Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Eltűnt egy 88 éves nő

Az újpesti rendőrök jelenleg is keresik Góger József Istvánnét. A 88 éves nőt, aki térben és időben nehezen tájékozódik, utoljára 2020. február 25-én, újpesti otthonában látták, azóta életjelet nem adott magáról. A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Góger József Istvánnét…

Tragédia: meghalt egy idős hölgy, aki a választási bizottság tagja volt

ma7.sk
-
  Ma 09:05 Határtalan

Nem sokkal a szavazóhelyiség nyitása előtt elhunyt egy nagykürtösi nő, aki a 10-es számú választási körzet választási bizottságának a tagja volt.

Megint egyre többen költöznek ki Budapestről

Ismét egyre többen költöznek ki Budapestről, így az agglomerációban szinte mindenütt nő, a fővárosban pedig csökken a népesség - közölte az Otthon Centrum az MTI-vel.

Már november első felében elindult a koronavírus-járvány egy svájci egyetem kutatása szerint

A svájciak adatai megerősítik, hogy egy koronavírussal fertőzött személy átlagosan 2-3,5 másik személyt fertőz meg.

Másodszor is elkapta a koronavírust egy nő Dél-Koreában

Az asszonyt február 22-én, gyógyultan engedték ki a karanténból.

„Egy új korszak küszöbén” címmel tartottak konferenciát

Az eredményes gazdálkodáshoz a stabilitás, a kiszámíthatóság, a több évre előre tervezés mellett a folyamatos megújulás is szükséges, ennek lehetőségét szabályozás és támogatáspolitikával is biztosítani kell. Érdekeltté szeretnénk tenni valamennyi gazdálkodót abban, hogy képesek legyenek megújulni – fogalmazott az Agrárminisztérium…

Másodszor is elkapta a koronavírust egy nő Dél-Koreában

Másodszor is elkapta a koronavírust egy nő Dél-Koreában - közölték az ázsiai ország egészségügyi hatóságai szombaton. A dél-koreai betegségmegelőző központ (KCDC) szerint a 73 éves nő február 22-én gyógyultan hagyta el a karantént, és csütörtökön jelentkeztek nála újra a betegség tünetei.

A zalaegerszegi Városházán egyeztetést tartottak a koronavírusról – írja Balaicz Zoltán

Zaol
-
  Ma 08:56 Megyei

Pénteken délelőtt a kezdeményezésemre egyeztetést tartottunk a Városházán a koronavírussal kapcsolatos helyi tudnivalókról és teendőkről.

Önmagát készül megfertőzni egy orvos a koronavírussal

Azt akarom, hogy lássa a világ: egy orvos, aki nem őrült, megfertőződik, és nem lesz semmi baja – mondja Razvan Constantinescu, a híres román belgyógyász, aki önként el akarja kapni a koronavírust, mert elege van a hisztériából és pánikkeltésből. Böjte Csaba atya is támogatja az akciót.

Másodszor is elkapta a koronavírust egy nő Dél-Koreában

A 73 éves nő február 22-én gyógyultan hagyta el a karantént, és csütörtökön jelentkeztek nála újra a betegség tünetei.

Lassan mindkét szemére megvakul egy nő egy rosszul sikerült tetoválás miatt

Az áldozat feketére akarta tetováltatni a szemgolyóját.

Dačić: Nem kizárt, hogy a koronavírus a Kína elleni speciális hadviselés egyik eszköze

Kína védelmezi a világot a koronavírustól, jelentette ki Ivica Dačić szerb külügyminiszter pekingi látogatását követően, tudatja az N1 Televízió. „Kínában azért harcolnak, hogy a koronavírus ne veszélyeztesse a társadalmi reformokat és a gazdasági növekedést, hiszen a kínai gazdaság a második legerősebb a világon. Kína védelmezi a világot a…

Másodszor is elkapta a koronavírust egy nő Dél-Koreában

Ez arra utalhat, hogy a fertőzés után nem, vagy nem mindenkinél alakul ki természetes immunitás, mint például az influenzánál.

Egyre többen költöznek el a fővárosból

vasárnap.hu
-
  Ma 08:42 Belföld

A legtöbb beköltözőt Érd, Szigetszentmiklós és Gyömrő fogadja, míg lakosságarányosan Délegyháza, Pócsmegyer és Nagytarcsa a legnépszerűbb. Budapesten lakosságarányosan a Xi....