Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tűz ütött ki egy besenyszögi lakóház melléképületében

Egy lakóház melléképületének egy részében ütött ki tűz Besenyszögön, a Chiovini Ferenc úton. A szolnoki hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lakók áramtalanítottak és elzárták a gázt. Az egységek három vízsugárral és kéziszerszámokkal már körülhatárolták a tüzet. A munkálatok közben egy gázpalackot találtak.

Egyre több a "részidős" vegetáriánus

Női NetCafe
-
 Tegnap 23:10Egészség

Az emberek mintegy fele időről időre lemond a húsról: sokan heti kétszer nem esznek húst, egyébként azonban nem élnek vegetáriánus életmódot – legalábbis az Egyesült Királyságban.

A szexcsetelés egy mesterséges intelligenciával egyáltalán nem a jövő, hanem már a jelenünk

Telex
-
 Tegnap 22:26Infotech

Amit pár éve a Her című filmben láttunk, mára már valósággá vált: a flört, a párkapcsolat, sőt, a szex egy algoritmussal nemcsak hogy létezik, de sok ezren élnek is vele. Kicsoda vagy micsoda Xiaoice, miért szerelmes bele egy csomó kínai, és mitől lett antikommunista?

Az ország, amely 6 milliárd dollárt veszthet a világ egyik legnagyobb aranytartalékán

Origo
-
 Tegnap 22:14Gazdaság

Évek óta zajlik a jogi csatározás egy különös üzlet miatt, melyet sokan Pakisztán történelmének egyik leggyanúsabb ügyletének tekintenek.

Tűz volt egy dunaszekcsői családi házban

Egy háromszobás családi ház egyik szobájában a berendezési tárgyak égtek Dunaszekcsőn, a Zrínyi utcában. A mohácsi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, amelyek nem terjedtek át a tetőszerkezetre.

Oldalára borult egy kisbusz az M5-ösön Petőfiszállásnál

Oldalára borult egy kisbusz az M5-ös autópálya 121-es kilométerszelvényénél, Petőfiszállás térségében, a Szeged felé vezető oldalon. A járműben csak a vezetője utazott. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanítják az autót. Az érintett útszakaszon egy sávot lezártak a baleset miatt.

Durva: illegális bulin vett részt a román rendőrkapitányság egyik vezetője

Bezárt étteremben bulizott a bukaresti rendőrkapitányság egyik vezetője 26 másik emberrel együtt.

Borzalom: saját esküvőjén lőtte agyon a vőlegényt az egyik vendég

A vendégek egyike lőtte agyon a vőlegényt egy orosz lagzin. A gyilkos még most is szökésben van.

A szakportál levezette, hogy egy fabatkát sem ért Orbánék csoda programja

A privatbankar.hu gazdasági szakportál egy terjedelmes elemzéseben szépen levezette, hogy egy fabatkát sem ért Orbánék csoda programja, amivel a szálláshelyadókat kívánta megsegíteni. Már megint a szokásos történet: nagy bejelentés, majd utána totális kudarc. Tragikus állapotban van a hazai turizmus, de az Orbán-kormány…

Halason és Mélykúton is felborult egy autó

Szombaton a kora esti órákban, Kiskunhalas közelében, a Zsanára vezető útról tért le és borult fel egy terepjáró. Mélykúton a Rákóczi utcában borult árokba egy személyautó.

Felháborító: 5 évig figyelte ügyfeleit egy hálószobai kamerán keresztül egy amerikai férfi

Blikk
-
 Tegnap 20:49Külföld

Egy 35 éves amerikai férfi, T. Aviles több mint 5 éven át figyelte meg az ügyfeleket a hálószobáikban elhelyezett biztonsági kamerákon keresztül: az elkövető meztelen és szexelő nőkre volt kíváncsi.

Süssünk fánkot Szabadfi Szabolccsal és egy kis csavarral! Főzz a séffel! #33

Dining Guide
-
 Tegnap 20:31Recept

Szabadfi Szabolcsnál egész évben farsang van. Az ország mára leghíresebb pékjének olyannyira szerelme a fánksütés, hogy naponta több ezer darab készül budapesti és szentendrei műhelyeiben, sőt egy önálló üzletet is nyitott a fánkoknak Bomboloni néven Pesten, a Pozsonyi úton. Egy kényes finomsággal állunk szemben, és igényel is némi…

Korán keltek, ez mentette meg egy jánoshalmi család életét

Korán keltek, ez mentette meg egy család életét Jánoshalmán, amikor hatalmas robajjal ledőlt a házuk egyik oldala.

Egymilliárd dollárt nyert valaki a lottón

Egymilliárd dollárt érő szelvényt vett valaki Michiganban, ezzel az Egyesült Államok minden idők harmadik legnagyobb lottónyereményét tudhatja magáénak