ezek már 25 ezer bécsi háztartásnak elegendő áramot termelnek.

Kölcsey alakja a magyar irodalomban - online előadás a Magyar Kultúra Napján

Kölcsey alakja a magyar irodalomban címmel dr. Karádi Zsolt főiskolai tanár online előadást tart a Magyar Kulúra Napján. Az előadás megtekinthető január 22-én a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár YouTube-csatornáján.

444 nap, amely megrengette

Negyven éve ért véget a 444 napig tartó iráni túszválság. A kerek évforduló egybeesik Joe Biden elnöki beiktatásával és aktuálissá teszi a kérdést: a Trump-évek keménykedése után várható-e enyhülés az amerikai-iráni viszonyban?

Online rendezik meg idén a Magyar Kultúra Napját Gyulán

  Rendhagyó programmal készülnek a város kiállítóhelyei, kulturális intézményei az idei Magyar Kultúra Napjához kapcsolódóan. A kezdeményezéshez a Gyula Televízió is csatlakozott. A Gyulai Várszínház, a Mogyoróssy János Városi Könyvtár, az Erkel Ferenc Művelődési Központ, a Gyulai Vár, a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont, az Erkel…

Az önvezető jövő nyomában a Széchenyi István Egyetem kutatócsoportja

autopro
-
 Ma 15:19Karrier

A győri Széchenyi István Egyetem önálló kutatási egységeként működő Járműipari Kutatóközpontban több különböző munkacsoport is tevékenykedik a Sztaki-val együttműködésben.

Olaszországban is körözték a két marosszentgyörgyi csalót

Két olyan személyt fogtak el a bűnügyi nyomozók a Marosvásárhelyi ügyészség parancsára, akik ellen az olasz hatóságok is európai elfogatóparancsot adtak ki pénzmosásért, pénzhamisításért és hamis termékekkel való kereskedelemért.

Két autó karambolozott Zuglóban

Összeütközött két személyautó Budapest XIV. kerületében, Zuglóban, a Csömöri úton, a Szentes utcánál. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, és felitatták a kifolyt hűtőfolyadékot. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Egyetemista mentette meg Földvár utolsó parasztházát

NLC
-
 Ma 15:10Életmód

A helyi múzeum és az önkormányzat lemond egy műemlékvédelmi jelentőségű épületről, de egy „mezei” egyetemista úgy dönt, magára vállalja a düledező ház felújítását. Megmosolyogtató, naiv kezdeményezésnek tűnik, de eláruljuk: a történet végén az (azóta már műemlékvédelmi szakemberré avanzsált) egyetemista kezdeményezése sikerrel…

Kiss Ramóna kisfia szülinapját ünnepli – Fotókon a kétéves Noé

Femcafe
-
 Ma 15:03Bulvár

Ramóna láthatóan imádja az anyaságot, és boldogan mutatja meg kisfiát is a kamerának.

Gyorsított eljárásban állhatott bíróság elé két részeg sofőr

Egyikük balesetet okozott, a másik három utas életét veszélyeztette.

Pellegrinit lefülelték kijárási tilalom idején. Két férfival, hármasban mentek öltönyt próbálni

A Hlas elnöke hétfő délután két férfi társaságában ellátogatott az egyik szabóhoz. A Pozsony belvárosában található luxusszabó méretre készít drága öltönyöket. Ide tért be a korábbi kormányfő is. A gond az, hogy kijárási tilalom idején, amikor az ilyen úticélok nem szerepelnek a megengedettek között.   Pellegrinit ráadásul a Novy Čas című…

Óriási napelempark termelheti a tiszta energiát a kaposváriaknak

Kaposvár határában kapott helyet hazánk eddigi legnagyobb napelemparkja, amely jóval túlszárnyalja az eddig épített, napenergián alapuló erőműveket: a létesítmény 100 MW-os beépített kapacitással rendelkezik, ami a kelet-közép-európai régióban is egyedinek számít. 

Double Dresch Quartet a Magyar Kultúra Napján

Két kvartettel áll színpadra az etno-jazz királya a Fonó online koncertjén, a Magyar Kultúra Napján!

Hatvan: koszorúzás a fogadalom napján

KETTŐS ÉVFORDULÓ - A járvány megszűnésére és a vértanú püspökre emlékeztek