Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megindult a szülés? Mentők állnak Meghan hercegnéék otthonánál

A 37 éves kismamánál a jelek szerint megindulhatott a szülés, a rajongók ugyanis mentőt és egy helikoptert fotóztak a környéken.

Egyre több a szemét az utak mellett Fejér megyében

fmc
-
  Ma 15:53 Életmód

A kulturált viselkedés nem mindenki barátja, így továbbra sem egyedülálló látvány az autóból könnyed csuklómozdulattal kihajított szemét, amely aztán az út mellett landol. Csak tavaly, és csak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hatvanmillió forintot költött arra Fejérben, hogy a fent ábrázolt mozdulat "eredményét" felszámolják.

Tudtán kívül kerülhetett egy brazil nő fotója az Opera hirdetéseire – Közlemény

SzínházOrg
-
  Ma 15:52 Kultúra

Tudtán kívül kerülhetett egy brazil nő fotója a Magyar Állami Operaház hirdetéseire – írta a 24.hu. Az Operaház közleményben reagált. Az előzményekről: Úgy kerülhetett egy Brazíliában élő nő fotója a Magyar Állami Operaház hirdetéseire, hogy nem is tud róla – erről az Extra nevű portugál lap számolt be, a cikket a 24.hu vette észre.A lap…

Magyar egyetemisták a L’Oréal versenyén

Április 16-án rendezték meg a L’Oréal Brandstorm innovációs versenyének regionális fordulóját, ahol magyar, cseh, illetve szlovák felsőoktatási hallgatók mutatták be ötleteiket a zsűrinek. A megmérettetésen az első három helyezettet díjazták, a győztes pedig továbbjutott a májusi döntőbe. Az első helyezést a pécsi egyetemisták csapata, a…

Egyetért azzal, hogy csak a nyelvvizsgával rendelkezők járhassanak egyetemre? Szavazzon!

ATV
-
  Ma 15:51 Belföld

Egyetért ön azzal, hogy csak azok a diákok felvételizhessenek egyetemre, akik rendelkeznek középfogú nyelvvizsgával? A szavazás végeredményét Simon András ismerteti majd a Nap Híre című műsorban 17:55-től.

Árokba hajtott egy autó a 62-es főúton

Seregélyes közelében történt a baleset. Elhagyta az útpályát és az árokba hajtott egy személyautó a 62-es főúton, Seregélyes közelében. Az első hírek szerint senki sem sérült meg, egy embert azonban megfigyelésre kórházba szállítanak a mentők. Műszaki mentés céljából a székesfehérvári hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére.

Sűrűbben jönnek a gépek Budapestre a világ egyik leggyorsabban fejlődő repülőteréről

HVG
-
  Ma 15:50 Gazdaság

Ez is kell ahhoz, hogy a magyar főváros regionális cargo elosztóközpont lehessen.

Egyre több új rendszámú magyar autóra vásárolnak e-matricát

Április végéig 1599 egyedi rendszámra vettek matricát.

Egyre több új rendszámú magyar autóra vásárolnak e-matricát

Április végéig 1599 egyedi rendszámra vettek matricát.

Ezek a gyerekek feltaláltak egy egészen újfajta tankelhárító technikát

Player
-
  Ma 15:48 Infotech

Nevezetesen addig rugdosták az IS-2 tank egyik üzemanyagtartályát, amíg az leesett. Nincs üzemanyag=nincs tank. Érdemeikből sokat levon, hogy a szóban forgó harckocsi láthatóan ki van állítva, vagyis semmilyen veszélyt nem jelentett a békés polgári lakosságra.

Michael Jacksont megvédte még egy egykori gyerekbarátja

Port
-
  Ma 15:45 Film

Macaulay Culkin mellett egy másik egykori gyereksztár, Corey Feldman is ragaszkodik hozzá, hogy a néhai énekes sosem ért hozzá egy ujjal sem.

Egységben az erő az 5G-fejlesztéseknél

HWSW
-
  Ma 15:45 Infotech

A mobilszolgáltatók és az ügyfelek számára egyaránt számos előnnyel szolgál, ha az operátorok közösen építik ki vagy üzemeltetik mobilhálózatuk bizonyos szegmenseit - jellemzően az úgynevezett passzív hálózati elemeket. Az erőforrások megosztását eleve hatékonyabban támogató 5G esetén újra adja magát a hálózatmegosztási modell.

Amikor Serena Williams és LeBron James egy filmben szerepelnek

Digital Hungary
-
  Ma 15:44 Média

A Beats by Dre új reklámjában a legnagyobbak kaptak helyet.

Elfelejtették lerögzíteni a csatornafedőket, egy autó széttört, lefújták a Forma 1 első edzését

444
-
  Ma 15:42 SportAzerbajdzsán

Amint George Russell ráhajtott, a fedél felpattant és szétverte a kocsiját, aztán kiderült, hogy egy csomó baj van még a pályával.

Egy férj lelőtte a feleséget, majd magát, kisbabájukat a hároméves tartotta életben

Index
-
  Ma 15:42 Külföld

A Los Angeles-i családra a szomszédok bukkantak rá.