Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Fejlődés a járvány után

Demokrata
-
  Ma 10:41 Belföld

Az Újranyitás, válságkezelés, fenntarthatóság című tanulmány szerzői szerint a járványhelyzet miatt bevezetett megoldások jelentős részét hosszú távon is alkalmazni kellene.

Egy turista hihetetlen módon rongált meg egy több száz éves szobrot

ContextUs
-
  Ma 10:37 Kultúra

A múzeum által osztrákként azonosított turista ezen a gipszöntvényen ülve készített egy szelfit, majd sietve hagyta el az intézményt anélkül, hogy bejelentette volna a kárt.

Egybefüggő a kocsisor az M7-esen a Balaton felé

Budaörsnél és Székesfehérvárnál is lelassul a forgalom, negyven perccel is nőhet a menetidő.

„Egy jelölt, egy lista, közös program” – az MSZP elnöke szerint ezzel győzhet az ellenzék

„Az ellenzéknek egyesítenie kell erőit, s ebben a szövetségben baloldali, liberális és centrumpárti erőknek egyaránt helye van. Nem egymással kell vetélkednünk, mert közös ellenfelünk a Fidesz, és 2022-ben kormányváltást sőt, korszakváltást akarunk” – írta ma megjelent cikkében Tóth Bertalan.

Zsarolóvírus: váltságdíjat fizetett az adataiért egyik legnagyobb GPS navigációs cég, a Garmin

FinTechRadar
-
  Ma 10:33 Infotech

Nem tudni mennyibe került a cégnek, hogy megszabaduljon a vírustól. És azt sem, hogy megszegték-e az amerikai törvényeket emiatt.

Felvételi – Még egy napig lehet jelentkezni a pótfelvételi eljárásban

Még egy napig, vasárnap éjfélig lehet jelentkezni a pótfelvételi eljárásban meghirdetett, szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. Pótfelvételire azok jelentkezhetnek, akiket a július 23-án zárult általános eljárásban egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel, vagy idén nem jelentkeztek a felsőoktatásba – közölte az Oktatási Hivatal.

Egyre viccesebben alakul a Twitter-hekkelés sztorija

Bitport
-
  Ma 10:33 Infotech

Bár a 17 éves floridai fiatalnak, akit a közösségi oldal elleni támadással gyanúsítanak, elég rosszak a kilátásai.

Tűz ütött ki az éjjel egy idősotthonban, ketten meghaltak!

Katarína Križanová tűzoltókapitánysági szóvivő közölte, hajnali kettőkor érkezett bejelentés a tűzvészről. Mikor a tűzoltók kiértek, kiderült, hogy a tűz az egyik szobában keletkezett, de sikerült hamar eloltani, és ezzel megakadályozni, hogy tovább terjedjen. Miután az oltást követően átellenőrizték a szobát, két személyt találtak bent, de már egy

A nő nem egy férfi mellett lesz nő

Style
-
  Ma 10:29 Életmód

A Férfivé válás viszont út. Maga a próbatétel…Legtöbbször, mikor párkapcsolati problémával keresnek meg, mindig ott a kérdésbe burkolt vágy, mint hiány, hogyan lehetnék igazi nő a kapcsolatomban, hogy észrevegyenek, nőként tiszteljenek?

Megakadtak az egyeztetések az amerikai gazdaságélénkítő csomagtervről

A kongresszus március óta már több gazdaságélénkítő csomagról fogadott el törvényt, összesen mintegy 3000 milliárd dollár értékben.

Gardénia – Négy nő, négy élettörténet, egy kaptafa

Montázs Magazin
-
  Ma 10:27 Megyei

„A gardénia nemes és érzékeny dísznövény. Termesztése a trópusokon többezeréves hagyomány, de Európában is csaknem fél évezrede jelen van már. Ám trópusi származásának köszönhetően nevelése a mi éghajlatunkon nem egyszerű feladat. Bár jelentős odafigyeléssel nem lehetetlen.” Elżbieta Chowaniec a mai lengyel…

Navracsics Tibor már egykedvűen hallgatja Orbán "libernyákozását", szerinte a Fidesz vészesen jobbra tolódott

Keserédes interjút adott a Népszavának Navracsis Tibor, volt európai uniós biztosa és egykori miniszterelnök-helyettes. Továbbra is úgy véli, a magyar parlament működik, a jogállamiság alapvető szervei működnek, az igazságszolgáltatás független – ezt még az Európai Unió is elismeri, még ha időnként aggódik is.

Éhezett és rettentően félt: így mentettek meg egy magára hagyott csivavát

Life
-
  Ma 10:20 Életmód

Éhezett és rettentően félt: így mentettek meg egy magára hagyott csivavát - Videó

Irán az Egyesült Államok felelősségre vonását követeli az ENSZ-től

Iránt azt követelte az ENSZ-től, hogy vonja felelősségre az Egyesült Államokat, miután az amerikai légierő két vadászgépe megközelített egy iráni utasszállítót Szíria légtere fölött a múlt hónapban – tájékoztatott az AP amerikai hírügynökség szombaton.

Széttéptek az állatkerti medvék egy 11 éves fiút

NLC
-
  Ma 10:18 Külföld

Gyerekek szeme láttára történt a borzalmas eset.