Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Köszönjük Orbánnak, hogy ismét hibázott egy baromi nagyot

Szerencsére egyre sűrűbben fordul elő, hogy Orbán hibázik. De nem kicsit. Itt látszik, hogy gyengül a diktátor és kapkod össze vissza. Kíváncsian várjuk, hogy a tagság mikor kezd el lázongani. Ma már nem kétséges, hogy Orbán Viktor mentette meg a luxus yachton kurvázó Borkait, tehát Tarlós István és a fideszes...

Berki Mazsi Natinak egy 47 éves Babar mesekönyvből mesélt

Life
-
  Ma 09:35 Bulvár

Berki Mazsi Natinak egy 47 éves Babar mesekönyvből mesélt

Rendkívüli: a választási bizottság megsemmisítette az egyik ellenzéki győzelmet hozó eredményt

HírHugó
-
  Ma 09:27 Vélemény

Mint mi is beszámoltunk róla, hogy Fideszék nem tudnak belenyugodni abba, hogy a nép elkergette őket a hatalomból. Sorra írogatják a fellebbezéseket,  azoknak a választási bizottságoknak, melyben az ő embereik ülnek. Most egy városban meg is semmisítették az ellenzék győzelmét hozó választás végeredményét. A Jász-Nagykun-Szolnok…

Késsel fenyegetőzve raboltak ki egy zuglói gyógyszertárat

Origo
-
  Ma 09:25 Baleset-bűnügy

A 48 éves férfi csak a Kerepesi útig tudott menekülni a pénzzel.

Kiszivárgott egy tervezet, elveszíthetik a szaktanárok a közalkalmazotti státuszukat

Nem csak az OKJ rendszerét szabnák át egy tervezet szerint, a szakmai oktatók munkaviszonyán is változtatnának: közalkalmazottból munkavállalóvá válnának.

Összeomlott egy gát Oroszországban, sok a halott és az eltűnt

Összeomlott egy víztározó gátja szombaton hajnalban az oroszországi Krasznojarszk régióban, legkevesebb 13 ember életét vesztette, 19-en megsérültek, és 13-an eltűntek - közölte a rendkívüli helyzetek minisztériuma a TASZSZ hírügynökséggel.

Fft: az egyetlen meggyilkolt angol élvonalbeli futballista sztorija

NSO
-
  Ma 09:07 FociAngliaKutya

Tommy Ball kiugrott a ház elé, hogy megnézze a kutyáját, majd lövés dördült: az övé az egyetlen olyan élvonalbeli angol labdarúgó története, aki gyilkosság áldozata lett.

Neonáci férfi zaklatott egy koreai nőt Zsolnán

Parameter
-
  Ma 09:06 Határtalan

„This is white, sieg heil.”, „Yellow is...bitch”, „Ez a mi országunk, tiszta fehér és szlovák, érted?” – kötözködött.  A férfi ellen az alapvető emberi jogokat elnyomó csoportok népszerűsítése és támogatása miatt indult eljárás.  -para-  

Iskolaérettségi vizsgálatok: a PDSZ szerint szükséges és fontos lépés lenne egy szakmai bizottság felállítása

Eduline
-
  Ma 09:03 Karrier

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete is csatlakozik a pszichológusok nyílt leveléhez, és szakmai bizottság felállítását tanácsolják az iskolaérettségi vizsgálatokkal kapcsolatban.

Nem talál egy fájlt a windowsos gépén? Akkor próbálja ki ezt a programot

HVG
-
  Ma 09:03 Infotech

Bár a Windows-rendszernek is van keresője, az alábbi programnál számos jellemzőt beállíthatunk, így tulajdonképpen testre szabhatjuk a kutakodást.

Összeomlott egy oroszországi víztározó gátja, sokan meghaltak

Infostart
-
  Ma 09:01 Külföld

Tíz fölött van az áldozatok száma, de többeket még keresnek..

U17-es vb: egy hét múlva rajt, U18-as csapatokkal

NSO
-
  Ma 09:00 Sport

Helyszíncsere, gyenge minőségű edzőpályák, hőség, kizárások, reménységek... Október 26-án kezdődik a brazíliai U17-es futball-világbajnokság, a magyar válogatott részvételével.

Végre egy okosóra, ami pontosan méri a pulzust

24
-
  Ma 09:00 Mobiltech

Ilyen pontos pulzusméréssel még nem találkoztunk, de EKG-t még nem lehet vele mérni, hiába van meg a technológia. Így szerepelt két Samsung Watch Active 2 a tesztünkön.